yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

bir daha mı asla kimseye tavsiye etmıyorum

anneme yaptıgım pasta kızlar çok zaman ayıramadım o yuzden içime sinmedi:26: ama inşallah beğenir muzlu çikolatalıı...

harika görünüyor canım çektiiii ellerine sağlık..
gelin beraber olsun bide kuyabiye yapmıştım ama onun fotosunu çekmemişim kare çeklinde üstünde canım annem yazıyo 4 köşesinde papatya var pastanın ustundekınden bakalım bu akşam onlar yıycek ben bakcam bende bakla yıycem dereotlu
pasta çok güzel süslemene bayıldım benim yerime de ye canım bi çatal :) afiyet olsun ellerine sağlık
ahh o bir çatal yok mu o çatalı sallasam o pastayı kımse elımden alamaz o kadar krızım var
canım süper görünüyo ellerine sağlık
sağol bebişim bizde anca goruyoz işte survıvor ıncekı donem mustafa topaloglu sozu"Nankör midesine vurarak ne versem yıyosun doymak bilmiyosunn" heh işte aynı o hesap bız saglıklı seyler verelım mıdemıze

canlar ben kaçar. mesai bitti. eve gidip jillianımı yapıcam. lazkızıma ayrıca sevgiler

sonrada cici cici giyincem şıkıdım günüme gidicem. mcukkkssss. öpüldünüz şekerler.

he wala ya yiyo yiyo doymak bilmiyo kör olasıca :)

canlar ben kaçar. mesai bitti. eve gidip jillianımı yapıcam. lazkızıma ayrıca sevgiler

sonrada cici cici giyincem şıkıdım günüme gidicem. mcukkkssss. öpüldünüz şekerler.
ohhh valla hadi bakalım bak hamurişi yiyeceksen bile bir bıçak yardımıyla hepsinden ceviz buyuklugunde anca yee lazkızına sevgılermıss bız necıyız beaaa trakya guselı oldumu sımdı beaaa

ben çıkıyorum yavaş yavaş kızlar öpüldünüzzzz yarın görüşmek üzere iyi bakın kendinizeee

kızlarrr;

sabah
1 yumurta
3 zeytin
1 domates
şekersiz çay

ara;yeşil çay

saat;10 1 kase ayran detoksu
saat 12; 1kase ayran detoksu
saat 2; 1 kase ayran detoksu (veeee lazkızının sonu :) )

saat 3; limonlu mercimek çorbası

akşam;
taze fasulye (4 kaşık)
1 kase yoğurtt

level 2 /3. gün bitti.... level 2 gerçekten çok zevkli severek yapıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…