geçmiş olsun dikkat et kendine.
ayrıca 3 tane mail aldım senden. ok! :)
bir daha mı asla kimseye tavsiye etmıyorumo zaman ayran detoxunu uygulamış ıkı ınsan olarak mıdeyı bozuyomus demekkı kesınlıkle onaylamıyoruz ayran detoxunu yapan cok kısı var ben ıkıncıye yapıyorum notu okudun mu:75 kg ve üzeri olanlar uygulasın yazıo o yaptı benıde o gun bugundur bagırsaklarım normal degıll hala ıshalım
3 mailinide aldım kuşum saaaoooollll
aynen tavsıye ettıgım ıcınde çok ozur dılerım ben sebep olmusum gıbı hıssedıyombir daha mı asla kimseye tavsiye etmıyorum
yok tatlım ya senın ne suçun var olur mu hiç öyle şeyy canımsınnnaynen tavsıye ettıgım ıcınde çok ozur dılerım ben sebep olmusum gıbı hıssedıyom
anneme yaptıgım pasta kızlar çok zaman ayıramadım o yuzden içime sinmedi:26: ama inşallah beğenir muzlu çikolatalıı...
Eki Görüntüle 688069
anneme yaptıgım pasta kızlar çok zaman ayıramadım o yuzden içime sinmedi:26: ama inşallah beğenir muzlu çikolatalıı...
Eki Görüntüle 688069
Eki Görüntüle 688069
sağol tatlım. üçüde çalışıyor dimi sorun yok
gelin beraber olsun bide kuyabiye yapmıştım ama onun fotosunu çekmemişim kare çeklinde üstünde canım annem yazıyo 4 köşesinde papatya var pastanın ustundekınden bakalım bu akşam onlar yıycek ben bakcam bende bakla yıycem dereotluharika görünüyor canım çektiiiiellerine sağlık..
ahh o bir çatal yok mu o çatalı sallasam o pastayı kımse elımden alamaz o kadar krızım varpasta çok güzel süslemene bayıldım benim yerime de ye canım bi çatal :) afiyet olsun ellerine sağlık
sağol bebişim bizde anca goruyoz iştecanım süper görünüyo ellerine sağlık
gelin beraber olsun bide kuyabiye yapmıştım ama onun fotosunu çekmemişim kare çeklinde üstünde canım annem yazıyo 4 köşesinde papatya var pastanın ustundekınden bakalım bu akşam onlar yıycek ben bakcam bende bakla yıycem dereotlu
ahh o bir çatal yok mu o çatalı sallasam o pastayı kımse elımden alamaz o kadar krızım var
sağol bebişim bizde anca goruyoz iştesurvıvor ıncekı donem mustafa topaloglu sozu"Nankör midesine vurarak ne versem yıyosun doymak bilmiyosunn" heh işte aynı o hesap bız saglıklı seyler verelım mıdemıze
ohhh valla hadi bakalım bak hamurişi yiyeceksen bile bir bıçak yardımıyla hepsinden ceviz buyuklugunde anca yee lazkızına sevgılermısscanlar ben kaçar. mesai bitti. eve gidip jillianımı yapıcam. lazkızıma ayrıca sevgiler
sonrada cici cici giyincem şıkıdım günüme gidicem. mcukkkssss. öpüldünüz şekerler.
canlar ben kaçar. mesai bitti. eve gidip jillianımı yapıcam. lazkızıma ayrıca sevgiler
sonrada cici cici giyincem şıkıdım günüme gidicem. mcukkkssss. öpüldünüz şekerler.
ben çıkıyorum yavaş yavaş kızlar öpüldünüzzzzyarın görüşmek üzere iyi bakın kendinizeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?