kız çıkart bakim o yüzüğü ordan kısmetin kapancekkkkkkkkkk
aynen güselim cok zor ben kaçıyom oglen yemegıne dıe gıdıom anamın sacı boyancak oglan yıkancak bıraz geç kalırım operım sızı mınnoslar
canım ölçüleri bilmiyorum jilliana başlamadım henüz
kilom 79.9 inşaallah dahada veririm
mezura almam lazım ve jillian ablanın videolarını indirmem lazım spor yapmadan az yiyerek verdim bu kiloyu
öğle menü :
tavuk haşlama limonlu
domates çorbası
limonlu pırasa
ekmek 0
öğle -- 4 kaşık pilav üzerine 3 kaşık tas kebabı etlerinden. yarım kase yoğurt 1,5 dilim kepekli ekmek. yemekte meyve de verdiler.1 elma. onu arada yiyeceğim.
3 gibi.
çabalıyorum olmayacağını bile bile.
Bende kilo bildirimi yapayım :) Bu hafta sporu biraz aksattım ama bu hafta tam gaz devam edicem
62.1 olmuşum. Bu hafta 900 gram verebildim yani :26:
Bel: 78
Bacak: 56
Göğüs: 89
Kol: 27
Kalça: 95
canım bana çok geldi ya yediklerin
o zaman ben yapamıycam.
sizin de düzeninizi bozmayayım.
kendinize iyi bakın, İyi diyetler.
o zaman ben yapamıycam.
sizin de düzeninizi bozmayayım.
kendinize iyi bakın, İyi diyetler.
olmadıki ama şimdi canım ya hemen pes ettin ben motive ol daha az ye diye söyledim eğer kırdıysam seni özür dilerim
ya yok öyle bişey takılma sakın. ben sadece sizin içinizde en çok yiyen ama kilo veremiyorum diye yakınan biri olarak kalmak istemiyorum. yediklerim o kadar az ki belki ben miktarlarını yanlış yazıyorum. ney se önemli değil.
kırılmadım, siz de kırılmayın. kendimce az yemeye ve spora devam edicem. yarın için yüzme planı yaptık eşimle. devam yani vermeye çalışıcam ama buraya gelmem artık.
hoşçakalın
öğle -- 4 kaşık pilav üzerine 3 kaşık tas kebabı etlerinden. Yarım kase yoğurt 1,5 dilim kepekli ekmek. Yemekte meyve de verdiler.1 elma. Onu arada yiyeceğim.
3 gibi.
çabalıyorum olmayacağını bile bile.
o zaman ben yapamıycam.
Sizin de düzeninizi bozmayayım.
Kendinize iyi bakın, iyi diyetler.
ya yok öyle bişey takılma sakın. Ben sadece sizin içinizde en çok yiyen ama kilo veremiyorum diye yakınan biri olarak kalmak istemiyorum. Yediklerim o kadar az ki belki ben miktarlarını yanlış yazıyorum. Ney se önemli değil.
Kırılmadım, siz de kırılmayın. Kendimce az yemeye ve spora devam edicem. Yarın için yüzme planı yaptık eşimle. Devam yani vermeye çalışıcam ama buraya gelmem artık.
Hoşçakalın
tatlım ne diosun böle saçmalama ya lütfen herkes aynı ağırlıkta yemek zorunda değil bu 1 kazkızı sana sadece hepimizin menülerine istinaden yorum yapmış sen bu ölçüde yiyip bi dahaki hafta daha da düşürüsün bu zmanla olucak bişi pat die olmaz hem ben ilk gürdüğüm günler ne ağladım kepek ekmeği bile yeme dedi ecmel o bnm gargim ne çemkirdi bana çemkirdi bu lazkısım la ama ne oldu ben önce sabahları yedim sadece ekmek kepek sonra bi baktım onun yerine yarım simit yada 1 yumurta ve dön bak ne ağladım açııımmm açıııımmmm die sadece biraz zaman haksızlık etme kendine bırak bizde gram gram werelim herkesin bünyesi aynı değil yapısı aynı değil lütfen yapmayın böleeeeeee
Selam çıtır kizlar
şu tipik akşamlari bu kadar haraketli olsa şimdiye 10 kilo vermiştim motive olup
gündüz telden giriyorum yavaş bağlantım
yedikleriniz kas olsun, yağlarıniz lop lop erisin inşallaah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?