vay bu görüntüler gerçek mi acaba ? teşvik etmek için değildir dimi insanın aklına herşey geliyor. 1 ayda mı ulşamış bu sonuca ?
canımmmmmmmm üzülmeeeeee
canım çok iyi menün karta gelince bırakmışsa alcaksınsıkıcı bir hava dışarda. ama enerjim tavan yine. kalkınca ilk iş sirkeli su içmek oldu. sonra 150 kere ip atladım. bugün 500 geçicem. ardından kahvaltı. 5 zeytin, çok az peynir, yoğurt ve 1 dilim bayat ekmek. şimdi ise çayımı yudumluyorum tv karşısında. bi yandanda alışveriş sitelerine takılıyom. eşim yine söylenecek ama yine kartı bıraktı. ne büyük bi çelişki:)
Gnydın herkese
akşam eve geç gittik biraz salatalık dilimledim limonlu hafif tuz
1 fincan şekersiz çay
sabah
ayran
2 tane mısır kevreği
ben 1 hafta sonra başlarım doktor 10 gün dedi ama sabredemem.diyete devam bu sürede
iyi hissedersem kendimi başlarım lazkızı çok geride kalmış olucam sizden :105:canım doktoru dınle bence diyete devam et sadece
bizde öptük kolay gelsin tatlımmmkızlar onlıne olcam ama öğlene kadar yoğunum yazamıcam öpüldünüzzzzzzz
nasılsın lazkızım bu mailleri bnm kabız pc açmadı biliomusun bu akşam eşim gelip bakıcak... ÇÜÜNKÜ kavga eettik abuk subuk tawırlar akşam bi garip ne oluo sana dedim yok bişim dio nası yok ya dedim bakışların bile değişik sonra oturdum ağladım beni cd almaya götürmüosun bile die bak bak ne alaka araya sokcam ya tamam dedi akşam geleim bakaım yapamazsam gideriz alırız..gel yarım mekik çek dedi sinirlerin yatışşın dedi ben 30 çektim mutfak duruo ya yeter dedim aaaa hemen yoruldun dedi sen çekde göreim dedim ben tam mekiği 30 tane çekerim sen ne dion dedi ii çekde göreim dedim idda ne olcak dedim o süslenip püslenip çok güzel geldediii.....bende 1 hafta ew işine yardım et dedim.... kabul ettik el sıkıştık ve çatladı kıpkırmızı oldu ama 30 tam mekiği çekti (önemli olan ewlendikten sonra 15 kg aldı göbişi falan çıktı ondan çekemez sandım ) neyse bu kendine geldi eee alayım ödülümü renk kırmızı ağırlıklı olsun dedi ; bende kitap okuodum o an eee tabi olur yarın akşam falan sonuçta zaman wermedin sen dedim döndüm kitap okumaya sonrada vın uyumaya napım çok yorgundum...
iyi hissedersem kendimi başlarım lazkızı çok geride kalmış olucam sizden :105:
bizde öptük kolay gelsin tatlımmm
çok alemsiniz vallafırsattan istifade hemen isteğini belli etmiş ne mutlu sizee hep böyle mutlu olunn canımm...
saol bi tanem amin hepimiz mutlu olalım...kayınwaliden geldi mi ?
geldi geldi 1 gece kaldıben de artık evime geçmek istiyorum ya nasıl özeniyorum bestekız sadece eşim ve ben ayy harikaaa sen nerde oturuyordun bursa mı?
geldi geldi 1 gece kaldıben de artık evime geçmek istiyorum ya nasıl özeniyorum bestekız sadece eşim ve ben ayy harikaaa sen nerde oturuyordun bursa mı?
inş. geçersin canım en kısa zaman da insanın kendi evi gibi yok allahım sana da kısmet etsin belli mi olur 3 kişi olarak taşınırsınız yeni evinize ( sen eşin ve bebiş ) :)
gunaydın hoşgeldın tatalım aramıza tanbı yeterkı ıste balonun en gusel kısı olcanmerhabalaar bende yeni aranıza katıldım umarım kabul edersiniz benmde 2 ay içinde fazlalıklarımdan kurtulmam lazım düşündüm ki herzaman hesap verecegm yada ne yaptıgımı yazabilecegim biryer olsa ne iyi olur ve burayı buldum aranıza alırsanız sevinirim :) bu arada boyum 1.65 kilom 59 2 ay sonra okul balomuz olacak o zamana kadar 50 olmak istiyorum ne dersiniz basarabilirmiyim bu arada 2 gündür diyetteyim :)
geçmiş olsun bitanemmm yaa dikakat etsene ters bı hareket yapmısındır kızlar bu spor ıyıde cok dıkkatlı olmak lasım allah koruusn ters hareketler kalıcı sonuclara neden olabılır dıyet yaparsın sadece bebegım duzelde ınsallah yaparson yıneherkese günaydın kızlar
bende haberler kötü dün jillianı yaparken ters hareket yapmışım sanırım yarısında yerde kaldım dizimin arkasında bi acı ama kıpırdatamıyorum ayağımı yere oturdum ağlıyorum hıçkıra hıçkıracanım acırken kalktım devam edicem hareketlere kıpırdayamıyorum :105::105::105::105: kesin çıktı bi yerlerim dedim.oturdum yatakta ağlıyorum eşim hemen acile gidiyoruz dedi gittik doktor ne yaptın sen ayağına bağların zedelenmiş çok mu zorladın dedi spor yaparken oldu dedimm.şimdi sana krem yazıyorum onunla 10 gün boyunca ovcaksın,birde bandaj yazıyorum dedi..şuanda ayağım bandajlı :105: 10 gün spor falan yok...çok üzgünümm kızlar zayıflayamayacağım
gerçek aynen bole bır gobem vardı 77ö kgken catlaklara kadar aynı sımdı bole gerçek birerebir uygularsanvay bu görüntüler gerçek mi acaba ? teşvik etmek için değildir dimi insanın aklına herşey geliyor. 1 ayda mı ulşamış bu sonuca ?
ewet canım bursa allah tez zamanda gönlüne gmre wersin...bnce yinede çok şanslısın çünkü kaynanan anlayışlı anlattğına göre okadar surat asarsan assın takılma be ya boşwer....bak eşim kendi yaptı düğünümüzü eweimizin eşyasını kredi çektik 1 kuruş yardım etmediler ewlat ayıran bi tip bunun ailesi annesi babası ayrı düzen birlik bilmezler benide hiç sewmediler zaten istemediler ohooooooooooo neler çektik be kuşum annesi dedi babana git babası dedi anana git kocamın halini bi düşün kredi aldı onlarıda red eddi ew kriladık yawaş yawaş içini düzdük haka borç edioz ama olsun allahım eşimin yüüzünü güldürsün hasret kaldığı yuwa bizim yuwamız olsun ooonun için kuşum siz mutlu olun geris tefarruat içini ferah tut..
sevgi herşeyi yaptırıyor önemli olan 2 kişinin sevgisi,karşısındaki kişi uğruna feda edebilecekleri ya da ettikleri..birlikte kurulan hayatta sadece 2 kişiyiz aslında dış etkenler çok önemli değil takılmadığın sürece..benim kaynanamla çok büyük sorunum olmadı bugüne kadar ama sağolsun laf sokmayı çok seven bi insan her lafın altında bi iğneleme var ve bu benim canımı sıkan..eşimde annesiyle anlaşamıyor kendi annesi olduğu halde ona bile batıyor söyledikleri hemen müdahale ediyor benim adıma da o öyle olmasaymış ben gerçekten tahammül edemezmişim kaynanama..benim şuan tek derdim bi an önce evime geçmek..kaynanamın 3 tane evi var ve doğal olarak 1 tanesini bize verdi şimdi onu satıp daha iyi bi ev almak istiyoruz bugün koyucaz hatta fotoğrafları satılığa çıkarıcaz,birde arabamız var onu da satılığa çıkardık en önemli adımları atmış bulunmaktayız yaz sonuna kadar evimize geçmeyi planlıyoruz bakalım umarım kısa zamanda herşey hallolur..
heh işte bestem senın yasadıgın maddı manevı tum sıkıntılar bendede aynı oldu aılesı benı ıstemedı en baslarda sonra zorla kbul ettırdı esım ardından babam ıstemedı aılenın duzen ve gorgu bıcımlerınden hoşnut olmadı sonra ben zorla ıkna ettırdım vs ailesı epey sıkıntıda maddı anlamda kendı sartlarımızla evlendık sagolsun babam bır yer actı dedemden kalan evde oturuyoz su anda...çok güZEL ALAH GÖNLÜNE GÖRE WERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?