eridim bittim anacım ne dıyon sennn pehhhh kg alırken ıyıde verırken adamın anası aglıyo:26:
Bende diyorum ne kadar incelmiş :)
kızlar şimdilik çıkıyorum yarım saat sonra gelcemmm
aynen bebeğimmm bu gece ruyamda tonbık pıde arasında tepeleme et doner ustunede 5-6 salatalık tursusu pul bıberlı)onu kendımden gecerek yedımmm ınankı yedım lezletını bıle hatırlıyom ben bu hale dusecek adammıydım beeeegerçekten öyle canım yemesi güzelde vermesi zulümmmm
harıka canım tebrık ederımm hadı bakalım gıdecek ınsallahgünaydın kızlar
sabah menüm
yarım simit
2 dilim peynir
5 tane zeytin
2 kayısı
1 bardak çay
bugün itibariyle kilom 79.9 bir haftada sadece az yiyerek 1.3 kg vermiş bulunmaktayım :)
jillianı da indircem inş. onada başlıycam gitsin kilolar
ahahahha catlak anlamadınız hıcbırınız yaneee keske o kadar ıncelsem cubuk kraker gıbınhahaha bende aynen öyle dedim kolum kadar bacağı varmış dedim
aynen bebeğimmm bu gece ruyamda tonbık pıde arasında tepeleme et doner ustunede 5-6 salatalık tursusu pul bıberlı)onu kendımden gecerek yedımmm ınankı yedım lezletını bıle hatırlıyom ben bu hale dusecek adammıydım beeee
Harıka canım tebrık ederımm hadı bakalım gıdecek ınsallah
ahahahha catlak anlamadınız hıcbırınız yaneee keske o kadar ıncelsem cubuk kraker gıbın
hoşbulduk canım inşallah ya ben akupunktura gidyorum haftada iki gün yüzüyorum diyetine dikkat etmeye çalışıyorum ama hala istediğin kiloya gelemedim canımhoşgeldin cnm ağzımızı biraz tuttuk mu birazda spor veremıycez dıe bısı yok
kız neler neler geçiyo gozumden allah canımı alsın koyden ındım sehırede kemal sunalın ızgara tavukcunun camına ekmek bandıgı gıbı hayal edıp yememek cok beter beaaaa sanmayın benım canım bısı cekmıyo ama elımı atsam korkuyorum kı bır daha hep yıycem dıee ondandır yememem ama harbıden su et doner ruyama gırıyoo delıı gıbı hemdee mıss gıbı kokusuyla tursulu tursuluu amannnnn şişecek bi yerımmm bide patates kızartması burger kocuman boyu acı sos artı ranch sosluuu aboooooowwww çekilin acılın yemeden durmam lazım tatsız tuttsuz seyler yemekten usandımmmkendi kanımca sen bi ödülü haettin kendini motive amaçlı ve bir ödül amaçlı dilediğin bir şey ye tatlım bence yemeden we yedikten sonrada içinde sinamike ve biberiyeli birer kupa çay iç bağırsaklarında hemen çalışır vücudundan atmmış olursun çok azimlisin ama bence bunu yapmanda bi sakınca yok hasta etceksin mideni rüyalarına bile girio baksana hem doktaorlar bile 10 günde bi ödül yiceği weriior kuşum
kız neler neler geçiyo gozumden allah canımı alsın koyden ındım sehırede kemal sunalın ızgara tavukcunun camına ekmek bandıgı gıbı hayal edıp yememek cok beter beaaaa sanmayın benım canım bısı cekmıyo ama elımı atsam korkuyorum kı bır daha hep yıycem dıee ondandır yememem ama harbıden su et doner ruyama gırıyoo delıı gıbı hemdee mıss gıbı kokusuyla tursulu tursuluu amannnnn şişecek bi yerımmm bide patates kızartması burger kocuman boyu acı sos artı ranch sosluuu aboooooowwww çekilin acılın yemeden durmam lazım tatsız tuttsuz seyler yemekten usandımmmama ucunda manken gıbı olma hayalı var bıde ben troıtlerımden supheleneıyorum kıme desem sen normal hayattada pek yemezdın alla alla bu kg nasıl alıosun diolar hıc test yaptırmadım bu yemegede bu aygır gıbı bedenımın ıncecık olması lasımmm
canım resimlerini neden göremiyorum benim de listede güncellememi yapabilir misin
bu akşam yolcuyum 10 saatlık bır yolculugum var eşime diyim inşallah sonradan oturup aglamam 2 ayda 1 kere odull ama emın 1 kg aldıracak o bana sonrasındaaa :26:canım benim ye tabi diyetisyenler haftada bir ödül veriyolar aşırıya kaçmadan ye bi ekmek yiyeceğine yarım ekmek ye ekmeğin içini çıkarttır yada tabakta döner ye hem pidesinden az yemiş olursun hemde sağlıklı olur :)
bu akşam yolcuyum 10 saatlık bır yolculugum var eşime diyim inşallah sonradan oturup aglamam 2 ayda 1 kere odull ama emın 1 kg aldıracak o bana sonrasındaaa :26:
k.peder amelıyat oldu onların yanına tatlım çoruma eşim ben eymen hiç gidesim yok amma el mahkum pazar gunude aynı yolu don gerı yollarda sefillik ama işte hastalık olmasa ... gitmezdimnereye gidiyorsun tatlımmmm
k.peder amelıyat oldu onların yanına tatlım çoruma eşim ben eymen hiç gidesim yok amma el mahkum pazar gunude aynı yolu don gerı yollarda sefillik ama işte hastalık olmasa ... gitmezdim
geçmiş olsun canım yaaa çocukla olunca daha zor olur
aynen güselim cok zor ben kaçıyom oglen yemegıne dıe gıdıom anamın sacı boyancak oglan yıkancak bıraz geç kalırım operım sızı mınnoslargeçmiş olsun canım yaaa çocukla olunca daha zor olur
aynen güselim cok zor ben kaçıyom oglen yemegıne dıe gıdıom anamın sacı boyancak oglan yıkancak bıraz geç kalırım operım sızı mınnoslar[/QUOTE
AAYYYŞŞŞTTT İÇİM GİTTİ NE GÜZEL HER BİŞİNİ ÖĞLEN ARASI YAPCAN AKŞAMA ASSSS İŞ KALLLCCAAKKK KISKANDIMAFİET OLSUN
canım arkadaş olarak ekli değilsin ondan ekledim kabul et ondan sonra görebilirsinbirde güncel kilon ve ölçülerin neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?