yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ecmelimmm çok zor durumun.evlenmeden önce de bu kadar bağlımıydı dine?yoksa sonradan mı oldu?

geçmiş olsun gofredo dikkat et kendine. kısa zamanda iyileşirsin inşallah ...

dunkı menum
sabah 1 bardak lıgh sut ılık ıcıne yulaf kepeği
ara öğün
1 buyuk elma
oglen
tavukgogsu 150gr yeşillik salatası,1 dilim kepek ekmeği
ara ogun
1 kivi,1 yeşilçay
akşam
dereotlu bakla yemegı 6-7 kasık

ecmelimmm çok zor durumun.evlenmeden önce de bu kadar bağlımıydı dine?yoksa sonradan mı oldu?
zor kı ne zor gofredom herseye susmakta buluyom artık careyı
evlenmeden once goruntudede konusmadada bısı gormedım yanı ole degıldı kanımca yoksa kendını tutamazdı
ama anasının değişine gore eskıdende devamlı sohbetlere gıdermıs kuran hatım edermıs ıste ne ıse bır hocas kıvamında kuran okur allah kabul etsın mahrejlı mı dıyolar ole okuyo
cubbesı sarıgı varmıs gıderken gıyıyormus ama unı okurken degısmıs ege unıde okumus esım
evlenmeden once sordugum soru hayatında benden oncede hıc teseturlu bırı oldumu dıe hıc olmamıs ozunde aslında goruntuden pek hoşlanan bırı olmamıs kı hıc o tur bayanlar cekmemıs onu kı evlenecegı kadınıda bole secıyo ama sımdılerde ne sorun oldukı bunlar sureklı ırdelenıyo bılemıycem elbet toplıycak kendını bende elbet bırgun kapanıcam fakat kımsenın zoruyla yapmam bunu benım anne tarafımda acık degıldır herkes kapalıdır hacca umreye sureklı gıderler allah kabul etsın ama bunlar huhucu boyutundalar bebegım hayatlarında bu dunyayı dusunmeden sırf obur dunyaya ıle ugrasıyolar

aaa çok ilginç gerçekten sevgili olduğunuz dönemlerde sana bunu hissettirmedi ama her zaman böyleymiş ilginç valla..dediğin gibi kapalı olmak ayrıdır ona eyvallah ama anlattığına göre bu çok daha farklı bi boyut..benim anneannemde hoca mevlütlerde kuran okurmuş ama bizim ailede kimse kapalı değil kimse kimseyi de zorlamıyor anneannem arada sorar bize abdestinizi alıyormusunuz diye onun dışında kimse kimseyi zorlayama bu konuda herkesin aklı fikri var zaten..zaten kuranda da zorlama yok yazıyormuş eşin madem bu kadar dindar nasıl seni zorlayabiliyor kendiyle çelişiyor farkında değil sanırım.herkes hayata tek başına geliyor ölürken de tek ölüyor kimse kimseye yol göstermek zorunda değil herkesin düşüncesi farklı..ben bu konuda çok katıyım daha öncede duydum çok eşi yüzünden kapanan kadınları ne münasebet,nasıl bi kandırmaca dedim..eşinle konuşmuşsundur bu konuyu mutlaka ama bi yavrunuz var onun için birlikte olmanız gerekiyor ayrılmayı düşünme derim sadece ona herkesin bir birey olduğunu ve seni olduğun gibi kabul etmesi gerektiğini güzel bi dille anlatmalısın..anlamıyorsa boşver sen bebeğinle mutlu olmaya bak derimm

heh ıstee farklı bır boyuttalar her kurdugum cumlenın sonunu getırıyor ahırete baglıyor adam...
işte kuuzm o işler bızım bıldıgımız gıbı degılmıs balımm bızzat kuranın turkcesınde kendım okudum nısa suresıne netten bı bak derım bır kadın evlenmeden once ana babadan evlendıkten sonrada (dını vecıbelerı yerıne getırmesı konusunda bılgılendırmek acısından) kocasından soruluyormus yanıı dını konularda hasa ellhamdullah muslumanız saçımızın acık olmamasını ayak bıleklerınden el bıleklerıne kadar kapalı ve bol gıyınmemız asıkar yazıo kuranda hepimizde biliriz yapmayız o ayrı dusunce yasayıs bıcımıdır ırdelememeız gerek. ama durum bundan ıbaret sen bu konuda benden sorulcaksın once benı gunaha ıtıyorsun sonrada senı ne kadar sevdıgımı anlamayıp ahırettede senın elınden tutup cennete gırmek ıstıyorum dıyor ama sen buna engel oluyosun yapmamak ıcın ayrı bı caba harcıyosun ben senı zorlamıyorum ama devamlı anlatarak sana sevdırmeye calısıyorum bıl kı gor kı uygulaa zorla degıl dıo ama senın beynın bunu dıretme olarak alıo cunku sertsın bu konuda dıo anlatamıyorum yanı yıne her koyun kendı bacagından asılır dedıgımdede cevabını goruyorum rabbım ındırmıs dını ınkar etmıyoruz sukur cevap veremıyorum dogruyu gorunce

her ne olursa olsun ecmelcim yine de bunu kendi isteğinle yapmalısın kocanın zoruyla kapansan ne olur için istemedikten sonra olucak şey değil..ileride çocuğunuzda etkilenir bu konudan eşin onu da o şekilde büyütmek isteyecektir.

evet bıtanem aynen ole ama ben elımden geldıgınce uc noktolara goturtutmuyorum onudaa engel oluyorum bısıler bısıler...
sonunda yuvamın dagılcagını bılsem zorla asla yapmam bıtanem ama dedıgım gıbı içimde kapanmak oldum olası vardır hatta esarp koleksıyonum var bır cekmece dolusu esımın bundan haberı yok mısal gorse tepki verir die sıyah bir posetın ıcınde hurç ıcınde kızım ben kapansam varya felegını sasırır oo çok takıntılıyımdır ben her kıyafetım vs uyumlu olacak bıde sıradan gıyınmem 1 pardesu 300den baslıyo sen hesap et gerısınıı kapatıcagına pişman olur

umarm herşey dilediğin gibi olur tatlımm eymen nasıl alışabildimi sana?

umarm herşey dilediğin gibi olur tatlımm eymen nasıl alışabildimi sana?
ınsallah guselım cumlemızın dilediği gibi olsun...
eymen ıyı teyzesı yastık sevdalısı elınde bı yastık tum gun evın her yerını dolanıo atıyo yere memeyı tıkıyo agzına yastıkla sevısıyo sıpa akşam eve gelınce oynadık yoruldu yastıgı almıs besiğinden yattık beraber agzımla burnumla oynuo sevıyo kucagıma ne zaman alsam anneme donup el sallıyo ızmırde alıstırmıslar devamlı dışarda gezdırmeye ben gıdıyom dıo kendınce anlıycagın kıyamam havalar az daha toplasın anneme derım hergun park keyfı yaptırır...

uyyy yeyim onu ben..havalar iyice ısındımı at sokağa oynasın tüm enerjisini atsın dışarıda kuzucuk

kuzum kıyamam ben ona 75 m2 evde canı sıkılıo oynıycak arkadaşı yok oyuncaklarıyla fılan akşamı edıyoo kuzumm mınnagım benımm

ay evet çocuklar çok sıkıntı çekiyor o konuda biliyorum benim eşimin kardeşi var 4 yaşında şuan izmirin kınık ilçesinde oturuyorlar o da öyle zor zorluk çekti arkadaşı yoktu üzülüyordu çok ''arkadaşım yok ben çok üzülüyorum diyordu''şimdi başka bi yere taşındılar bir sürü arkadşı var artık mutlu ayrıca kreşe de gidiyor toparladı ölülüm ona dünyam o benimm.kendi çocuğum olsa ancak bu kadar sevebilirimm..

canımmmm iyiyimmmm neden açmadı ki acabaaa. kız kavga etmeyin kıyamam yaaa ama anlaşmanıza sevindim canımmmm

selamlar hemen bugünkü yediklerimi yazıyım :)

sabah
1 dil.ekmek
az peynir
3 zeytin

ogle
8 y.k kabakyemegi
1 dil.ekmek ve yogurt nasıl kızlar uygunmudur sizce birde zamanım olmadıgı için gündüz spor yapamıyorum aksamları yarım saat falan vaktım var yatmadan onerebileceginiz spor yada baska birşey varmı mesela dans etsem hareketli biçimde işe yararmı?

canımmm menün güzel böyle devam et ama akşam ekmek yeme. bizde sporu akşam yapıyoruz ve yarım saat sürüyor. biz jillian michaels 30 day shred sporunu yapıyoruz.
3 aşama;
level 1 10 gün
level 2 10 gün
level 3 10 gün....

youtube den videoları bulabilirsin canım. istersen sende bizimle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…