vallahi olur dedin oldusağol canım benimmmm offf ağlayacağım şimdi yaaa midem çok kötü:26:
tatlım açmadı bu kabız pc onu
geçmiş olsun güzelim ya anladım yok olmandan bi sorun oldğunu
canım patates gibi bişeyler yemelisin ki mideni bastırsın :26:
biraz peynir 2 tane zeytin yedim canım
biraz ekmek de ye tatlım miden boş kalmıştır iyice kepekli ya da tam buğday ekmeği ye az bişey..
yok canım ekmeğe yemek yok elma alıcam birazdan başıma bile ağrı girdi yaa
ozman galete de al mideni bastırır tatlım
normalde olmazdı böyle yaaa suçlu hissediyorum şimdi kendimi
suçlu hissedicek bişey yok tatlımm miden kaldırmamıştır herkesin bünyesi farklı her şeye aynı tepkiyi vermiyor maalesef.sen şimdi mideni bastırıcak bişeyler yemelisin ama sadece elmayla olmaz galeta al bence de..ya da form bisküvi
en yakin dr 40km bnm kociş hayatta götürmez almaya sipariş seçeneğide sadece kkartı oda bnde yok hay ben böle işin içine tüüüüü
geçmiş olsun güzelim ya anladım yok olmandan bi sorun oldğunu
kapıda ödeme seçeneği yok mu canım ?
bende sen gibiyip dogru soyleyını 9 koyden kovarlarmıs ondan pek sevilmem ama ıcımde durcagına dısımda dursun bunu bi tek eşime yapamıyomolsun beni de tanıyan pek sevmez. biraz dobra söylüyorum. çekinmeden ondan herhalde. o yüzden siz beni hiç tanımayın sanal sevin beni.
acep kimler????
haslanmıs yumurtanın bi kalorısı yok 120cal dıe biliyorum bilinen en iyi protein kaynagıdır tok tutar ve zıhnı acarkızlar bişi sorucam, sabah 1 adet haşlanmış yumurta yemek sindirimi harekete geçirdiği için ve tok tuttuğu için kilo vermeye yardımcı oluyor diyorlar doru mu? ben normalde kalorisi yüksek diye biliyordum da protein diye. hagisi doğru bilen var mı?
ne oldu laz uşagumm mıdeyı mı bozdunn :26:normalde olmazdı böyle yaaa suçlu hissediyorum şimdi kendimi
bu elde taşıdığı aletlerden sizde war mı
ne oldu laz uşagumm mıdeyı mı bozdunn :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?