yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Çok sevindim senin adına canım benim maşALLAH azmine hayran kaldım ben kedimi bu kadar aç bırakamıyorum sürekli tansiyon düşüklüğü ve kan şekeri düşüklüğü yaşadığım için ah şu laptopum gelesede şu hareketlere bende başlayabilsem çok üzgünüm kilo vermem durdu.. Doktorum dedi ki kendini üzme dedi ilk etapta ödem gidiyor 3 kilo vermemnin nedeni bu dedi şimdi yavaş yavaş verceksin dedi ama ben çok stres yaptım kendime kendimi aç bıraksamdaanıyım ne yapacağım ben çok mutsuzum

vallahi harikasınnnn yaaaaa sayfalara tek tek bakıcam...izindeyimmm:)))

iyiyz tatlımmm sen nasılsın..biz de özledik seni...

canım üzülme ne olurrrr bak doktor da söylemiş bence üzülmeden devam edersen daha iyi kilo verirsin hem jilliana da başlayınca nasıl inceldiğini göreceksin

canım üzülme ne olurrrr bak doktor da söylemiş bence üzülmeden devam edersen daha iyi kilo verirsin hem jilliana da başlayınca nasıl inceldiğini göreceksin

güzelim maşllahın war baktım şimdi ölç sonucuna fot falan ekledin mi

ben psiko olarak ii değilim hem hiç kg wermemiş olmam hem bu işin yoğunluğu hem de malum maddi sıkıntılar düzelen tek şey bademciklerim

olsun tatlım verirsin takma kafana jilliana başladınmı sen?en azından bademciklerin iyileşmiş bak

olsun tatlım verirsin takma kafana jilliana başladınmı sen?en azından bademciklerin iyileşmiş bak

saol canım benim ya dün akşam saat 11buçukta misafir gitti o heves o saatte yaptım ama kendimi zorlamadım heralde bilmiorum hiç et kesmedi daha vücudum ama 2ci yada 3cüde tutulcağıma eminim öldüm terden ıh ıh yapa yapa walla :18::18::18::18::18::18:

herkes de aynı etkiyi yapmayabilir canım ben ilk gece yaptım ertesi sabah adımımı atmamla ağrıların başlaması bir oldu 5 gün sonra geçmişti ancak.tam alıştım derken bırakmak zorunda kaldım işte

mahaşallah bi tanem ya ne güzel farkı gördün mü keşke benimde eklense bu saf görüntülerim falan ama olmuo işte ufff

olsun bozma moralini bizde az geriden de olsa başarıcaz

olsun bozma moralini bizde az geriden de olsa başarıcaz

dün akşam farkettim aynaya dikkatli bi şekilde baktım da bel kemiğimin ordaki yağlar erimiş sanki biraz çok mutlu etti benii elbette başarıcaz pes etmicem hele şu ayağımın üstüne bi basabileyim kimse tutamıcak beni çünkü gerçekten etkili bu jillian..kendimdeki değişimi hemen farkettim hem de 6 günde...

ya harikalar lazlar asıgım hepiciğine
kız bunkar adeta acmıs hayatım ızmırı bılmıyomuyum kuzum cok acık gordumde bolesını gormedıydım totosunun dıbınde ıdı (bildiğin otursa çanak acıkta)etekler altta corap filan yok o dereceydı yanı üstlerı zaten ıncecık askılılar sutyenler ortada kotu bı tabır kullanmak ıstemıyomda yanı anladın ıste bikiniyle gezse daha dıkkat cekerdı ama harbı fızıklerı mukemmeldıı
dunki bildirim

sabah
1 haslanmıs yumurta,1kibrit kutusu peynir,1 çk reçel,4 zeytn,1dilim kepek ekmeği,1fincan form çayı

ara öğün
2 kepekli galeta 1fincan çay

öğlen
10 tane sarma

ara öğün
1küçük elma,1kivi,2 erik 6-7 çilek

akşam
1 ortaboy fırında levrek mevsim salata ,1 kase corba ekmeksız

2 lıtre su içinli level2/3 bitti

bu aklam 18 itibariyle yolcuyum kızlar k.peder ameliyat oldu oraya gıdıyoz eşim ben oğlum yarın gelemıycem

harikasinnn helal sana

bu sabah itibariyle 68,2kg olmaktayım 300gr vermişim

ölçülerim
göğüs:88cm
bel:70cm
kalça:95cm
üst bacak:36cm
kol:24cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…