yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

günaydın kızlar

sabah menüm

yarım simit
2 dilim peynir
5 tane zeytin
2 kayısı
1 bardak çay

bugün itibariyle kilom 79.9 bir haftada sadece az yiyerek 1.3 kg vermiş bulunmaktayım :)

jillianı da indircem inş. onada başlıycam gitsin kilolar

gerçekten öyle canım yemesi güzelde vermesi zulümmmm
aynen bebeğimmm bu gece ruyamda tonbık pıde arasında tepeleme et doner ustunede 5-6 salatalık tursusu pul bıberlı)onu kendımden gecerek yedımmm ınankı yedım lezletını bıle hatırlıyom ben bu hale dusecek adammıydım beeee
harıka canım tebrık ederımm hadı bakalım gıdecek ınsallah
hahaha bende aynen öyle dedim kolum kadar bacağı varmış dedim
ahahahha catlak anlamadınız hıcbırınız yaneee keske o kadar ıncelsem cubuk kraker gıbın

kendi kanımca sen bi ödülü haettin kendini motive amaçlı ve bir ödül amaçlı dilediğin bir şey ye tatlım bence yemeden we yedikten sonrada içinde sinamike ve biberiyeli birer kupa çay iç bağırsaklarında hemen çalışır vücudundan atmmış olursun çok azimlisin ama bence bunu yapmanda bi sakınca yok hasta etceksin mideni rüyalarına bile girio baksana hem doktaorlar bile 10 günde bi ödül yiceği weriior kuşum

kız neler neler geçiyo gozumden allah canımı alsın koyden ındım sehırede kemal sunalın ızgara tavukcunun camına ekmek bandıgı gıbı hayal edıp yememek cok beter beaaaa sanmayın benım canım bısı cekmıyo ama elımı atsam korkuyorum kı bır daha hep yıycem dıee ondandır yememem ama harbıden su et doner ruyama gırıyoo delıı gıbı hemdee mıss gıbı kokusuyla tursulu tursuluu amannnnn şişecek bi yerımmm bide patates kızartması burger kocuman boyu acı sos artı ranch sosluuu aboooooowwww çekilin acılın yemeden durmam lazım tatsız tuttsuz seyler yemekten usandımmm ama ucunda manken gıbı olma hayalı var bıde ben troıtlerımden supheleneıyorum kıme desem sen normal hayattada pek yemezdın alla alla bu kg nasıl alıosun diolar hıc test yaptırmadım bu yemegede bu aygır gıbı bedenımın ıncecık olması lasımmm

canım benim ye tabi diyetisyenler haftada bir ödül veriyolar aşırıya kaçmadan ye bi ekmek yiyeceğine yarım ekmek ye ekmeğin içini çıkarttır yada tabakta döner ye hem pidesinden az yemiş olursun hemde sağlıklı olur :)

bu akşam yolcuyum 10 saatlık bır yolculugum var eşime diyim inşallah sonradan oturup aglamam 2 ayda 1 kere odull ama emın 1 kg aldıracak o bana sonrasındaaa :26:

canım arkadaş olarak ekli değilsin ondan ekledim kabul et ondan sonra görebilirsin birde güncel kilon ve ölçülerin neler?

canım ölçüleri bilmiyorum jilliana başlamadım henüz

kilom 79.9 inşaallah dahada veririm

mezura almam lazım ve jillian ablanın videolarını indirmem lazım spor yapmadan az yiyerek verdim bu kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…