son ay yapmıyorsun bebekte son ayın dısında rahım kanalına gırmemıs oluyo yoksa selamm baba ayıp ayıpp çek sunu derdı demı
çıkarsın tatlım yeterkı ıste beynınde bıtır once bide şiddetle epidural yaptırmanızı tavsıye ederım ben yaptırmadıgıma pişmanım ınsan kendı sancısına dayanabılıyoda sunı sancı berbat bısı gozlerım yuvalarından cıkacak sandıydımm dogum hıkayemı paylaşırım ıstersenızne mutlu eymene tam aşk oğluşu olmuş..ben de kesinlikle normal doğum istiyorum ama ben en ufak ağrıda fenalaşıp bayılan bi insanım o ağrıyla başa çıkabilecek miyim bilmiyorum
Merhaba herkese, sabah tartıldım ve 1 kilo vermiş bulunmaktayım. Tartım digital olmadığından tam bilmiyorum ama 1-1,5 kg arası göstermişti. 54 ten 53 e düştüm. O kadar yorgunluğun, temizliğin mükafatını aldım:) Esas cuma günü digital baskülde tartılacağım bakalım sonuç ne olacak... Bu arada daha jilliana başlayamadım o sebeple vücut ölçülerini yazamadım, haftaya inşAllah daha düzenli olurum.. Sevgiyle kalın, Allah a emanet olun ...
çıkarsın tatlım yeterkı ıste beynınde bıtır once bide şiddetle epidural yaptırmanızı tavsıye ederım ben yaptırmadıgıma pişmanım ınsan kendı sancısına dayanabılıyoda sunı sancı berbat bısı gozlerım yuvalarından cıkacak sandıydımm dogum hıkayemı paylaşırım ıstersenız
çıkarsın tatlım yeterkı ıste beynınde bıtır once bide şiddetle epidural yaptırmanızı tavsıye ederım ben yaptırmadıgıma pişmanım ınsan kendı sancısına dayanabılıyoda sunı sancı berbat bısı gozlerım yuvalarından cıkacak sandıydımm dogum hıkayemı paylaşırım ıstersenız
helal olsun bize bole ıradelı arkadaşlar lazımm azimli ne istediğini bilenMerhaba herkese, sabah tartıldım ve 1 kilo vermiş bulunmaktayım. Tartım digital olmadığından tam bilmiyorum ama 1-1,5 kg arası göstermişti. 54 ten 53 e düştüm. O kadar yorgunluğun, temizliğin mükafatını aldım:) Esas cuma günü digital baskülde tartılacağım bakalım sonuç ne olacak... Bu arada daha jilliana başlayamadım o sebeple vücut ölçülerini yazamadım, haftaya inşAllah daha düzenli olurum.. Sevgiyle kalın, Allah a emanet olun ...
olurr alayımm turkan soray gıbıbenı oğluna alsanaaaaa
sancıyı kesmesede tamamen hafıf bısıler hıssedıyosun sen sadece ıkınmana bakıyosunnepidural sancıyı kesiyor dimi??çok sevinirim şahsen dinlemek isterim doğum hikayenii
aynen bebegım kesınlıkle çok rahat bır dogum oluyo yapan arkadaşlar cok benı korkuttular ters bı hareket yaparsın o anda felç olma riski var dedıler ama hikaye zaten hareket edemıyosun kı o andabelden uğuşmalı normal doğum dimi
olurr alayımm turkan soray gıbısen buyutup evlenırsın
sancıyı kesmesede tamamen hafıf bısıler hıssedıyosun sen sadece ıkınmana bakıyosunn
yazacam şimdi birazcık uzunn yada ahha bi yer var orda eklı bulumda kaydedeyim
aynen bebegım kesınlıkle çok rahat bır dogum oluyo yapan arkadaşlar cok benı korkuttular ters bı hareket yaparsın o anda felç olma riski var dedıler ama hikaye zaten hareket edemıyosun kı o anda
benım kardeşim tersten dünyaya gelmiş annem çok acı çektım dıyo[/QU
napsın el mecbur çekmiş yazıııkkkkk ne çektin be anacımmmmm replik aynı nasıl ama
benım kardeşim tersten dünyaya gelmiş annem çok acı çektım dıyo[/QU
napsın el mecbur çekmiş yazıııkkkkk ne çektin be anacımmmmm replik aynı nasıl ama
tam analara uygunnn
kızlar ne olur alıntı yapmayınn silcem birazdann çok ozel benım için alıntı yaptıgınızda msjı duzenlıyemıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?