alla alla cnm hıc bılmıyorum kı cıldıyeye bı gıt gorun tatlım ıgnelık bii durum olcagını sanmıyorum geçmiş olsun catlak bi ıhtımal cunku bende dogumdan sonra damar damar çatlamalar olgu gobegımde ama catlak ya cok kg alımından yada anıden 10 kg cıvarı verırsen filan olur .... geçmiş olsun guselim bilgilendir cildiyeye gıt bak ne oldugunu gordugu gıbı soler ıcın rahatlar en azından...Eki Görüntüle 688859
Bunu internette buldum. Aynı bunun gibi yaralar. Çatlak mı acaba? Gerçi annem değil dedi ama bilmiyorum.
hahahahahhh keske bebegım duysa furur benı uşağum
kızz ne dıycem salı akşamı bızımkılerı karsılamaya gıttım ya havalımanına ızmır ucagıyla trabzon ucagı aynı anda ındı o sırada guvenlıkten rıca ede ede valızlerın verıldıgı alana kadar gırdım anam o lazlar kız ye benı dıyolar ne gusel konişiyürler valızlerı cekıyo amcanın bırı haçen biraz daha çekerüsek olacaakk sonra izmir ucagından 4 hatun ındı anaaam agzım acık bakaldımm boy bosss endamm mankenler bellıkı sacar bele kadar 1 karıs topuklularr totolarda eteklerle havalımanın orda valız beklıyolar o dedıgım amcanın o kada ryuku varkı kı kızlara bakar iken devirdi ne var ne yok ula aklım paşumdan gitti daaa değişi vardı guvenlık koptu resmen gulecem derken sumugum fırlıyodu resmen
yok tatlım dikkat çekmek için değil izmirde herkes öyle.burda artık sıradan görülüyor açana çok da bakılmıyor çünküü herkes öyle zatenabowwwww gelde yolma saçını başını yaaaaa eee ama onlarda haklı işte fizik burda diyorlar dikkat çekmek içinde açıyorlar :)
canımmm çok güzel menünnnn umarım ayağında iyi durumdadırben hemen dünkü bildirimimi yapayım kızlarr;
sabah
1 simit
peynir
yeşil çay
ara
şekersiz türk kahvesi
adaçayı
öğle
3 kaşık patatesli tavuk yemeği
büyük bardak ayran
ara
1 elma
1 küçük süt
1 sade soda(1er saat arayla)
akşam
mısır,yeşil zeytin,acı ezmeli kumpir
ara
1 sade soda
2 litre su içildi..
dün elektirklerimiz gitti çıkana kadar da gelmedi o yüzden yoktum kızlar..
bravo sana tatlımmm harika gidiyorsun emeklerinin karşılığını en iyi şekilde alıyorsunnnGünaydın kızlarrrr resimleri çektim ama evdeki pc açılmadı o yüzden yukleyemedim birazdan buradan yukleyeceğim. Güzel haberlerle geldim tartıda gözlerime inanamadımmmmm 3 kilo verdim kızlar hala şoktayım
Yeni ölçülerim;
Göğüs: 80,5 cm
Bel: 81 cm
Kalça: 91 cm
Üst bacak: 51 cm
Üst kol : 25 cm
Muckkkkkkkkkkk
canımmm çok güzel menünnnn umarım ayağında iyi durumdadır
bravo sana tatlımmm harika gidiyorsun emeklerinin karşılığını en iyi şekilde alıyorsunnn
sağol tatlımmayağım iyi ağrım sızım yok
alla alla cnm hıc bılmıyorum kı cıldıyeye bı gıt gorun tatlım ıgnelık bii durum olcagını sanmıyorum geçmiş olsun catlak bi ıhtımal cunku bende dogumdan sonra damar damar çatlamalar olgu gobegımde ama catlak ya cok kg alımından yada anıden 10 kg cıvarı verırsen filan olur .... geçmiş olsun guselim bilgilendir cildiyeye gıt bak ne oldugunu gordugu gıbı soler ıcın rahatlar en azından...[/QUO
yıllar öncesi dersaneye giderken bi arkadaşımın kollarında görmüştüm böyle. çok kalın yarıklardı. şaşırmıştım. çok kilolu olduğunu zayıflayınca kollarında olduğunu söylemişti. allah daha kötüsünü vermesin çatlak olsun diyelim öyle olsun. geçmiş olsun
çarşamba başlamıştım. tartıda değişiklik yok. hala 65.8....
kahvaltı yazmıştım dün.
öğle:1 kase tarhana çorbası 1 dilim ekmek
ara:yeşil çay. mandalina
akşam:1 tabak etli sebze yemeği, bol salata, yoğurt
2 litre su içtim. ama akşam 3 tane truffle yedim. çok güzeldi dayanamadm. bunu da bırakmalıyım.haftaya daha ii sonuç alıcam inşallah
Günaydın kızlarrrr resimleri çektim ama evdeki pc açılmadı o yüzden yukleyemedim birazdan buradan yukleyeceğim. Güzel haberlerle geldim tartıda gözlerime inanamadımmmmm 3 kilo verdim kızlar hala şoktayım…
Yeni ölçülerim;
Göğüs: 80,5 cm
Bel: 81 cm
Kalça: 91 cm
Üst bacak: 51 cm
Üst kol : 25 cm
Muckkkkkkkkkkk
canım yaaaakeşke yemeseydin
ne güzel bi sevinçtir tartının eksilmesi. tebrikler.....hırsınıza hayran kaldım. yalnız ben yeni üyeyim tam olarak kaç kilo ile başladınız ne kadar sürede ne kadar verdiniz yazar mısınız. birde leveller hangi egzersizler? yazarsanız sevinirim
yok bu sondu. düzene soktum ya sizlerle diyet günlüğünü onu da ayarlıcam. özellikle sizi görünce. birde dün saat 15 dk egzersiz 1 saate yakında açtım müziği hopladım zıpladım ona güvendm. açıkça benimki de sinirlendirince acısını tatlılardan çıkarttım.:)pişmanımmmm
Herkese gnydn
öğle yemeğinde sebzeli limonlu şehriye çorbası
yoğurt
sulu köfre
ekmek 0
köfterinden yemiştim sadece o da biraz çğ gbydi pişmemişti kızlar yemekten bir indim çıkartmaktan çok afedersinbiz içim dışıma çıktı mahvetti beni sonra aurda arkadaşlar midem bulanıyor die ayran getirdiler seadece onu içebildim sonra aç olduğum için tansiyonum düştü mecburan tost yaptırmışlar benim için onu yedim zorla saat 4 gbiydi sonra sonra ağzıma hiç bişey sokmadım ..
sabah
sıcak su
ayran
mısır kevreği
sizden ayrı kalmak çarptı beni yurt dışı ewrakları dün beni de mahfetti pc mide sizi çok özledim kg aynı 1 gram bile wermemişim gargim kızma....lazkısımmmm müjde kocacım kocacım yaptı ewe pc yükledik artık jilian kardeşliğim başlamış bulunmakta holey holey çok heycan werici olan biten warmı geri dönücek zamanım yok şuan herkesin dağlığı ii mi gofredom laskızım ecmelim asyam ve aklma gelmeyen diğer kızçeler hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?