yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

çok güzel ya tam kafa dinlemelik yer canımmmm. İmza nasıl olmuş canımmm ama çok büyük sayfayı kaplıyo o yüzden kullanamıcam sanırım
vallahı oyle cocukla şehir içlerinde olmuyo bide harbı bu bayrampaşadan bıktımm yaa bu kadar karısık ve vıran baska bır semt olamaz istanbulda içim kararıyo evde pencereden dısarı bakasım gelmıyo .göremedım kı hayatım ımzanı:26:

vallahi dışarı çıkası gelmıyor insanın heryerde gürültü bıkıyo ınsan huzur yokkki. canım yazdığım mesajın altında çıkmıyormu?

öncelikle diyemediğim "Günaydın"ımı diyeyim.

dün akşam günde az yedim.

bu sabah kahvaltım açık şekersiz çayla 1 paket çörekotlu form bisküvi. saat 10 gibi 1 paket de kepekli form yedim. ve sürekli bitki çayı içtim. adaçayı yeşilçay öyle geçirdim. millet eğitimde ikram edilen poğaçalardan yedi ben elimi bile sürmedim.

öğlen karnıyarık vardı 1 küçükle orta boy arası bi patlıcan ve 4 kaşık nohutlu pilav. 5-6 çilek 1 kase yoğurt yedim.
sütlü nescafe içtim şekersiz.

akşama Allah Kerim

canımmmmm süpersin tebrik ederimmmmmm

vallahi dışarı çıkası gelmıyor insanın heryerde gürültü bıkıyo ınsan huzur yokkki. canım yazdığım mesajın altında çıkmıyormu?
aynen balım yok çıkmıyoo ımzann malesef ben goremıyorum yanıı
oglen yemegındekılerın meyvede dahıl bı anda yemedın ınsallah balım ara ogunden bahsedıyon demı
afiyet olsun

Son düzenleme:
aynen balım yok çıkmıyoo ımzann malesef ben goremıyorum yanıı

oglen yemegındekılerın meyvede dahıl bı anda yemedın ınsallah balım ara ogunden bahsedıyon demı
afiyet olsun

eğitim iş yerimizden farklı bi yerdeydi yanımda götüremeyeceğimden bu seferlik öyle yaptım. normalde meyveyi en az 1 saat sonra yiyorum.

eğitim iş yerimizden farklı bi yerdeydi yanımda götüremeyeceğimden bu seferlik öyle yaptım. normalde meyveyi en az 1 saat sonra yiyorum.
birden ağır gelmiştir mutlaka ara ver 2 saatte bır agzımıza mutlaka atıştırmalıklar atmamız gerek tekırdag guseli bu seferlık affettım hadı bı daha bi poşete koyda ole al yanına

birden ağır gelmiştir mutlaka ara ver 2 saatte bır agzımıza mutlaka atıştırmalıklar atmamız gerek tekırdag guseli bu seferlık affettım hadı bı daha bi poşete koyda ole al yanına

canocan uymaya çalışıyorum. alışkanlıkları değiştirmek de zor. bugün o poğaçalardan yememk için araya çıkmadım. kızlar soruyo neden çıkmadım diye ben de dosdoğru söyledim "poğaça yememk için" :))))

normalde iş yerinde yanımıza alabiliyoruz zaten. dikkat edicem

anladım tatlımm operım senıı akşamda zıyafet vardı ne borekler ne poğaçalar ne muffınler zeytınyaglı sarmalar ve pastaaa zeytınyaglı sarma aldım 2 tane gerısı 6 kasık dereotlu bakla gozumun onunde yedıler hacı ben ne edım 1,5 aydır boleee

CANIM BU FONEX İN KÖPÜĞÜ KIVIRCIK saç ta da etkili mi

valla akşam ben hepsinden biraz yedim. kurabiye hariç. yalan söyleyemem ama bugün biraz daha kastım. sporla da destekliyorum. yani level 1'i iki kere yaparım bu akşam ekstra. en azından bir nebze kurtarırım ordan :)

öğlen ki menüm

tavuk but 2 adet
2 kaşık pilav
2 tane çiğ köfte

yeşil çayım bitmiş büro da içemedim evde 2 bardak içiçem inş.

akşam menüm

semizotu yemeği 1 kepçe
2 kaşık et kavurma
1 bardak ayran

2 fincan yeşil çay

valla akşam ben hepsinden biraz yedim. kurabiye hariç. yalan söyleyemem ama bugün biraz daha kastım. sporla da destekliyorum. yani level 1'i iki kere yaparım bu akşam ekstra. en azından bir nebze kurtarırım ordan :)
şimdiye kadar yemedim hiç takvıye etmesı kolayda ben bır saldırsam onumden kımse alamaz yemenın dıbıne vururum kendımı bılıyom cunku hep aç kalkıyom sofradan doymadıgımı bılıyom yagsız tuzsuz sekersız bı tuhaff oluo yediğimden bişi anlamıyorum

aynen benim doyma noktam yok. durmadan bir şeyler yiyebilirim.

ara öğünler tek boş yeşil çayla olmaz kuzular ya meyve ya yogurt yada atıştırmalık bısı yemelısınızzzz kg veremessınız metabolızmayı hızlandırmanız lasımmmm kı sık yıyıp az yemelisiniz o zaman acıkmassınızdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…