yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben de tuz serperek yemeye bayılırım içini sıyırırım bi güzel sadece kabuğu kalır
ohhhh allahım sana gelıyorummm canım cılgın gıbı lımon ıstıyooo anneme dıyım camdan atsınnn
işte bizde tam onu konuşuyorduk sen yokken lazkızı bi video bulmuş süppper hareketler var bitirdikten sonra onu yapalım dedik?
ahahah yapalım hayatım sen ıste yeterkıı yapalımda benım su koca popo hıc yerınden kalkmak ıstemıyo yaa ıte kaka spor yapıyom normalde kus gıbı ucarım spor yaparken kocıs karsıdan ızler gulerdı o kadar gaza gelırdım yanısı ama dıom ya ıcım gulsun dısımda gulcek

boşver tatlım sıkma kendini zor biliyorum ama iyimser yaklaş sen yine de..üzülen sadece biz oluyoruz onların inan umrunda olmuyor..o yüzden yaptığın herşeyden zevk almaya bak..
yandınız kızlar kurtulamıcaksınız ellerinden :)

tabi canımm yok öyle artık victoria secretmış,güzellik yarışmalarıymış,sokaktaki çıtırlarmış...geçsin artık onlarıı bomba gibi geliyoruuuuzz

ben de öyleyim ilaç da kullanıyosan vermen daha da zorlaşıyo çünkü o ilaçlar vücutta ödem yapmanın yanında bir de iştah açıyorlar. inşallah bir an önce isteklerine kavuşursun sende [/QUOTE]

umarım üstesinden gelebilirim insanın herşeyden önce desteğe ve morele ihtiyacı oluyor allah yardımcımız olsun

kesınlıkle haklısın yaaa buna bende ınanıyorummm...umurlarında degıl denıycem bıtanemm bu arada kendımden geçmiş şekilde limona saldırdımm tum buro bana bakıyoo

ben evde mini etekle gezıom ama adam sadece benı ızlıyo ıcraat yokk kavgalıyız yaaa
kulakları cınlasın bı arkadaşım var hamıleyken kocası yaklasmıyo bebege zarar gelmesın dıe allah canını alsın cokta tıtız tangayda o koca gobegımle eğildim yer sildim belki ilgisini çekerim die dediii yerlerdeyim canımmm benımm operım onuda mıncırırım

çok iyimiş gerçekten bravo!!çekebilmiş mi bari merak ettim sonunu da?

abooooooooooooo :) fantazileri bak heleeeeee

çok iyimiş gerçekten bravo!!çekebilmiş mi bari merak ettim sonunu da?
çekmiş çekmiş çekmezmı mınnak japonum benımmm
bende kocamın ılgısını cekmek ıcın az savasmadım korkuyodu ayyy sankı ogluma ayıp edecekmısım gıbı gelecek dıyodu
bende çoğu geceler yataga anadan uryen gırıyodummm napsın dayanamıyodu şimdi hiçç o taraklarda bezim yok amannn gelmesse gelmesınn dıyom cunku uyku cok kıymetlıı saat bası uyanan bıcırdıgım var benımm

bende mi böle olcam ki acaba :)

kuşum yaaa sanki bebeğe çok yaklaşıp zarar wercek gibi gelio banda değmio mu bebeğe :18::18::18::18:

kuşum yaaa sanki bebeğe çok yaklaşıp zarar wercek gibi gelio banda değmio mu bebeğe :18::18::18::18:
nasıl yanii valla kadın dogum doktorum son aya kadar normal hayatınızda nasılsa devam lk 3 ay dıkkat edeceksınız bebek olusurken dusuk tehlikesi olabilir demişti normal dogurmamı buna borcluyum o rahım agzının bır sporu tatlım dogum esnasında kasılma vs olmaması ıcın aklında olsun senınde normal dogurmak ıstıyosan...

ilk aylarda sıkıntı olabilir bir de son ay tavsiye etmiyorlar..

hayır bu istediğim cewap değil ilişki sırasında bebek nerde rahim de eeee çok yakın zarar görmüo mu

ilk aylarda sıkıntı olabilir bir de son ay tavsiye etmiyorlar..
aynen bitanem tehlikeli haftalar ilk 12 hafta son 4 hafta onun dışında hersey serbestttt amann son ayy ne agrılar oluyo yatak adamın sırtına batıyo resmen oglum bogazımdan cıkcak sanıyodum nefesım kıtlenıyodu mıdemın darlıgından yemek yıyemıyodum yedımlerım yemek orusunda duruyodu dusunun cogu zaman agzıma gelıyodu boog:26: yazık kuzumda 15 gun erken dogdu aşk bebegı benım oglum kızlar 14 şubat dogumlu koca hastanede bır tek ben vardır normal 28 tane sezeryan gunu alan vardı

ne mutlu eymene tam aşk oğluşu olmuş..ben de kesinlikle normal doğum istiyorum ama ben en ufak ağrıda fenalaşıp bayılan bi insanım o ağrıyla başa çıkabilecek miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…