yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canım sadece 30 gun emın ol benım bel kıvrımım çıktı ortaya daha 13. gün
aynen gerçek yaa benım gobegım cıplakken nasıldı sımdı nasıl asıllık geldı valla bogg ıgrenıyodum kendımden
amaokadar mikinili kadın hep çocukları yanında onların yok
cnm ıste onlarda 100 de 2 lerin içindekiler var oyle herkes olcak dıe bısı yok mısal ben 7kg aldım hamileliik boyunca mıllet 30-35 kg alıyo bunları bı dusun hamileyip deyıp bogaza vuruyolar homınıgırtlak...
hoş ben hamilelikte hıc yıgemedım herseyden mıdem bulandı bayılarak yedıgım bı lımon vardı cılgınca lımon tukettım şekerleyip yıyorum portakal gıbı ayyy yıne canım cektı 1 kg lımonu 1 oturusta bıtırıyodum

ben de tuz serperek yemeye bayılırım içini sıyırırım bi güzel sadece kabuğu kalır

tatlım level 1 ve 2 indirdim interneti olmayan veya kotası dolmasını ıstemeyen arkadaşlar için
gondertme hayatım benım kota yok sınırsız
sız jıllıanın dıger yaptıgı sporlara baktınız mı kadın delı yaaa cılgınnn nasıl bır spor anlayısıı ben dahada hırslansam neler yapcam ama bu ara cıks keyifli degılm cok adapte olamıyom

ol kız motive olmak için burdayız. hava da güzel. sıkıntılar bi kenara gelsin manken vücutlar

işte bizde tam onu konuşuyorduk sen yokken lazkızı bi video bulmuş süppper hareketler var bitirdikten sonra onu yapalım dedik?

evet canım süper yapıyor gerçektennnn canımmm dikkat et kendine bişicik takma kfana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…