yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

normalde olmazdı böyle yaaa suçlu hissediyorum şimdi kendimi

suçlu hissedicek bişey yok tatlımm miden kaldırmamıştır herkesin bünyesi farklı her şeye aynı tepkiyi vermiyor maalesef.sen şimdi mideni bastırıcak bişeyler yemelisin ama sadece elmayla olmaz galeta al bence de..ya da form bisküvi

en yakin dr 40km bnm kociş hayatta götürmez almaya sipariş seçeneğide sadece kkartı oda bnde yok hay ben böle işin içine tüüüüü

olsun beni de tanıyan pek sevmez. biraz dobra söylüyorum. çekinmeden ondan herhalde. o yüzden siz beni hiç tanımayın sanal sevin beni.

acep kimler????
bende sen gibiyip dogru soyleyını 9 koyden kovarlarmıs ondan pek sevilmem ama ıcımde durcagına dısımda dursun bunu bi tek eşime yapamıyom
haslanmıs yumurtanın bi kalorısı yok 120cal dıe biliyorum bilinen en iyi protein kaynagıdır tok tutar ve zıhnı acar
kulakları cınlasın unıversıte hocam elif hanım her sabah sınıfa gırer ahmak gıbı bakanlara sen sen sen yumurta yememıssınız kantıne gıdın ben ısmarlıyorum yemeden gelmeyın benım dersıme derdı alıskanlık olmus 7 yıldır her sabah mutlaka yumurta yerım %90 nıda haslamadır cın gıbı bakıyom o yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…