yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

dünkü öğünüm sabah yarım simit bir dilim kaşar peyniri 1 kupa açık çay
ara yeşil çay iki hurma 5 çağla su su su
öğlen 1kase çorba minik bi parça haşlanmış tavuk
ara yeşil çay 2 salatalık 1muz
akşam 2kaşık barbunya 1kasık pilav 4 kaşık yoğurrt bi tabakta hepsi üstüne açık limonlu 2 bardak çay

alsancakta hepsi öyle diyebilirim canım ben dershanedeyim işte buraya derse gelen öğrencileri bir görmelisiniz yemin ediyorum totonun altında bacakla birleştiği yerde çizgi vardır ya onun üzerinde kalan şortlar,mini etekler,mini elbiseler ohhooo totolar meydanda..burda oturanların çoğu çok zengin yani öyle durumu iyi olmak değil bildiğin zenginler birde alsancak o açıdan çok rahat bi yer herkes kafasına göre takılıyor kimse de dönüp aaaa ne kadar açık giyinmiş demiyor bana çok normal geliyor artık.

canım duraklama evresinde olabilirsin üzülme tatlımmmm

asla ekmek şeker yok yağlı yok tatlı yok ve 2buçuk lt ye yakın su

ii ki orda oturmıorum

doğrudur ınanırım fıstıgım alsancakta alışverıse cok gıdıyodum ama hıc rasgelmedım hangi dershanedesın bebıss sen ugramak lasım yanına

harikasın lazkızı 1 hafta da mı oldu bu

hişşşş nerede kaldı bizim azmimiz motivasyonumuz amaaaa

bencede yapmayın böle bak ben 3 günde gr gr werdim 1 hafta oldu tık yok :18::18::18::18::18: bu haftayı 40taklada atmam gerekse bişiler eriterek geçiricem hadi kardişlerim jil li an kar deş li ği :79::79::79::79::80::80::80::80:

evettttttttttt hepimiz kardeşizzzz bu öfke ne diye ayyyyyyyyyy :)

günaydın.

dün akşam çok kötüydüm spor umu yapamadım

akşam menüm az yağda çevrilmiş havuç(sarımsaklı yoğurtlu). bir dilim ekmek. biraz peynir biraz da reçel.
müthiş halsizdim sanırım grip gibi bişey olucam. ve yemekten sonra ölü gibi uyumuşum. eşim kaldırdı hadi yatıyoruz diye. sabah kalktım. :2::2::2::2::2:

umarım bugün her şey yolunda gider. çünkü kilo vermekten çok alıcam ben sanırım. 65,6 ile başladım salı günü. bu sabah 65,1'dim.

sabah kahvaltım 1 dilim kızarmış uno çavdar ekmeği. biraz penir birkaç yeşil zeytin 3-5 dal maydonoz. ve çay.

Son düzenleme:

cıxxxxxxxxx olmamışşşş

yeni hastalıktan çıkma çabasında olan benim biliosun bol meyve suyu iç ve ara öğünlerini çoğalt bi tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…