canım gerçekten olmadı böyle yapışın. Ben pilav ve ekmek yedim yazınca çok dedim. Alıncağını bılmıyordum ben burada herzeke iyi yada közü az yada çok açık açık söylüyorum. Söylemeyince anlamı yokki burada karşılıklı fikir alıp vererek kilo veriyoruz.
Aynen öyle ben ekmek + pilav çok olduğu için çok dedim. Bende yanlış yersem benıde uyarın bu karşılıklı çünkü 2 kaşık plav : 1 dilim ekmek demek böyle yanlış anlaşılcağımı bilseydim hiç konuşmazdım gerçekten.. Ben artık yorum yapmam kimseye
Canım gerçekten olmadı böyle yapışın. ben pilav ve ekmek yedim yazınca çok dedim. alıncağını bılmıyordum ben burada herzeke iyi yada közü az yada çok açık açık söylüyorum. Söylemeyince anlamı yokki burada karşılıklı fikir alıp vererek kilo veriyoruz.
aynen öyle ben ekmek + pilav çok olduğu için çok dedim. Bende yanlış yersem benıde uyarın bu karşılıklı çünkü 2 kaşık plav : 1 dilim ekmek demek böyle yanlış anlaşılcağımı bilseydim hiç konuşmazdım gerçekten.. Ben artık yorum yapmam kimseye
burada amacımız birbirimizi uyarmak. Lütfen sende alınganlık etme aaa :)
bulgur tamam ama ekmek olmamış evet ben iyiliğini düşündüğüm için çok gelen şeyleri söylüyorum anlayışın için teşekkür ederimçünkü öğlen menüm 2 tabak yayla çorbası
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepek ekmek
toplam da şuana kadar 2lt su içtim neden gardımı aldım çünkü akşam sadece yeşillik salata yapıcam içine peynir tiftiklicem aksama kadar bi 2 lt su içicem ve şuan 3.yeşilçayım ara da atıştırmalığa 5 çağla ayırdım öğlen yedim ama bu saatten sonra dengelicem böle anladınmı asabi anne adayım benim bizleri yanlış anlama gerçekleri sadece ii liğini düşnen dostlar söler
Aynen öyle ben ekmek + pilav çok olduğu için çok dedim. Bende yanlış yersem benıde uyarın bu karşılıklı çünkü 2 kaşık plav : 1 dilim ekmek demek böyle yanlış anlaşılcağımı bilseydim hiç konuşmazdım gerçekten.. Ben artık yorum yapmam kimseye
cancağızım, fikirlerinize aynen katılıyorum hepinizin. Alınmadım sadece kendi kendime düşündüğümde aranızda "eskiden yediklerimin 4'te 1'ini yememe + bunu sporla destekliyor olmama + çikolatayı dondurmayı tatlıyı kesmeme" rağmen kilo verememiş olmak istemiyorum. Zaten kullandığım ilaçlar da beni oldukça zorluyor. Kilo vermemi engelliyor.
O yüzden siz verdim dedikçe ben kendimi kilo almış veya yerimde sayıyor gördükçe motivasyonum düşüyor. Sizi de etkilemek istemiyorum.
O yüzden yani. Nasılsınız demek için gelirim ama
çünkü öğlen menüm 2 tabak yayla çorbası
4 kaşık bulgur pilavı yarım kepek ekmek
toplam da şuana kadar 2lt su içtim neden gardımı aldım çünkü akşam sadece yeşillik salata yapıcam içine peynir tiftiklicem aksama kadar bi 2 lt su içicem ve şuan 3.yeşilçayım ara da atıştırmalığa 5 çağla ayırdım öğlen yedim ama bu saatten sonra dengelicem böle anladınmı asabi anne adayım benim bizleri yanlış anlama gerçekleri sadece ii liğini düşnen dostlar söler
bak ama sen daha kötüsünü yapıyorsun. yanlış anlamadım diyorum. haklısın. ama daha nasıl açıklama yapabilirim ki?:44:
Ewet haydı kızlar oturma egzersizi öğrendim göbeği içine çek 20ye kadar say aynı zaman da normal nefes alın sonra bırakın günde 4 kez tekrarlanabilinir miş.Ewet işte böle kankicanlar
Ewet haydı kızlar oturma egzersizi öğrendim göbeği içine çek 20ye kadar say aynı zaman da normal nefes alın sonra bırakın günde 4 kez tekrarlanabilinir miş.Ewet işte böle kankicanlar
içimize çektiğimizde nefes almaya devammı edicez canım ?
yaptım bile......
ewet süper çok basit dimi
ewet içine çek ama nefesi tutma yani normal nefes alcaz
ewet süper çok basit dimi
ewet içine çek ama nefesi tutma yani normal nefes alcaz
Ecmel eymeni 40ladı gari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?