yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bol bol su içmeme ekmek yememe me ragmen kabızlık çekiyorum kasıklarım ağrıyo ne yapayım kızlar geçsin diye

canım benim çok etkilendim gözümden yaş aktı çok güzel yaa..evlat gerçekten başka birşey..
bambaşka kızlar bu anne karnına dustugunde bıle hıssedıyorsunuz ben hamıle kaldıgım ay adetım gecıkmeden hamıle oldugumu hıssettım ve kan testı yaptırdım yalan konustum bıde doktorailişkiden 2 hafta sonra bile çıkyo kan testınde 3 haftalık hamıleydım ogrendıgımde uctumm uctummm rabbim hepinize yasatsın bu duyguyu
canım yaaaaaaaaa ağlayacaktımmm yaaaa süper bir duygudur kesinnnn Allah sana eşine bağışlasınnnnn canımmmmmmmmm ahh ahh neler çekmişsin nelerrrrr
amın cnm sızlerede nasip etsin o duyguyu annelık bambaşka

canım tebrik ederim süper gidiyorsun

amin canım inşallahhhh

allahım gözlerim doldu iş yerinde olmasaydım ağlardım. hele dedin ya kanlı kanlı oğlumun parmağını öptüm diye.. awww

allah bağışlasın. darısı her isteyenin başına.
amin guselim cumlemıze nasip etsin tez versin şifasını rabbım sende yaşa bu duyguyu

diyet mukemmel gıdıyo aferın sana on nomara

o zaman ayran detoxunu uygulamış ıkı ınsan olarak mıdeyı bozuyomus demekkı kesınlıkle onaylamıyoruz ayran detoxunu yapan cok kısı var ben ıkıncıye yapıyorum notu okudun mu:75 kg ve üzeri olanlar uygulasın yazıo o yaptı benıde o gun bugundur bagırsaklarım normal degıll hala ıshalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…