selam kızlar yine yoğun bi gündü hastane işlerim vardı anca gelebildim nete
oğlumun geniz eti varmış sanırım onun için film çektirdim pzt sonuç göstercem varsa alacaklarmış
sizler nasılsınız bakalım yarın tartı günü akşam fazla kaçırmayın haa
aneamm geçmiş olsun cnm dogru yaaa tartı gunu ama akşama en sevdiğim fırında levrek varr ekmeksız zararı olmazselam kızlar yine yoğun bi gündü hastane işlerim vardı anca gelebildim nete
oğlumun geniz eti varmış sanırım onun için film çektirdim pzt sonuç göstercem varsa alacaklarmış
sizler nasılsınız bakalım yarın tartı günü akşam fazla kaçırmayın haa
ohhh valla hadi bakalım bu hafta kaç kg verdın bakım ama ben cok veremedım hıssedıyorum max 500gr gıtmıstır eskısı gbı 1,5-2 -kg veremıyommmcanımmm geçmiş olsunnnnn.
ben biraz önce öğlenden kalan garnitürlü yoğurdumu yedim akşam çay içmeye dışarı çıkacağım için başka hiç bir şey yemicem :)
aneamm geçmiş olsun cnm dogru yaaa tartı gunu ama akşama en sevdiğim fırında levrek varr ekmeksız zararı olmaz
ohhh valla hadi bakalım bu hafta kaç kg verdın bakım ama ben cok veremedım hıssedıyorum max 500gr gıtmıstır eskısı gbı 1,5-2 -kg veremıyommm
hadi bakalım ınsallah benızmde yuzum gıttı kemıklerımı ellıyom gobekten gıtseydı yaaa offf yaaa yarın o tartıya cıkmak ıstemıyorummmm olculerımı yıne hıc almak ıstemıyorum oldugum yerde sayıyorum artık:26:canım ben en az 2 kg bekliyorum çok belli çünkü yüzüm gitti gıdık gitti
Güzel gözlüüü, naptın ayran detoksunu merak ettim sormaya geldim. Bir de öptüm seni
hadi bakalım ınsallah benızmde yuzum gıttı kemıklerımı ellıyom gobekten gıtseydı yaaa offf yaaa yarın o tartıya cıkmak ıstemıyorummmm olculerımı yıne hıc almak ıstemıyorum oldugum yerde sayıyorum artık:26:
canımmmm ohh öpücük çok iyi geldii..Malesef detoksu bırakmak zorunda kaldım. 3. kasede istifra ettim. mide bulantısı ateş halsizlik dünden beri çok kötüyüm
Hadi ya kıyamammini mini çıtı pıtı mideni rahatsız etti demek İlk kasede sorun yok ta işte akşama doğru zorluyor insanı. Bende kusmamak için zor tutmuştum kendimi Neyse artık detoks yapmayarak dikkat ederek verirsin canım. Dikkat et kendine
aneamm geçmiş olsun cnm dogru yaaa tartı gunu ama akşama en sevdiğim fırında levrek varr ekmeksız zararı olmaz
ohhh valla hadi bakalım bu hafta kaç kg verdın bakım ama ben cok veremedım hıssedıyorum max 500gr gıtmıstır eskısı gbı 1,5-2 -kg veremıyommm
ohh ole mı dersınız asyam sanada yazdım ama alıntılamamıs klavye:26: ama yınede bellı olmazzz yanııı ayyyy canımm bır an evvel oturup yemek ıstıyo cok acıktımlevrekkk hemde fırındaaaaaaaaaa bol bol ye tatlım
gorusuruz hayatımmm operımmfıstıklarım ben çıkıyorum çok öpüyorummm hepiniziii
hayatım tam algılayamadım ama kansız kalmıs olabılırsın yanı yaptıgın dıyer etsız fılansa vucudun demırı dusmus olabilirBacaklarımda dizden yukarı doğru küçük küçük kan toplaması gibi yaralar çıktı :26: Aslında 1 aydır var bu yaralar ama iyice yayıldılar. Annem doktora git diyor ama bende iğne fobisi var korkuyorum. Sizce neden olmuş olabilir? Diyet dışında birşey soruyorum kusura bakmayın ama yeni konu açmıyım size sorayım dedim :)
hayatım tam algılayamadım ama kansız kalmıs olabılırsın yanı yaptıgın dıyer etsız fılansa vucudun demırı dusmus olabilir
baska bısıde gormedıgımden varıs olabılır ne tarz bişi gormeden yorum yapmak zor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?