yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

merhabalaar bende yeni aranıza katıldım umarım kabul edersiniz benmde 2 ay içinde fazlalıklarımdan kurtulmam lazım düşündüm ki herzaman hesap verecegm yada ne yaptıgımı yazabilecegim biryer olsa ne iyi olur ve burayı buldum aranıza alırsanız sevinirim :) bu arada boyum 1.65 kilom 59 2 ay sonra okul balomuz olacak o zamana kadar 50 olmak istiyorum ne dersiniz basarabilirmiyim bu arada 2 gündür diyetteyim :)

sabah:5 zeytin, yoğrt
ara:yeşil çay
öğle:2 tabak mercimek çorba,1 dilim ekmek
ara:1 mandalina,(çörek otu bal karışımı.bağışıklık güçlendirici
akşam:çok az spagetti,1 kase yoğurtlu lahana salatası

gün boyu bol bol su içtim. şu an mı açım. akşam misafirlikteydik. mısır pasta poğaça...bense hayırla idare ettim. çok küçük bi dilim pasta yedim. çok ince ama masum geldi.su içip yatıcam. herkese ii geceler. ii bi gündü

Kızlaaar geçen bi giriş yaptım da devamı gelmedi vizelerm filan anca vakit bulabildim.Yaza kadar 10 kg vermem lazım benim. Boyum 1.68 kilom 73. 2 sene önce 85 kiloydum 4 ay gibi bi sürede 62 kg olmuştm. sporla vermiştim daha çok. 6 ay önce bıraktım sporu. Ve 14 kilo birden aldım. çok bozuk moralim. Fazlalıklarımın çoğu basen ve kalçamda malesef. Hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum. 2 sene önce kazandığım özgüvenimi kaybettim. Dukan diyeti yapmaya kalktım geçen hafta fakat çok ağır geldi ya da ben abarttım tansiyon düşüklüğü yaşayınca bırakmak zorunda kaldım. Fakat 3 kg verdim bu süre zarfında. Sağlığımı toparlayınca devam etmeye karar verdim. Sizleri bi süredir okuyorum. Birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti. Galiba benim ihtiyacım olan şey de bu. Artık ben de sizlerleyim. Geçenlerde bahsettiğiniz şu sporu da denedim bir kez. Ve çok yorucu olmasına rağmen bayıldım. ona da başlicam yarından itibaren. yediklerimi de yazarım düzenli olarak. tek zorlayıcı etkenim 5 senedir bağımlısı olduğum sigarayı bıraktım ve sürekli yemek yeme isteğim oluyor. napalım artık doymak bilmeyen mideciğim için üzgünüm katlanıcak :) şeker ve tuz kullanmıyorum. abur cubur konusunda da kendimi durdurabiliyorum. farkettim de hazırım ben zayıflamaya. istediğim kiloya ulaşınca yapacağım büyük alışverişi düşünüyorum da çok eğlenceli olacak :) neyse çenem düştü sanırsam :) yarın görüşürüz :)

herkese günaydın kızlar
bende haberler kötü dün jillianı yaparken ters hareket yapmışım sanırım yarısında yerde kaldım dizimin arkasında bi acı ama kıpırdatamıyorum ayağımı yere oturdum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra canım acırken kalktım devam edicem hareketlere kıpırdayamıyorum :105::105::105::105: kesin çıktı bi yerlerim dedim.oturdum yatakta ağlıyorum eşim hemen acile gidiyoruz dedi gittik doktor ne yaptın sen ayağına bağların zedelenmiş çok mu zorladın dedi spor yaparken oldu dedimm.şimdi sana krem yazıyorum onunla 10 gün boyunca ovcaksın,birde bandaj yazıyorum dedi..şuanda ayağım bandajlı :105: 10 gün spor falan yok...çok üzgünümm kızlar zayıflayamayacağım

Zayıflatan Parfüm Çıktı!

Kozmetik dünyası bu Alınan Haberle sarsıldı. Fransız kozmetik markası “Veld’s” güzellik dünyasını sarsan bir buluşa imza attı ve Veld's Prends-Moi kokusuyla sizi zayıflatacağını iddia etti.

İnanılmaz ama GERçEK olan bu parfümle ilgili pek çook da araştırma yapılmış. Bağımsız bir Fransız biyolojik araştırma merkezi denetiminde yapılan testlerde 18-75 yaş arasındaki kadınlara 28 gün düzenli olarak “Prends-Moi” kullandırılmış. Bu testlerin neticesinde katılımcıların %75'i yeme alışkanlıklarında azalma olabildiğinu belirtmiş.

Parfüm Nasıl Zayıflatıyor?

Parfümün içeriğindeki özel formül, keratinositlerle (derinin üst kısmında bulunan epitel hücrelerle) birleşince, deri(cilt)teki b-endorfinlerin açığa çıkmasını destekliyormuş. Böylece keyif mesajı bir nörondan diğerine, oradan da beynin koku bölümüne mesajlerek rahatlama, stresten uzaklaşma ve keyif hali ortaya çıkıyormuş. İnsan keyiflenince de atıştırma, ekstra yemek yeme gibi beslenme ihtiyaçları ortadan kalkıyor. Aynı zamanda, Betaphroline maddesinin parfümdeki kafein ve karnitin ile birleşmesi neticesinde oluşan bileşik, cilde masaj yapıldığında yağ yakıcı etki sağlıyormuş.

Zayıflatıcı Parfümün Fiyatı:

Türkiyede de satışta olan Veld's Prends-Moi parfümü tüm eczaNelllerden ve parfümerilerden 139 TL'ye temin edebilirsiniz.
Kadın sitesi

Son düzenleme:

adına çok üzüldüm geçmiş olsun şimdiden. zayıflayamayacağım kelimesi olmadı bence. sadece yediklerine dikkat etmelisin bu sürede. olanı korumak lazım. sonra daha hafif egzersizlerle devam edersin. et suyu iç bu sıralar. bilirsin burkulma çıkık vs durumlarda kaynaştırıcı ve iyileşmeyi destekleyicidir. en kısa zamanda yakta olman ümidiyle

çok teşekkür ederim ederim..evet sadece spor yapamıcam diyete devam.et suyu tavsiyen için sağol içmeye çalışıcam..

tatlım kasların bağların zedelenmiştir demiomuyum sana zorlama kendini yawaş yawaş bi tanem tamam üzülmek yok hafif tempolu yürüyüş yapabilrsin yada yarım mekik çekebilrsin yediklerin bol sıwılı olur az da olsa açığı kaparız relax ol bi tanem

kızlar ben dünkü bildirimimi yapayım
sabah
1 simit
biraz peynir
1 yumurta
1 bardak yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
adaçayı
öğle
piliç şinitzel
bol salata
ara
1 soda (limonlu)
akşam
fırında patatesli tavuk (3 kaşık)

2,5 litre su içildi..jillian michaels yarıda bırakıldı

tatlım inanki çok zorlamadım sanırım bi hareketi yanlış yaptım o yüzden oldu..çünkü genel bi acı değil belli yerde bi anda oldu..10 gün sonra tam anlamıyla başlıcam artık jilliana.şimdi ufak hareketlerle desteklemeyi düşünüyorum.yürüyüş,dediğin gibi mekik..

Gnydın herkese

akşam eve geç gittik biraz salatalık dilimledim limonlu hafif tuz
1 fincan şekersiz çay

sabah

ayran
2 tane mısır kevreği

sıkıcı bir hava dışarda. ama enerjim tavan yine. kalkınca ilk iş sirkeli su içmek oldu. sonra 150 kere ip atladım. bugün 500 geçicem. ardından kahvaltı. 5 zeytin, çok az peynir, yoğurt ve 1 dilim bayat ekmek. şimdi ise çayımı yudumluyorum tv karşısında. bi yandanda alışveriş sitelerine takılıyom. eşim yine söylenecek ama yine kartı bıraktı. ne büyük bi çelişki:)

başucu kitabımı unuttum söylemeyi. aykut oğut evrenden torpilim var. harika bi kitap. dün başladım bugün bitecek. şiddetle tavsiye ediyorum bayanlar. insanlar neler başarıyo taktire şayan doğrusu

canım aramıza hoşgeldinnnnnnnnn

canım pasta masum gibi görünsede 1 dilimi 1000 kalori

sende aramıza hoşgeldin canımmmmmmm

tatlım büyük geçmiş olsunnn yaaaa o halde yapma zaten spor kıyamam ben sana dinlen güzelceee

canımmmmmmmm üzülmeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…