yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Merhaba herkese, sabah tartıldım ve 1 kilo vermiş bulunmaktayım. Tartım digital olmadığından tam bilmiyorum ama 1-1,5 kg arası göstermişti. 54 ten 53 e düştüm. O kadar yorgunluğun, temizliğin mükafatını aldım:) Esas cuma günü digital baskülde tartılacağım bakalım sonuç ne olacak... Bu arada daha jilliana başlayamadım o sebeple vücut ölçülerini yazamadım, haftaya inşAllah daha düzenli olurum.. Sevgiyle kalın, Allah a emanet olun ...

ne mutlu eymene tam aşk oğluşu olmuş..ben de kesinlikle normal doğum istiyorum ama ben en ufak ağrıda fenalaşıp bayılan bi insanım o ağrıyla başa çıkabilecek miyim bilmiyorum
çıkarsın tatlım yeterkı ıste beynınde bıtır once bide şiddetle epidural yaptırmanızı tavsıye ederım ben yaptırmadıgıma pişmanım ınsan kendı sancısına dayanabılıyoda sunı sancı berbat bısı gozlerım yuvalarından cıkacak sandıydımm dogum hıkayemı paylaşırım ıstersenız

canımmmmm çok sevındım senın adına aynen devammmm kendıne cici bakkk

benı oğluna alsanaaaaa

epidural sancıyı kesiyor dimi??çok sevinirim şahsen dinlemek isterim doğum hikayenii

belden uğuşmalı normal doğum dimi

helal olsun bize bole ıradelı arkadaşlar lazımm azimli ne istediğini bilen bravo cok daha ıyı olacak cnm tebrıkler

benı oğluna alsanaaaaa
olurr alayımm turkan soray gıbı sen buyutup evlenırsın
epidural sancıyı kesiyor dimi??çok sevinirim şahsen dinlemek isterim doğum hikayenii
sancıyı kesmesede tamamen hafıf bısıler hıssedıyosun sen sadece ıkınmana bakıyosunn
yazacam şimdi birazcık uzunn yada ahha bi yer var orda eklı bulumda kaydedeyim
belden uğuşmalı normal doğum dimi
aynen bebegım kesınlıkle çok rahat bır dogum oluyo yapan arkadaşlar cok benı korkuttular ters bı hareket yaparsın o anda felç olma riski var dedıler ama hikaye zaten hareket edemıyosun kı o anda

benım kardeşim tersten dünyaya gelmiş annem çok acı çektım dıyo

14 şubat sevgililer gününde gelen aşk böcüğüm[/FONT][/COLOR]
herşeyyy onlar için

Son düzenleme:
kızlar ne olur alıntı yapmayınn silcem birazdann çok ozel benım için alıntı yaptıgınızda msjı duzenlıyemıyorum...

canım yaaaaaaaaa ağlayacaktımmm yaaaa süper bir duygudur kesinnnn Allah sana eşine bağışlasınnnnn canımmmmmmmmm ahh ahh neler çekmişsin nelerrrrr

mükemmel...............................................................................

kızlar bugün size yazamadım çok yogunum hızınıza da yetişemiyorum valla sayfalar dolusu yazmışsınız maşallah :)
ecmelim hikayeni okudum canım benim allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına ( ben vajinismus hastasıyım bi yeneyddim hemen anne olmak istiyorum )

bugün kü menüm

sabah 5 6 badem
küçük bi ekmek içine beyaz peynir koyup yedim
1 hurma
arada 1 fincan kiraz saplı form çayı

öğlen

1 kepçe makarna
azcık peynirli omlet
3 kaşık yogurt

arada yeşil çay

akşam da çorba ve salata

allahım gözlerim doldu iş yerinde olmasaydım ağlardım. hele dedin ya kanlı kanlı oğlumun parmağını öptüm diye.. awww

allah bağışlasın. darısı her isteyenin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…