herkese günaydın kızlar
bende haberler kötü dün jillianı yaparken ters hareket yapmışım sanırım yarısında yerde kaldım dizimin arkasında bi acı ama kıpırdatamıyorum ayağımı yere oturdum ağlıyorum hıçkıra hıçkıracanım acırken kalktım devam edicem hareketlere kıpırdayamıyorum :105::105::105::105: kesin çıktı bi yerlerim dedim.oturdum yatakta ağlıyorum eşim hemen acile gidiyoruz dedi gittik doktor ne yaptın sen ayağına bağların zedelenmiş çok mu zorladın dedi spor yaparken oldu dedimm.şimdi sana krem yazıyorum onunla 10 gün boyunca ovcaksın,birde bandaj yazıyorum dedi..şuanda ayağım bandajlı :105: 10 gün spor falan yok...çok üzgünümm kızlar zayıflayamayacağım
adına çok üzüldüm geçmiş olsun şimdiden. zayıflayamayacağım kelimesi olmadı bence. sadece yediklerine dikkat etmelisin bu sürede. olanı korumak lazım. sonra daha hafif egzersizlerle devam edersin. et suyu iç bu sıralar. bilirsin burkulma çıkık vs durumlarda kaynaştırıcı ve iyileşmeyi destekleyicidir. en kısa zamanda yakta olman ümidiyle
herkese günaydın kızlar
bende haberler kötü dün jillianı yaparken ters hareket yapmışım sanırım yarısında yerde kaldım dizimin arkasında bi acı ama kıpırdatamıyorum ayağımı yere oturdum ağlıyorum hıçkıra hıçkıracanım acırken kalktım devam edicem hareketlere kıpırdayamıyorum :105::105::105::105: kesin çıktı bi yerlerim dedim.oturdum yatakta ağlıyorum eşim hemen acile gidiyoruz dedi gittik doktor ne yaptın sen ayağına bağların zedelenmiş çok mu zorladın dedi spor yaparken oldu dedimm.şimdi sana krem yazıyorum onunla 10 gün boyunca ovcaksın,birde bandaj yazıyorum dedi..şuanda ayağım bandajlı :105: 10 gün spor falan yok...çok üzgünümm kızlar zayıflayamayacağım
işteeeeeeeeee jillan yapan biri daha :)
Eki Görüntüle 687876
tatlım kasların bağların zedelenmiştir demiomuyum sana zorlama kendini yawaş yawaş bi tanem tamam üzülmek yok hafif tempolu yürüyüş yapabilrsin yada yarım mekik çekebilrsin yediklerin bol sıwılı olur az da olsa açığı kaparız relax ol bi tanem
merhabalaar bende yeni aranıza katıldım umarım kabul edersiniz benmde 2 ay içinde fazlalıklarımdan kurtulmam lazım düşündüm ki herzaman hesap verecegm yada ne yaptıgımı yazabilecegim biryer olsa ne iyi olur ve burayı buldum aranıza alırsanız sevinirim :) bu arada boyum 1.65 kilom 59 2 ay sonra okul balomuz olacak o zamana kadar 50 olmak istiyorum ne dersiniz basarabilirmiyim bu arada 2 gündür diyetteyim :)
sabah:5 zeytin, yoğrt
ara:yeşil çay
öğle:2 tabak mercimek çorba,1 dilim ekmek
ara:1 mandalina,(çörek otu bal karışımı.bağışıklık güçlendirici
akşam:çok az spagetti,1 kase yoğurtlu lahana salatası
gün boyu bol bol su içtim. şu an mı açım. akşam misafirlikteydik. mısır pasta poğaça...bense hayırla idare ettim. çok küçük bi dilim pasta yedim. çok ince ama masum geldi.su içip yatıcam. herkese ii geceler. ii bi gündü
Kızlaaar geçen bi giriş yaptım da devamı gelmedi vizelerm filan anca vakit bulabildim.Yaza kadar 10 kg vermem lazım benim. Boyum 1.68 kilom 73. 2 sene önce 85 kiloydum 4 ay gibi bi sürede 62 kg olmuştm. sporla vermiştim daha çok. 6 ay önce bıraktım sporu. Ve 14 kilo birden aldım. çok bozuk moralim. Fazlalıklarımın çoğu basen ve kalçamda malesef. Hiçbir kıyafetimin içine giremiyorum. 2 sene önce kazandığım özgüvenimi kaybettim. Dukan diyeti yapmaya kalktım geçen hafta fakat çok ağır geldi ya da ben abarttım tansiyon düşüklüğü yaşayınca bırakmak zorunda kaldım. Fakat 3 kg verdim bu süre zarfında. Sağlığımı toparlayınca devam etmeye karar verdim. Sizleri bi süredir okuyorum. Birbirinize destek olmanız çok hoşuma gitti. Galiba benim ihtiyacım olan şey de bu. Artık ben de sizlerleyim. Geçenlerde bahsettiğiniz şu sporu da denedim bir kez. Ve çok yorucu olmasına rağmen bayıldım. ona da başlicam yarından itibaren. yediklerimi de yazarım düzenli olarak. tek zorlayıcı etkenim 5 senedir bağımlısı olduğum sigarayı bıraktım ve sürekli yemek yeme isteğim oluyor. napalım artık doymak bilmeyen mideciğim için üzgünüm katlanıcak :) şeker ve tuz kullanmıyorum. abur cubur konusunda da kendimi durdurabiliyorum. farkettim de hazırım ben zayıflamaya. istediğim kiloya ulaşınca yapacağım büyük alışverişi düşünüyorum da çok eğlenceli olacak :) neyse çenem düştü sanırsam :) yarın görüşürüz :)
herkese günaydın kızlar
başucu kitabımı unuttum söylemeyi. aykut oğut evrenden torpilim var. harika bi kitap. dün başladım bugün bitecek. şiddetle tavsiye ediyorum bayanlar. insanlar neler başarıyo taktire şayan doğrusu
canımmmmmmmm üzülmeeeeeekızlar ben dünkü bildirimimi yapayım
sabah
1 simit
biraz peynir
1 yumurta
1 bardak yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
adaçayı
öğle
piliç şinitzel
bol salata
ara
1 soda (limonlu)
akşam
fırında patatesli tavuk (3 kaşık)
2,5 litre su içildi..jillian michaels yarıda bırakıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?