canım sakın yağlı şeyler yemeee
afiyet olsun canımmmmm süpersinnnnnnn
karın için birebirmiş level 3den sonra buna geçiş yapıyormuş bazı arkadaşlar
tatlım kaçırdım banada anlatın nekadar zamanda gelmiş bu hale bukadın
resimdeki kadın bizim yaptığımız jillian michael yapmış 1 ayda öyle olmuş..lazkızı level 3 bittikten sonra devam etmek adına yeni bi video bulmuş da onu söylüyor..
1 aydamı allahım kızım dalga değil dimi 1 ayda jilinla bu hale gelmiş he öteki widio ne
evet örnekleri çok canım yaz google a bir sürü fotoğraf çıkıyor öncesi ve sonrası inanılmaz farklı..diğer video da başka bi program sanırım..30 günlük programı bitirnce ona geçelim dedik sporu bırakmamak için bundan böyle forever spor
o diğer egzersiz ne tatlım
bilmiyoruz işteecmel gelsin sorucaz
ay çok pardon işim çok dakafamı weremedim
kızlar bizim ewde net yok yapamıoru mhareketşeri filmcilerde bulamadı napıcam
kızlar bizim ewde net yok yapamıorum hareketleri filmcilerde bulamadı inmio dedi napıcam ben
size iyi haberlerle gelmeyi çok isterdım kızlar ama 3. kaseyi içerken çok fena istifra ettim midem berbat durumda malesef detoksu bırakma zorunda kaldım döktüm ayrana şuan çok kötüyüm
ah be lazkızı dedim sana sabah ecmel gibi olmasın sonun diye demekki miden kaldırmıyormuş..boşver sen her zaman ki gibi devam et menülerin gayet güzelçok geçmiş olsun bu arada
Jillian Michaels 30 Günde Forma Gir
bi baksanıza kızlar bu mu alayım yanlış olmasın
geçmiş olsun güzelim ya anladım yok olmandan bi sorun oldğunusize iyi haberlerle gelmeyi çok isterdım kızlar ama 3. kaseyi içerken çok fena istifra ettim midem berbat durumda malesef detoksu bırakma zorunda kaldım döktüm ayrana şuan çok kötüyüm
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-30-day-shred-egzersiz-programi-98.html
bak burda link var direk indir bilgisayarına at flasha evindeki bilgisayara yükle tamamdır..almana gerek yok tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?