var. ağırlık onlar, evde yoksa yarım lt'lik su şişesini doldur öyle yap. saten onlar 3-5 kere hareket yapınca 5 kg gibi geliyo :))))
dambıl kızz alett dedı ya yerım senı yerr powerrade gondermıstı bana sagolsunbu elde taşıdığı aletlerden sizde war mı
ne oldu balım nasıl oldu bı anlat bakım banada olduda benım mıde yıne cop tenekesı gıbıymıs 2.gununun son kasesınde kustum :26:hemde çok fenaaaaa bi dahamı tövbeeee
dambıl kızz alett dedı ya yerım senı yerr powerrade gondermıstı bana sagolsun1kg luk 2 adet eyi oluyo onlarsız spor olmuyoo
ne oldu balım nasıl oldu bı anlat bakım banada olduda benım mıde yıne cop tenekesı gıbıymıs 2.gununun son kasesınde kustum :26:
kızlar bu paylaştığınız foto war ya orda kadını göbeği çatlak ya ilk doğumda olmu öle hep mi öle kalcak nie olmuş ki
eşimle izmirdelerdi annem balıkesire gitmesi gerekti cocuga bakacak kımse olmayınca babasının sınavları var halaları orda sagolsunlar gonder bakarız ne demek dedıler ordalardı 7 nisandan bu yana ...bin pişman oldum çok zor oldu ayrılıkBi daha aslaaa
yavrucum karnın kendı karnının 5 katı buyuyo catlamayan kadın 100 kişide max 2 dir ben gormedım yanı bendede var cok fazla olmasada var hemde catlamadım catlamadam doguma 1 hafta kala bırden catladım bebe dogum pozısyonuna gırıncekızlar bu paylaştığınız foto war ya orda kadını göbeği çatlak ya ilk doğumda mıı oluo öle hep mi öle kalcak nie olmuş ki
kuzumm geçmiş olsun kolay degıl tatlım o seyı ıcmekYa 3. kaseyi çok iyi yiyordum yarısına geldim midem bulandı tuttum tabi kendımı ama nafile ne var ne yoksa gittiiii
su içemiyorum ssuuuuu!!!!!
zorla 1 lt.
su içemiyorum ssuuuuu!!!!!
zorla 1 lt.
öyle olmaması için yapılcak bişi yok mu arkadaşlar
yavrucum karnın kendı karnının 5 katı buyuyo catlamayan kadın 100 kişide max 2 dir ben gormedım yanı bendede var cok fazla olmasada var hemde catlamadım catlamadam doguma 1 hafta kala bırden catladım bebe dogum pozısyonuna gırınce
kuzumm geçmiş olsun kolay degıl tatlım o seyı ıcmek
yavrucum karnın kendı karnının 5 katı buyuyo catlamayan kadın 100 kişide max 2 dir ben gormedım yanı bendede var cok fazla olmasada var hemde catlamadım catlamadam doguma 1 hafta kala bırden catladım bebe dogum pozısyonuna gırınce
en az 2,5 lt içmelisin canımmmm
ne oldu tatlım kolayı war ağlama pat die bol yeşil çay ıhlamur bitki çayı taze meyve suyu o 1 litreyi bizim için 1buçuk yap bidde hep bişiler iç tamam mmmmmmmgel bakeeem
pregranecare dıe bi krem var epey etkili ama yanı kesın cozum olmuyo tatlım anne olmak kolay degıl ıc karnı kenıs olanlar cok az catlarmıs cnm benım ıc karnım cok dardı ondan sebep cok catladım ama barız bı catlak yok devamlı krem kullandım dedıgım kremıöyle olmaması için yapılcak bişi yok mu arkadaşlar
sorma gıtsın sabah olmadı yumurta gıbı goslerle gezdım kaç gunn mahvoldumm yastıgıyla yattım oyuncaklarına sarıldım heryerde fotoları sesı kulagımda yok yaa bıde cok kucuk 14 aylık bana en ıhtıyacının oldugu zaman o cok koydu bana gelsı yuzume bakmadı herseyın farkında benı nasıl bıraktın baskalarına dıe hesap sorar gıbıydı o bakıslar kahr oldum tobe olsun bıde gondermemay zor olmaz olur mu 10 gün olmuş
geçen yaz çocuklar beni çok bunaltmışlardı hemde yaz temizliğimi yaparım maksatıyla babaannesiyle köye gönderdim ikisinide gittikleri gün içim sıkılmaya basladı hiç vakit zaman geçmedi geceleri ağlama krizleri felan çok zor oluyor ayrılık Allahım acılarını yaşatmasın hiç kimseye olmayan isteyen herkesede versin inşaallah
ama güzelim okadar çatlamasın die kullanılcak bşi yok mu son dk ii güzel o golü atmışta nasıl kaybolcak o bakk kadın incecik kalmış orası hala öle bide bişi dicem şimdi bu göbeğim zayıfladıkça salmıcak demi aşağı komple gitcek
içemiyyyoooommmmmm.. yoksa kusacam senin gibi. sudan bu kadar nefret eden ya da suyu bu kadar zorla içen bi tek ben varım herhalde.
çok açık çay içiyorum sabah bir kupa. bazen akşamüstü de içiorum. ama o kadar yeşil çay bitki çayı canım çekmiyo. susuz 3 gün yaşarım herhalde. neyle besleniyosam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?