yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

çünkü öğlen menüm 2 tabak yayla çorbası
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepek ekmek
toplam da şuana kadar 2lt su içtim neden gardımı aldım çünkü akşam sadece yeşillik salata yapıcam içine peynir tiftiklicem aksama kadar bi 2 lt su içicem ve şuan 3.yeşilçayım ara da atıştırmalığa 5 çağla ayırdım öğlen yedim ama bu saatten sonra dengelicem böle anladınmı asabi anne adayım benim bizleri yanlış anlama gerçekleri sadece ii liğini düşnen dostlar söler

Burada amacımız birbirimizi uyarmak. Lütfen sende alınganlık etme aaa :)

cancağızım, fikirlerinize aynen katılıyorum hepinizin. alınmadım sadece kendi kendime düşündüğümde aranızda "eskiden yediklerimin 4'te 1'ini yememe + bunu sporla destekliyor olmama + çikolatayı dondurmayı tatlıyı kesmeme" rağmen kilo verememiş olmak istemiyorum. zaten kullandığım ilaçlar da beni oldukça zorluyor. Kilo vermemi engelliyor.

o yüzden siz verdim dedikçe ben kendimi kilo almış veya yerimde sayıyor gördükçe motivasyonum düşüyor. sizi de etkilemek istemiyorum.

O yüzden yani. nasılsınız demek için gelirim ama

Ben sporuma başlayayım hadi size iyi muhabbetler

burada amacımız birbirimizi uyarmak. Lütfen sende alınganlık etme aaa :)

katılıorum etmicem ler yapmıcamlar bizlere göre değil kızlar gerçekler le yüzleşemeden zayıflayamaız ki bana yorum yapın ağlıyım oturım hırstan geberiyim ama gerçekleri söyleyinnnnnnnnn

bulgur tamam ama ekmek olmamış evet ben iyiliğini düşündüğüm için çok gelen şeyleri söylüyorum anlayışın için teşekkür ederim

bak ama sen daha kötüsünü yapıyorsun. yanlış anlamadım diyorum. haklısın. ama daha nasıl açıklama yapabilirim ki?:44:

güzelim bnde kg wermedim farkındasan bu gün lazkısı werir yarın ecmel öteki gün sen werirsin mesale

ya arkadaşlar asıl ben yanlış anlaşıldım galiba. bilseydim en baştan bişey söylemezdim. anlayışsız konumuna düştüm.

tamam herkesten özür diliyorum ve DEVAM ediyorum.

Ewet haydı kızlar oturma egzersizi öğrendim göbeği içine çek 20ye kadar say aynı zaman da normal nefes alın sonra bırakın günde 4 kez tekrarlanabilinir miş. Ewet işte böle kankicanlar

hatunlar ben bu işi çok sewdim hala göbeğim içi me çekiorum baksana dümdüz duruo ha ha çok zewkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…