aynen gerçek yaa benım gobegım cıplakken nasıldı sımdı nasıl asıllık geldı valla bogg ıgrenıyodum kendımdencanım sadece 30 gun emın ol benım bel kıvrımım çıktı ortaya daha 13. gün
cnm ıste onlarda 100 de 2 lerin içindekiler var oyle herkes olcak dıe bısı yok mısal ben 7kg aldım hamileliik boyunca mıllet 30-35 kg alıyo bunları bı dusunamaokadar mikinili kadın hep çocukları yanında onların yok
ne vıdeosu ben ıstıyomm ne oldugunu bılmedenindirdim indirdimmmmmmmm videoyu isteyenleri göreyimmmmmmmmmmmmm
senin kesin olcak tatlımm ben eminim ama kendimden emin değilim :26:olacak canım olacakkkkkkkk
indirdim indirdimmmmmmmm videoyu isteyenleri göreyimmmmmmmmmmmmm
ne vıdeosu ben ıstıyomm ne oldugunu bılmeden
indirdim indirdimmmmmmmm videoyu isteyenleri göreyimmmmmmmmmmmmm
senin kesin olcak tatlımm ben eminim ama kendimden emin değilim :26:
hangi video bu tatlımm bitirdikten sonra yapalım dediğimiz video mu?
cnm ıste onlarda 100 de 2 lerin içindekiler var oyle herkes olcak dıe bısı yok mısal ben 7kg aldım hamileliik boyunca mıllet 30-35 kg alıyo bunları bı dusunhamileyip deyıp bogaza vuruyolar homınıgırtlak...
hoş ben hamilelikte hıc yıgemedım herseyden mıdem bulandı bayılarak yedıgım bı lımon vardı cılgınca lımon tukettım şekerleyip yıyorum portakal gıbıayyy yıne canım cektı 1 kg lımonu 1 oturusta bıtırıyodum
yok canım ama istersen onuda indiririm :)
bu arada açlık hissetmeye başladım. bi meyve yiyeyim ben.
gondertme hayatım benım kota yok sınırsıztatlım level 1 ve 2 indirdim interneti olmayan veya kotası dolmasını ıstemeyen arkadaşlar için
gondertme hayatım benım kota yok sınırsız
sız jıllıanın dıger yaptıgı sporlara baktınız mı kadın delı yaaa cılgınnn nasıl bır spor anlayısıı ben dahada hırslansam neler yapcam ama bu ara cıks keyifli degılm cok adapte olamıyom
sız jıllıanın dıger yaptıgı sporlara baktınız mı kadın delı yaaa cılgınnn nasıl bır spor anlayısıı ben dahada hırslansam neler yapcam ama bu ara cıks keyifli degılm cok adapte olamıyom
kaybetmeyelim o siteyi de bittikten sonra ya da bitmeye yakın indiririz bence gayet güzel o da..ecmel sen ne dersin?
ol kız motive olmak için burdayız. hava da güzel. sıkıntılar bi kenara gelsin manken vücutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?