ohhhh allahım sana gelıyorummm canım cılgın gıbı lımon ıstıyooo anneme dıyım camdan atsınnnben de tuz serperek yemeye bayılırım içini sıyırırım bi güzel sadece kabuğu kalır
ahahah yapalım hayatım sen ıste yeterkıı yapalımda benım su koca popo hıc yerınden kalkmak ıstemıyo yaa ıte kaka spor yapıyom normalde kus gıbı ucarım spor yaparken kocıs karsıdan ızler gulerdı o kadar gaza gelırdım yanısıişte bizde tam onu konuşuyorduk sen yokken lazkızı bi video bulmuş süppper hareketler var bitirdikten sonra onu yapalım dedik?
wuhuuuuu sevdim bunuukocalar taş gibi hatun görünce bön bön bakmasınlar artık ama dimi..gözlerini doyurmak lazım
boşver tatlım sıkma kendini zor biliyorum ama iyimser yaklaş sen yine de..üzülen sadece biz oluyoruz onların inan umrunda olmuyor..o yüzden yaptığın herşeyden zevk almaya bak..ohhhh allahım sana gelıyorummm canım cılgın gıbı lımon ıstıyooo anneme dıyım camdan atsınnn
ahahah yapalım hayatım sen ıste yeterkıı yapalımda benım su koca popo hıc yerınden kalkmak ıstemıyo yaa ıte kaka spor yapıyom normalde kus gıbı ucarım spor yaparken kocıs karsıdan ızler gulerdı o kadar gaza gelırdım yanısıama dıom ya ıcım gulsun dısımda gulcek
yandınız kızlar kurtulamıcaksınız ellerinden :)
oohh yedim afiyet olsun bana..
şimdi yiyeyim de akşama gün de canım hamur işi çekmesin çok fazla....
kesınlıkle haklısın yaaa buna bende ınanıyorummm...umurlarında degıl denıycem bıtanemm bu arada kendımden geçmiş şekilde limona saldırdımm tum buro bana bakıyooboşver tatlım sıkma kendini zor biliyorum ama iyimser yaklaş sen yine de..üzülen sadece biz oluyoruz onların inan umrunda olmuyor..o yüzden yaptığın herşeyden zevk almaya bak..
tabi canımm yok öyle artık victoria secretmış,güzellik yarışmalarıymış,sokaktaki çıtırlarmış...geçsin artık onlarııbomba gibi geliyoruuuuzz
kesınlıkle haklısın yaaa buna bende ınanıyorummm...umurlarında degıl denıycem bıtanemm bu arada kendımden geçmiş şekilde limona saldırdımm tum buro bana bakıyoo
ben evde mini etekle gezıom ama adam sadece benı ızlıyo ıcraat yokkkavgalıyız yaaa
kulakları cınlasın bı arkadaşım var hamıleyken kocası yaklasmıyo bebege zarar gelmesın dıe allah canını alsın cokta tıtız tangayda o koca gobegımle eğildim yer sildim belki ilgisini çekerim die dediiiyerlerdeyim canımmm benımm operım onuda mıncırırım
kesınlıkle haklısın yaaa buna bende ınanıyorummm...umurlarında degıl denıycem bıtanemm bu arada kendımden geçmiş şekilde limona saldırdımm tum buro bana bakıyoo
ben evde mini etekle gezıom ama adam sadece benı ızlıyo ıcraat yokkkavgalıyız yaaa
kulakları cınlasın bı arkadaşım var hamıleyken kocası yaklasmıyo bebege zarar gelmesın dıe allah canını alsın cokta tıtız tangayda o koca gobegımle eğildim yer sildim belki ilgisini çekerim die dediiiyerlerdeyim canımmm benımm operım onuda mıncırırım
abooooooooooooo :) fantazileri bak heleeeeee
şekerparem 1,2,3, yollucan dimi flasha atarım bnde artık anlaştık oynatcaktım kafayı imdadıma yetiştin kuşum ya
çekmiş çekmiş çekmezmı mınnak japonum benımmmçok iyimiş gerçekten bravo!!çekebilmiş mi bari merak ettim sonunu da?
çekmiş çekmiş çekmezmı mınnak japonum benımmm
bende kocamın ılgısını cekmek ıcın az savasmadım korkuyodu ayyy sankı ogluma ayıp edecekmısım gıbı gelecek dıyodu
bende çoğu geceler yataga anadan uryen gırıyodummm napsın dayanamıyodu şimdi hiçç o taraklarda bezim yok amannn gelmesse gelmesınn dıyom cunku uyku cok kıymetlıı saat bası uyanan bıcırdıgım var benımm
bende kocamın ılgısını cekmek ıcın az savasmadım korkuyodu ayyy sankı ogluma ayıp edecekmısım gıbı gelecek dıyodu
bende çoğu geceler yataga anadan uryen gırıyodummm napsın dayanamıyodu şimdi hiçç o taraklarda bezim yok amannn gelmesse gelmesınn dıyom cunku uyku cok kıymetlıı saat bası uyanan bıcırdıgım var benımm
nasıl yanii valla kadın dogum doktorum son aya kadar normal hayatınızda nasılsa devam lk 3 ay dıkkat edeceksınız bebek olusurken dusuk tehlikesi olabilir demişti normal dogurmamı buna borcluyum o rahım agzının bır sporu tatlım dogum esnasında kasılma vs olmaması ıcınkuşum yaaa sanki bebeğe çok yaklaşıp zarar wercek gibi gelio banda değmio mu bebeğe:18::18::18::18:
nasıl yanii valla kadın dogum doktorum son aya kadar normal hayatınızda nasılsa devam lk 3 ay dıkkat edeceksınız bebek olusurken dusuk tehlikesi olabilir demişti normal dogurmamı buna borcluyum o rahım agzının bır sporu tatlım dogum esnasında kasılma vs olmaması ıcınaklında olsun senınde normal dogurmak ıstıyosan...
aynen bitanem tehlikeli haftalar ilk 12 hafta son 4 hafta onun dışında hersey serbesttttilk aylarda sıkıntı olabilir bir de son ay tavsiye etmiyorlar..
son ay yapmıyorsun bebekte son ayın dısında rahım kanalına gırmemıs oluyo yoksa selamm baba ayıp ayıpp çek sunu derdı demıhayır bu istediğim cewap değililişki sırasında bebek nerde rahim de eeee çok yakın zarar görmüo mu
aynen bitanem tehlikeli haftalar ilk 12 hafta son 4 hafta onun dışında hersey serbesttttamann son ayy ne agrılar oluyo yatak adamın sırtına batıyo resmen oglum bogazımdan cıkcak sanıyodum nefesım kıtlenıyodu mıdemın darlıgından yemek yıyemıyodum yedımlerım yemek orusunda duruyodu dusunun cogu zaman agzıma gelıyodu boog:26: yazık kuzumda 15 gun erken dogdu aşk bebegı benım oglum kızlar 14 şubat dogumlu koca hastanede bır tek ben vardır normal 28 tane sezeryan gunu alan vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?