yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

lazkızım resimler bi süper aradaki fark baya belli oluyo , göz rengine bayıldım hele annen süper maşallah

öğle -- 4 kaşık pilav üzerine 3 kaşık tas kebabı etlerinden. yarım kase yoğurt 1,5 dilim kepekli ekmek. yemekte meyve de verdiler.1 elma. onu arada yiyeceğim.

3 gibi.

çabalıyorum olmayacağını bile bile.

Bende kilo bildirimi yapayım :) Bu hafta sporu biraz aksattım ama bu hafta tam gaz devam edicem

62.1 olmuşum. Bu hafta 900 gram verebildim yani :26:

Bel: 78
Bacak: 56
Göğüs: 89
Kol: 27
Kalça: 95

Son düzenleme:
olmadıki ama şimdi canım ya hemen pes ettin ben motive ol daha az ye diye söyledim eğer kırdıysam seni özür dilerim

ya yok öyle bişey takılma sakın. ben sadece sizin içinizde en çok yiyen ama kilo veremiyorum diye yakınan biri olarak kalmak istemiyorum. yediklerim o kadar az ki belki ben miktarlarını yanlış yazıyorum. ney se önemli değil.

kırılmadım, siz de kırılmayın. kendimce az yemeye ve spora devam edicem. yarın için yüzme planı yaptık eşimle. devam yani vermeye çalışıcam ama buraya gelmem artık.

hoşçakalın

Canım gerçekten olmadı böyle yapışın. ben pilav ve ekmek yedim yazınca çok dedim. alıncağını bılmıyordum ben burada herzeke iyi yada közü az yada çok açık açık söylüyorum. Söylemeyince anlamı yokki burada karşılıklı fikir alıp vererek kilo veriyoruz.

o zaman ben yapamıycam.

Sizin de düzeninizi bozmayayım.

Kendinize iyi bakın, iyi diyetler.

tatlım ne diosun böle saçmalama ya lütfen herkes aynı ağırlıkta yemek zorunda değil bu 1 kazkızı sana sadece hepimizin menülerine istinaden yorum yapmış sen bu ölçüde yiyip bi dahaki hafta daha da düşürüsün bu zmanla olucak bişi pat die olmaz hem ben ilk gürdüğüm günler ne ağladım kepek ekmeği bile yeme dedi ecmel o bnm gargim ne çemkirdi bana çemkirdi bu lazkısım la ama ne oldu ben önce sabahları yedim sadece ekmek kepek sonra bi baktım onun yerine yarım simit yada 1 yumurta ve dön bak ne ağladım açııımmm açıııımmmm die sadece biraz zaman haksızlık etme kendine bırak bizde gram gram werelim herkesin bünyesi aynı değil yapısı aynı değil lütfen yapmayın böleeeeeee

Selam çıtır kizlar
şu tipik akşamlari bu kadar haraketli olsa şimdiye 10 kilo vermiştim motive olup
gündüz telden giriyorum yavaş bağlantım
yedikleriniz kas olsun, yağlarıniz lop lop erisin inşallaah.

Aynen öyle ben ekmek + pilav çok olduğu için çok dedim. Bende yanlış yersem benıde uyarın bu karşılıklı çünkü 2 kaşık plav : 1 dilim ekmek demek böyle yanlış anlaşılcağımı bilseydim hiç konuşmazdım gerçekten.. Ben artık yorum yapmam kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…