içemiyyyoooommmmmm.. yoksa kusacam senin gibi. sudan bu kadar nefret eden ya da suyu bu kadar zorla içen bi tek ben varım herhalde.
çok açık çay içiyorum sabah bir kupa. bazen akşamüstü de içiorum. ama o kadar yeşil çay bitki çayı canım çekmiyo. susuz 3 gün yaşarım herhalde. neyle besleniyosam.
canım normal çayda olur su yerine geçer kupa kupa iç ama fazlası zarar tabi
Eki Görüntüle 687958 vuuuuuuuuuuuuuuuu
sadece 30 günde böle olucağına inanmıorum bi kaç tur dönmüştür bence
canım sadece 30 gun emın ol benım bel kıvrımım çıktı ortaya daha 13. gün
allah kahretsin inmio bu lanet olsun kızzz gofredo ne sorunmuş bitmedi
aynen ole yaptı sıpam benımmm totosuyla yaptı o çatlakları ondan habıre totosunu yıyorum ya son ay bebek hareketmzse korkma demıstı nerde adam ahtapot gıbı kol bacak cıkartıyo o derece hareketlıydı sımdı koltuk tepelerınde amuda kalkıyo delı oglumbak sen yaramaza son dakka golü atmış anasına :26:
canım o gobek ıcbır zaman dogum yapmayan bır kadın gıbı olmaz olamaz malesef ne kadar duzleşsede kalıyo o buzusukluk hafıf şişip inmış bır balon dusun yanıı cok normal ole olmasıama güzelim okadar çatlamasın die kullanılcak bşi yok mu son dk ii güzel o golü atmışta nasıl kaybolcak o bakk kadın incecik kalmış orası hala öle bide bişi dicem şimdi bu göbeğim zayıfladıkça salmıcak demi aşağı komple gitcek
aynen ole yaptı sıpam benımmm totosuyla yaptı o çatlakları ondan habıre totosunu yıyorum ya son ay bebek hareketmzse korkma demıstı nerde adam ahtapot gıbı kol bacak cıkartıyo o derece hareketlıydı sımdı koltuk tepelerınde amuda kalkıyo delı oglum
canım o gobek ıcbır zaman dogum yapmayan bır kadın gıbı olmaz olamaz malesef ne kadar duzleşsede kalıyo o buzusukluk hafıf şişip inmış bır balon dusun yanıı cok normal ole olması
allah kahretsin inmio bu lanet olsun kızzz gofredo ne sorunmuş bitmedi
amaokadar mikinili kadın hep çocukları yanında onların yok
offfffffff süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızda hafif baklava da çıkmış enfesss..ayy benim göbiş de böyle gidiverse yerleştiği diyarı terk ediverseee :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?