yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ben geldimmm oglen 10 tane yaprak sarma yedım zeytinyaglı biraz marul yedım bol su ıctım
ara ogunumde 6-7 çilek 2 erik 1 küçük elma var
akşamada fırında balık var yanına çorba ve salata

ohhh afiyet olsunnnnnnnnn canım benımmmmm
sağol bebeeemmm
şekersiz türk kahvesi içiyorummm ama sizler olmadan boğazımdan geçmedi buyrun güzellerrrr
Eki Görüntüle 688635

ohhh eline sağlık mis gibi olmus hayatım(kaynana varı )
gelelim sadedee ....çocuklar birbirlerini görüp begenmişler ...
allahın emrı peygamberımızın kavlıyle kızının lazzzıı oglumuz arap sukruye ıstıyorum

kızz bakırköyde bır cafede kadının bırı bır fal bakıyomus anacımm cınlerı var heralde kuzıs soledı valla agzım acık kaldı her dedıgı harfiyen gun saatınde cıkıyo dıe soklardayım kahveyı gorunce aklıma geldı yengemıde goturmus bıgun paralı bakıyomus 20tl kahve falı 30 tl tarot falıı şaşar kalırsın dıyo kuzım

evet canım benım arkadaşlarda söylüyor o bakırköydeki falcıyı toplanıp gitmek lazım vallahi. ama Benim annem fal baktığı için gerek kalmıyo her şeyi biliyo :)

canımmm babylisss maşa güzel mi gerçekten bende almak istiyorum kaç saniye tutuyorsun saçında 1 bukle için?
harikaaa tek kelımeyle bayıldımmm 5-10 sn arası yanlız puf nokta sacın tamamen kuru olcaK ben hafıf nemlıydı sacım yaptım ılk cıkss ama kuruyken on numara oluyoo

evet canım benım arkadaşlarda söylüyor o bakırköydeki falcıyı toplanıp gitmek lazım vallahi. ama Benim annem fal baktığı için gerek kalmıyo her şeyi biliyo :)
yavvv valla he ne merak ettım çılgıncasına gıdıyım ısteyı uyandırdı bende ıyı fal bakarım ayıptır demesı kıme ne dedıysem cıkmıstır hacı ama ben ole ısım mısın sak dıye soleyemem cınlerım yok henuz (ama cınlı bı kocam var yakında kaçırırsam cınlerı :)) 53 yasındakı komusumuzu evlendırdım ayol kadına gelınlık gıycen dedımde dalga gectı benle bu yastan sonra gelınlıkmı guldurme benı dedıydı soledıgım ay o gelınlıgı gıydı sonrada geldı soledı valla soklardayım cnm dedın ve cıktı dıe cok var boleee hıkayem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…