yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tatlım kaçırdım banada anlatın nekadar zamanda gelmiş bu hale bukadın

resimdeki kadın bizim yaptığımız jillian michael yapmış 1 ayda öyle olmuş..lazkızı level 3 bittikten sonra devam etmek adına yeni bi video bulmuş da onu söylüyor..

resimdeki kadın bizim yaptığımız jillian michael yapmış 1 ayda öyle olmuş..lazkızı level 3 bittikten sonra devam etmek adına yeni bi video bulmuş da onu söylüyor..

1 aydamı allahım kızım dalga değil dimi 1 ayda jilinla bu hale gelmiş he öteki widio ne

1 aydamı allahım kızım dalga değil dimi 1 ayda jilinla bu hale gelmiş he öteki widio ne

evet örnekleri çok canım yaz google a bir sürü fotoğraf çıkıyor öncesi ve sonrası inanılmaz farklı..diğer video da başka bi program sanırım..30 günlük programı bitirnce ona geçelim dedik sporu bırakmamak için bundan böyle forever spor

o diğer egzersiz ne tatlım

kızlar bizim ewde net yok yapamıorum hareketleri filmcilerde bulamadı inmio dedi napıcam ben

Son düzenleme:
Jillian Michaels 30 Günde Forma Gir tam adı bu cd nın doğrumu dr de

size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdım kızlar ama 3. kaseyi içerken çok fena istifra ettim midem berbat durumda malesef detoksu bırakma zorunda kaldım döktüm ayrana şuan çok kötüyüm

size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdım kızlar ama 3. kaseyi içerken çok fena istifra ettim midem berbat durumda malesef detoksu bırakma zorunda kaldım döktüm ayrana şuan çok kötüyüm

ah be lazkızı dedim sana sabah ecmel gibi olmasın sonun diye demekki miden kaldırmıyormuş..boşver sen her zaman ki gibi devam et menülerin gayet güzel çok geçmiş olsun bu arada

geçmiş olsun güzelim ya anladım yok olmandan bi sorun oldğunu
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi-98.html
bak burda link var direk indir bilgisayarına at flasha evindeki bilgisayara yükle tamamdır..almana gerek yok tatlım

tatlım açmadı bu kabız pc onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…