ya harikalar lazlar asıgım hepiciğine
kız bunkar adeta acmıs hayatım ızmırı bılmıyomuyum kuzum cok acık gordumde bolesını gormedıydım totosunun dıbınde ıdı (bildiğin otursa çanak acıkta)etekler altta corap filan yok o dereceydı yanı üstlerı zaten ıncecık askılılar sutyenler ortada kotu bı tabır kullanmak ıstemıyomda yanı anladın ıste bikiniyle gezse daha dıkkat cekerdı ama harbı fızıklerı mukemmeldıı
canım duraklama evresinde olabilirsin üzülme tatlımmmmya harikalar lazlar asıgım hepiciğine
kız bunkar adeta acmıs hayatım ızmırı bılmıyomuyum kuzum cok acık gordumde bolesını gormedıydım totosunun dıbınde ıdı (bildiğin otursa çanak acıkta)etekler altta corap filan yok o dereceydı yanı üstlerı zaten ıncecık askılılar sutyenler ortada kotu bı tabır kullanmak ıstemıyomda yanı anladın ıste bikiniyle gezse daha dıkkat cekerdı ama harbı fızıklerı mukemmeldıı
dunki bildirim
sabah
1 haslanmıs yumurta,1kibrit kutusu peynir,1 çk reçel,4 zeytn,1dilim kepek ekmeği,1fincan form çayı
ara öğün
2 kepekli galeta 1fincan çay
öğlen
10 tane sarma
ara öğün
1küçük elma,1kivi,2 erik 6-7 çilek
akşam
1 ortaboy fırında levrek mevsim salata ,1 kase corba ekmeksız
2 lıtre su içinli level2/3 bitti
bu aklam 18 itibariyle yolcuyum kızlar k.peder ameliyat oldu oraya gıdıyoz eşim ben oğlum yarın gelemıycem
harikasinnn helal sana
bu sabah itibariyle 68,2kg olmaktayım 300gr vermişim
ölçülerim
göğüs:88cm
bel:70cm
kalça:95cm
üst bacak:36cm
kol:24cm
canım tostu geç yememişsin o yüzden üzülme canım benımmmm
alsancakta hepsi öyle diyebilirim canım ben dershanedeyim işte buraya derse gelen öğrencileri bir görmelisiniz yemin ediyorum totonun altında bacakla birleştiği yerde çizgi vardır ya onun üzerinde kalan şortlar,mini etekler,mini elbiseler ohhooo totolar meydanda..burda oturanların çoğu çok zengin yani öyle durumu iyi olmak değil bildiğin zenginler birde alsancak o açıdan çok rahat bi yer herkes kafasına göre takılıyor kimse de dönüp aaaa ne kadar açık giyinmiş demiyor bana çok normal geliyor artık.
Ewt bende onunla avutuyorum kendimi inşALLAH bende veririm ya evlendiğimde 46 kiloydum veremedikçe daha çok üzülüyorum nerede yanlış yapıyorum ben ya
uffff yaaaacanım duraklama evresinde olabilirsin üzülme tatlımmmm
doğrudur ınanırım fıstıgım alsancakta alışverıse cok gıdıyodum ama hıc rasgelmedım hangi dershanedesın bebıss sen ugramak lasım yanınaalsancakta hepsi öyle diyebilirim canım ben dershanedeyim işte buraya derse gelen öğrencileri bir görmelisiniz yemin ediyorum totonun altında bacakla birleştiği yerde çizgi vardır ya onun üzerinde kalan şortlar,mini etekler,mini elbiseler ohhooo totolar meydanda..burda oturanların çoğu çok zengin yani öyle durumu iyi olmak değil bildiğin zenginler birde alsancak o açıdan çok rahat bi yer herkes kafasına göre takılıyor kimse de dönüp aaaa ne kadar açık giyinmiş demiyor bana çok normal geliyor artık.
canım duraklama evresinde olabilirsin üzülme tatlımmmm
uffff yaaaasevmıyom bu olayııı hemen motıvasyonum kırılı verıooo liposaksın yaptırıp bir kerede kurtulmak lasım bu gobekten 2 aydır spor dıyettt 17 kg veremedım:26:
doğrudur ınanırım fıstıgım alsancakta alışverıse cok gıdıyodum ama hıc rasgelmedım hangi dershanedesın bebıss sen ugramak lasım yanına
uffff yaaaasevmıyom bu olayııı hemen motıvasyonum kırılı verıooo liposaksın yaptırıp bir kerede kurtulmak lasım bu gobekten 2 aydır spor dıyettt 17 kg veremedım:26:
Günaydın kızlarrrr resimleri çektim ama evdeki pc açılmadı o yüzden yukleyemedim birazdan buradan yukleyeceğim. Güzel haberlerle geldim tartıda gözlerime inanamadımmmmm 3 kilo verdim kızlar hala şoktayım
Yeni ölçülerim;
Göğüs: 80,5 cm
Bel: 81 cm
Kalça: 91 cm
Üst bacak: 51 cm
Üst kol : 25 cm
Muckkkkkkkkkkk
hişşşş nerede kaldı bizim azmimiz motivasyonumuz amaaaa
harikasın lazkızı 1 hafta da mı oldu bu
bencede yapmayın böle bak ben 3 günde gr gr werdim 1 hafta oldu tık yok :18::18::18::18::18: bu haftayı40taklada atmam gerekse bişiler eriterek geçiricem hadi kardişlerim jil li an kar deş li ği :79::79::79::79::80::80::80::80:
valla yaaa daha 8 kg var kızlarr yarısı duruyo verecegım kglarınkızarım bak aaa sen böle yaparsan olmas garim lüffeeeenn
vovvvv elitttbeklerim tatlımmm..elit dershanesindeyim
gulum 2 aydır bır kaçamak yapmayıp bu kadar duzenlı sende beslensen sonunda bunu gorsen bole olur ıstehişşşş nerede kaldı bizim azmimiz motivasyonumuz amaaaa
günaydın.
dün akşam çok kötüydüm spor umu yapamadım
akşam menüm az yağda çevrilmiş havuç(sarımsaklı yoğurtlu). bir dilim ekmek. biraz peynir biraz da reçel.
müthiş halsizdim sanırım grip gibi bişey olucam. ve yemekten sonra ölü gibi uyumuşum. eşim kaldırdı hadi yatıyoruz diye. sabah kalktım. :2::2::2::2::2:
umarım bugün her şey yolunda gider. çünkü kilo vermekten çok alıcam ben sanırım. 65,6 ile başladım salı günü. bu sabah 65,1'dim.
sabah kahvaltım 1 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği. biraz penir birkaç yeşil zeytin 3-5 dal maydonoz. ve çay.
günaydın.
dün akşam çok kötüydüm spor umu yapamadım
akşam menüm az yağda çevrilmiş havuç(sarımsaklı yoğurtlu). bir dilim ekmek. biraz peynir biraz da reçel.
müthiş halsizdim sanırım grip gibi bişey olucam. ve yemekten sonra ölü gibi uyumuşum. eşim kaldırdı hadi yatıyoruz diye. sabah kalktım. :2::2::2::2::2:
umarım bugün her şey yolunda gider. çünkü kilo vermekten çok alıcam ben sanırım. 65,6 ile başladım salı günü. bu sabah 65,1'dim.
sabah kahvaltım 1 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği. biraz penir birkaç yeşil zeytin 3-5 dal maydonoz. ve çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?