yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canım çok iyi menün karta gelince bırakmışsa alcaksın

nasılsın lazkızım bu mailleri bnm kabız pc açmadı biliomusun bu akşam eşim gelip bakıcak... ÇÜÜNKÜ kavga eettik abuk subuk tawırlar akşam bi garip ne oluo sana dedim yok bişim dio nası yok ya dedim bakışların bile değişik sonra oturdum ağladım beni cd almaya götürmüosun bile die bak bak ne alaka araya sokcam ya tamam dedi akşam geleim bakaım yapamazsam gideriz alırız..gel yarım mekik çek dedi sinirlerin yatışşın dedi ben 30 çektim mutfak duruo ya yeter dedim aaaa hemen yoruldun dedi sen çekde göreim dedim ben tam mekiği 30 tane çekerim sen ne dion dedi ii çekde göreim dedim idda ne olcak dedim o süslenip püslenip çok güzel gel dediii.....bende 1 hafta ew işine yardım et dedim.... kabul ettik el sıkıştık ve çatladı kıpkırmızı oldu ama 30 tam mekiği çekti (önemli olan ewlendikten sonra 15 kg aldı göbişi falan çıktı ondan çekemez sandım ) neyse bu kendine geldi eee alayım ödülümü renk kırmızı ağırlıklı olsun dedi ; bende kitap okuodum o an eee tabi olur yarın akşam falan sonuçta zaman wermedin sen dedim döndüm kitap okumaya sonrada vın uyumaya napım çok yorgundum...

çok alemsiniz valla fırsattan istifade hemen isteğini belli etmiş ne mutlu sizee hep böyle mutlu olunn canımm...

Son düzenleme:
iyi hissedersem kendimi başlarım lazkızı çok geride kalmış olucam sizden :105:

bizde öptük kolay gelsin tatlımmm

kalıcı bişi olmaması için lütfen rahat dur gofredim ya aaa üzüosun ama geri falan kalmazsın bak ben kağıda hareketleri not ettim öle yapıorum izleyemiorum die sen iste yetrki 10 günle bişi kaybetmessin

saol bi tanem amin hepimiz mutlu olalım...kayınwaliden geldi mi ?

geldi geldi 1 gece kaldı ben de artık evime geçmek istiyorum ya nasıl özeniyorum bestekız sadece eşim ve ben ayy harikaaa sen nerde oturuyordun bursa mı?

günaydın kızlar

sabah ki menüm

( evde kahvaltı yapamıyorum geç uyanıyorum buaralar önceden poça yiyodum ama şimdi bıraktım baya farkediyo arkadaşlar şişkinliğim indi gibi )
1 bardak ılık su
az bi ekmeğin içine peynir koydum yedim
6 tane de badem
1 kupa şekersiz çay

ara öğün 2 adet kivi

geldi geldi 1 gece kaldı ben de artık evime geçmek istiyorum ya nasıl özeniyorum bestekız sadece eşim ve ben ayy harikaaa sen nerde oturuyordun bursa mı?

inş. geçersin canım en kısa zaman da insanın kendi evi gibi yok allahım sana da kısmet etsin belli mi olur 3 kişi olarak taşınırsınız yeni evinize ( sen eşin ve bebiş ) :)

ewet canım bursa allah tez zamanda gönlüne gmre wersin...bnce yinede çok şanslısın çünkü kaynanan anlayışlı anlattğına göre okadar surat asarsan assın takılma be ya boşwer....bak eşim kendi yaptı düğünümüzü eweimizin eşyasını kredi çektik 1 kuruş yardım etmediler ewlat ayıran bi tip bunun ailesi annesi babası ayrı düzen birlik bilmezler benide hiç sewmediler zaten istemediler ohooooooooooo neler çektik be kuşum annesi dedi babana git babası dedi anana git kocamın halini bi düşün kredi aldı onlarıda red eddi ew kriladık yawaş yawaş içini düzdük haka borç edioz ama olsun allahım eşimin yüüzünü güldürsün hasret kaldığı yuwa bizim yuwamız olsun ooonun için kuşum siz mutlu olun geris tefarruat içini ferah tut..

inş. geçersin canım en kısa zaman da insanın kendi evi gibi yok allahım sana da kısmet etsin belli mi olur 3 kişi olarak taşınırsınız yeni evinize ( sen eşin ve bebiş ) :)

henüz düşünmüyoruz canım eşimin askerliği var kısa dönem ama olursa tabiii başımızın üstünde yeri var

gunaydın hoşgeldın tatalım aramıza tanbı yeterkı ıste balonun en gusel kısı olcan
geçmiş olsun bitanemmm yaa dikakat etsene ters bı hareket yapmısındır kızlar bu spor ıyıde cok dıkkatlı olmak lasım allah koruusn ters hareketler kalıcı sonuclara neden olabılır dıyet yaparsın sadece bebegım duzelde ınsallah yaparson yıne
vay bu görüntüler gerçek mi acaba ? teşvik etmek için değildir dimi insanın aklına herşey geliyor. 1 ayda mı ulşamış bu sonuca ?
gerçek aynen bole bır gobem vardı 77ö kgken catlaklara kadar aynı sımdı bole gerçek birerebir uygularsan

sevgi herşeyi yaptırıyor önemli olan 2 kişinin sevgisi,karşısındaki kişi uğruna feda edebilecekleri ya da ettikleri..birlikte kurulan hayatta sadece 2 kişiyiz aslında dış etkenler çok önemli değil takılmadığın sürece..benim kaynanamla çok büyük sorunum olmadı bugüne kadar ama sağolsun laf sokmayı çok seven bi insan her lafın altında bi iğneleme var ve bu benim canımı sıkan..eşimde annesiyle anlaşamıyor kendi annesi olduğu halde ona bile batıyor söyledikleri hemen müdahale ediyor benim adıma da o öyle olmasaymış ben gerçekten tahammül edemezmişim kaynanama..benim şuan tek derdim bi an önce evime geçmek..kaynanamın 3 tane evi var ve doğal olarak 1 tanesini bize verdi şimdi onu satıp daha iyi bi ev almak istiyoruz bugün koyucaz hatta fotoğrafları satılığa çıkarıcaz,birde arabamız var onu da satılığa çıkardık en önemli adımları atmış bulunmaktayız yaz sonuna kadar evimize geçmeyi planlıyoruz bakalım umarım kısa zamanda herşey hallolur..

çok güZEL ALAH GÖNLÜNE GÖRE WERSİN

çok güZEL ALAH GÖNLÜNE GÖRE WERSİN
heh işte bestem senın yasadıgın maddı manevı tum sıkıntılar bendede aynı oldu aılesı benı ıstemedı en baslarda sonra zorla kbul ettırdı esım ardından babam ıstemedı aılenın duzen ve gorgu bıcımlerınden hoşnut olmadı sonra ben zorla ıkna ettırdım vs ailesı epey sıkıntıda maddı anlamda kendı sartlarımızla evlendık sagolsun babam bır yer actı dedemden kalan evde oturuyoz su anda...
eskı esyaların ıcıne gelın oldum her ay bırını degıstırdık tum evı yenıledık ama esyalar vs eve gore oldu ev çatı katı boydan kısa aldıgımız mobilyaar ona gore oldu falan fıstık bız hala borc oduyoz beyaz esyamızdan tut herseyı yeniledik zor oldu 3,5 yıllık evliyiz ama maşallah hala bitiremedik huzur olsun bunlar onemsız kalıyo .... fakat malumunuz bızı huzura erdırmeyen bır aılesı var aramız duzeltı kızlar aksam ıtıbarıyle fakat bugun o salak herıfı dınlemeye gıdecek yıne bozulması an meselesı cubbelı ahmet hocamıdır ne karın agrısıdır tum huzurumuzu kacıran hasa tobe estafurullah peygamber gıbı goruyolar eşimin aılesı ve esımınde gozune soktular her perşembe sohbetıne gıdıyo o adama gıttıgınden berı karıstı hayatımız:26: allah sonumuzu hayır etsın resmen beynını yıkadılar kocamın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…