allahım gözlerim doldu iş yerinde olmasaydım ağlardım. hele dedin ya kanlı kanlı oğlumun parmağını öptüm diye.. awww
allah bağışlasın. darısı her isteyenin başına.
bol bol su içmeme ekmek yememe me ragmen kabızlık çekiyorum kasıklarım ağrıyo ne yapayım kızlar geçsin diye
bambaşka kızlar bu anne karnına dustugunde bıle hıssedıyorsunuz ben hamıle kaldıgım ay adetım gecıkmeden hamıle oldugumu hıssettım ve kan testı yaptırdım yalan konustum bıde doktorailişkiden 2 hafta sonra bile çıkyo kan testınde 3 haftalık hamıleydım ogrendıgımde uctumm uctummm rabbim hepinize yasatsın bu duyguyucanım benim çok etkilendim gözümden yaş aktıçok güzel yaa..evlat gerçekten başka birşey..
amın cnm sızlerede nasip etsin o duyguyu annelık bambaşkacanım yaaaaaaaaa ağlayacaktımmm yaaaa süper bir duygudur kesinnnn Allah sana eşine bağışlasınnnnn canımmmmmmmmmahh ahh neler çekmişsin nelerrrrr
kızlar bugün size yazamadım çok yogunum hızınıza da yetişemiyorum valla sayfalar dolusu yazmışsınız maşallah :)
ecmelim hikayeni okudum canım benim allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına ( ben vajinismus hastasıyım bi yeneyddim hemen anne olmak istiyorum )
bugün kü menüm
sabah 5 6 badem
küçük bi ekmek içine beyaz peynir koyup yedim
1 hurma
arada 1 fincan kiraz saplı form çayı
öğlen
1 kepçe makarna
azcık peynirli omlet
3 kaşık yogurt
arada yeşil çay
akşam da çorba ve salata
bambaşka kızlar bu anne karnına dustugunde bıle hıssedıyorsunuz ben hamıle kaldıgım ay adetım gecıkmeden hamıle oldugumu hıssettım ve kan testı yaptırdım yalan konustum bıde doktorailişkiden 2 hafta sonra bile çıkyo kan testınde 3 haftalık hamıleydım ogrendıgımde uctumm uctummm rabbim hepinize yasatsın bu duyguyu
amın cnm sızlerede nasip etsin o duyguyu annelık bambaşka
kızlar bugün size yazamadım çok yogunum hızınıza da yetişemiyorum valla sayfalar dolusu yazmışsınız maşallah :)
ecmelim hikayeni okudum canım benim allahım analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına ( ben vajinismus hastasıyım bi yeneyddim hemen anne olmak istiyorum )
bugün kü menüm
sabah 5 6 badem
küçük bi ekmek içine beyaz peynir koyup yedim
1 hurma
arada 1 fincan kiraz saplı form çayı
öğlen
1 kepçe makarna
azcık peynirli omlet
3 kaşık yogurt
arada yeşil çay
akşam da çorba ve salata
amin guselim cumlemıze nasip etsin tez versin şifasını rabbım sende yaşa bu duyguyuallahım gözlerim doldu iş yerinde olmasaydım ağlardım. hele dedin ya kanlı kanlı oğlumun parmağını öptüm diye.. awww
allah bağışlasın. darısı her isteyenin başına.
canım tebrik ederim süper gidiyorsun
amin guselim cumlemıze nasip etsin tez versin şifasını rabbım sende yaşa bu duyguyu
diyet mukemmel gıdıyo aferın sana on nomara
deme yaaaa :26: geçen hafta kustuktan sonra aynı belirtiler bendede vardıı alla alla korkmaya başladım şimdi:18: geçmiş olsun bi ateş düşürücü al minoset filankızlar ateşim var
kızlar ateşim var
kızlar ateşim var
deme yaaaa :26: geçen hafta kustuktan sonra aynı belirtiler bendede vardıı alla alla korkmaya başladım şimdi:18: geçmiş olsun bi ateş düşürücü al minoset filan
eyvaaah hasta mı olucaksın acaba lazkızı :105:
dikkat et canım havalardan olabilir sirkeli suyla yıka yüzünü ateşini düşürür yada eve gidince ılık bi duş al dinlen geçmiş olsun canım
yok canım midem yuzunden sanırım
canımm çok teşekkür ederim. detoks yüzünden oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?