yavvv valla he ne merak ettım çılgıncasına gıdıyım ısteyı uyandırdı bende ıyı fal bakarım ayıptır demesı kıme ne dedıysem cıkmıstır hacı ama ben ole ısım mısın sak dıye soleyemem cınlerım yok henuz (ama cınlı bı kocam var yakında kaçırırsam cınlerı :))53 yasındakı komusumuzu evlendırdım ayol kadına gelınlık gıycen dedımde dalga gectı benle bu yastan sonra gelınlıkmı guldurme benı dedıydı soledıgım ay o gelınlıgı gıydı sonrada geldı soledı valla soklardayım cnm dedın ve cıktı dıe cok var boleee hıkayem
ahhh keske bebegım duysa furur benı uşağumoooo ozaman ben bırakmam senın peşini banada bakarsın bi falcağızcık :) şaka bi yana canım bakırköydeki ciddi ciddi ismine kadar söylüyormuş ben izne çıktığımda beraber gidelim istersen :) kız senın kocayla benım bıraktığım sevgili aynı kafa cin kaçmış içlerine yaaaa vallahi
güle güle kullan hayatım ınsallah sende ben gıbı memnun kalırsın ama aklım hala remıgtonun maşasında 25mm yoktu konık olan vardı dıe almadım hem seramık hem fiber ustu kadıfe gıbı kaplı nette hıcbıryerde yoktusipariş verdim canımmmmm bende ne zamandır almak istiyorum :)
ahhh keske bebegım duysa furur benı uşağum
kızz ne dıycem salı akşamı bızımkılerı karsılamaya gıttım ya havalımanına ızmır ucagıyla trabzon ucagı aynı anda ındı o sırada guvenlıkten rıca ede ede valızlerın verıldıgı alana kadar gırdım anam o lazlar kız ye benı dıyolar ne gusel konişiyürler valızlerı cekıyo amcanın bırı haçen biraz daha çekerüsek olacaakk sonra izmir ucagından 4 hatun ındı anaaam agzım acık bakaldımm boy bosss endamm mankenler bellıkı sacar bele kadar 1 karıs topuklularr totolarda eteklerle havalımanın orda valız beklıyolar o dedıgım amcanın o kada ryuku varkı kı kızlara bakar iken devirdi ne var ne yok ula aklım paşumdan gitti daaa değişi vardı guvenlık koptu resmen gulecem derken sumugum fırlıyodu resmen
güle güle kullan hayatım ınsallah sende ben gıbı memnun kalırsın ama aklım hala remıgtonun maşasında 25mm yoktu konık olan vardı dıe almadım hem seramık hem fiber ustu kadıfe gıbı kaplı nette hıcbıryerde yoktu
ya mukemmeller yemın edıyorum amcaya bıttım agzında dıs kalmamıs ama hala capkınlık peşinde...hahaaaaaaaa koptum yaaaaa :) lazlar öyledir tatlım yaaa adam açık açık söylemiş aklım gitti diye :) şivelerine bayılıyorum. İstanbulda yaşadığım için bende şive falan yok ama olmasını çok isterdim doğrusu :) ama İzmirin kızları taş gibi ya.....
yıpranma konusunda en zararsızı remıgtonun o urunu ama dedıgım gıbı yoktuteşekkür ederim canım babylis remigtondan daha iyimiş öyle duydum ben
yıpranma konusunda en zararsızı remıgtonun o urunu ama dedıgım gıbı yoktu
arastırmalarıma gore bende aynen bablıssı daha ıyı duydum hatta ondada gıdıp geldım ıkı urunu arasında bırı dıjıtal ekran bırı degıl bu sublıme touch cok hoşuma gıttı inşallah sende memnun kalırsın
:) ah sen bide trabzona gitde gör canım yaaa.ya mukemmeller yemın edıyorum amcaya bıttım agzında dıs kalmamıs ama hala capkınlık peşinde...
izmirin kızlarına gelince gerçekten guseller rus gusellerı gıbıler hemde taş gıbıler kız ben bakakaldım dıyom kadınken benım agzımın suyu aktı dede ne etmesınnnama o sahne gozumun onunden gıtmıyo yemın olsunn
benım saçlarda ole guya ama ne tam tamına pırasa gıbı duzleşıyo nede maşayla tam tamına duzgun duruyo yanı ne duz ne dalgalı ama acamıyomda cıns bır tur elektıklenıyo kabarıyo bıktırtıyo adamıgider tatlım 5 - 10 sn arası diyorsun hem benım saç zaten dalgalı hafif
kesınlıkle tamam be yavrular fızıgınız yerınde tassınız anladık yuzunuzde barbıe gıbı gerçekten oylelelerdı ama azcık usturuplu gıyının bee adamda akıl kalmıyo bıde ucakta o kızlar nerdeymıs bıl bakayım... eşimlerın karsı koltugunun bır onunde ve eşim korıdorda oturuyomuss:) ah sen bide trabzona gitde gör canım yaaa.ama gerçekten biz bayanken bakıyoruz erkekler nasıl bakmasın yani
benım saçlarda ole guya ama ne tam tamına pırasa gıbı duzleşıyo nede maşayla tam tamına duzgun duruyo yanı ne duz ne dalgalı ama acamıyomda cıns bır tur elektıklenıyo kabarıyo bıktırtıyo adamı
kesınlıkle tamam be yavrular fızıgınız yerınde tassınız anladık yuzunuzde barbıe gıbı gerçekten oylelelerdı ama azcık usturuplu gıyının bee adamda akıl kalmıyo bıde ucakta o kızlar nerdeymıs bıl bakayım... eşimlerın karsı koltugunun bır onunde ve eşim korıdorda oturuyomuss
aaa sagol bebegım bende bugun eşime kopuk siparısı verdıydımcanım benım kuaförüm kabarmaması için bi jel verdi 15 tl gibi bişey adını unuttum eve gidince bakarım nemli saça sürüyorsun kabarmıyor ve kolay şekil alıyor ve fonexin köpüğü bu konuda süper sür nemli saçına sonra kurut ne şekil vermek istiyorsan ver hiç bozulmuyor
eyyy maşallah allah odeme kolaylıgı versınn gorusuruzcanımmmmmmmmm bankaya kadar gidiyorummmmbu ay o kadar açıldım kii anlatamam dönem borcu 2280 tl diyorr
aaa sagol bebegım bende bugun eşime kopuk siparısı verdıydım
eyyy maşallah allah odeme kolaylıgı versınn gorusuruz
hıms anladım guselım allah yardımcınız olsunn bizde haziran temmuz gıbı ev bakıcaz bı dunya borcun altına gırmek kolay degıl ode ode bıtmeyen kredıı bakalım nasıpaminnn canımmm Allahtan tek benım harcamam değil kredi ödüyoruz canım kısmetse haziranda bitiyor
hıms anladım guselım allah yardımcınız olsunn bizde haziran temmuz gıbı ev bakıcaz bı dunya borcun altına gırmek kolay degıl ode ode bıtmeyen kredıı bakalım nasıp
amin cnm inşallah nasipse arnavutköy hadımköy kiptaş konutlarını istiyorum... şehirden uzak sakingerçekten zor canım öde öde bitmiyor. Allah hayırlı ev nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?