hatunlar ben bu işi çok sewdim hala göbeğim içi me çekiorum baksana dümdüz duruo ha ha çok zewkli
ben normalde göbek gözükmesin diye çekıyordum hep işe yaradığını bilmiyordum
peki şimdi ben elmamı yiyeyim mi? yoksa kepek ekmeği ve pilavı yedim diye kendime ceza mı vereyim? ne yapayım şimdi ben? :44:
peki şimdi ben elmamı yiyeyim mi? yoksa kepek ekmeği ve pilavı yedim diye kendime ceza mı vereyim? ne yapayım şimdi ben? :44:
elma yiyebilirsin canım. Pilav içinde 45 dk yürüyüş olabilir
istersen 4 gibi ye canım hem aksam yemeğine da ha az acıkmış olursun ben de çağlamı geç yicem 1lt su bitirdim şuan gulug ses gelio
hahaha kıskanma benım torpilim var babamdan ama ellı saat suratını cekıyom ıstısnaı bı durum cunku yolcuyumaynen güselim cok zor ben kaçıyom oglen yemegıne dıe gıdıom anamın sacı boyancak oglan yıkancak bıraz geç kalırım operım sızı mınnoslar[/QUOTE
AAYYYŞŞŞTTT İÇİM GİTTİ NE GÜZEL HER BİŞİNİ ÖĞLEN ARASI YAPCAN AKŞAMA ASSSS İŞ KALLLCCAAKKK KISKANDIMAFİET OLSUN
ahahahah kız ne kırklıycam sacımı basımı yoldu uyutamadık annemle helak ettı bızı kadının sacını boyuyom elımden fırcayı cekıo taragı alıyoo amannnn o bıttı uyku basa vurdu ızmırde degısık huylar edınmıs uykusu var ama uyumak ıstemıo ayakta salanarak devamlı aglıyo ona uzuldum basından ayrılamadım yedıgım yemektn bıle bısı anlamadım haslama tavuk ve bır kase sehrıyelı domates corbası yedım ekmek naynnn azda marul salatası yıdımEcmel eymeni 40ladı gari
kokuyooo edepsız bır kasık ılacı ustune boca ettı uyku tulumunu makıneye attım mecburrr:) ne güzel kokar şimdi yaaaaaaaaa
elma yee hıcbır zararı yok salatalık meyve asırıya kaçmadıktan sonra ye hıc korkma ama pilav makarna ekmek bunları kess onun yerıne haslama olan herseyı yıyebılırsın çok acıkırsan patates hasla yeeepeki şimdi ben elmamı yiyeyim mi? yoksa kepek ekmeği ve pilavı yedim diye kendime ceza mı vereyim? ne yapayım şimdi ben? :44:kumpir sole yada ne bilim hayatım aklıma bısı gelmıyo :26: ama kalorısı az ama tok tutan şeyler ye bak ben etı marka yulaf kepeği aldım ınanılmaz tok tutuyo yogurda fılan katıyom mıdede sısıyooo
awwww :18::18::18::18::18::18:
ayyy onun ben pipisini yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhahaha kıskanma benım torpilim var babamdan ama ellı saat suratını cekıyom ıstısnaı bı durum cunku yolcuyum
ahahahah kız ne kırklıycam sacımı basımı yoldu uyutamadık annemle helak ettı bızı kadının sacını boyuyom elımden fırcayı cekıo taragı alıyoo amannnn o bıttı uyku basa vurdu ızmırde degısık huylar edınmıs uykusu var ama uyumak ıstemıo ayakta salanarak devamlı aglıyo ona uzuldum basından ayrılamadım yedıgım yemektn bıle bısı anlamadım haslama tavuk ve bır kase sehrıyelı domates corbası yedım ekmek naynnn azda marul salatası yıdım
kokuyooo edepsız bır kasık ılacı ustune boca ettı uyku tulumunu makıneye attım mecburrr
elma yee hıcbır zararı yok salatalık meyve asırıya kaçmadıktan sonra ye hıc korkma ama pilav makarna ekmek bunları kess onun yerıne haslama olan herseyı yıyebılırsın çok acıkırsan patates hasla yeeekumpir sole yada ne bilim hayatım aklıma bısı gelmıyo :26: ama kalorısı az ama tok tutan şeyler ye bak ben etı marka yulaf kepeği aldım ınanılmaz tok tutuyo yogurda fılan katıyom mıdede sısıyooo
yarım saat olsun :)
yee teyzesı kara pipisini arap şükrüm benimm cocukların bı yere gıdıp geldıkten sonra hemen huyu değişiyo nolcak bole bılmem maymun edıyo annemle benı camdan sofra bezını sılkelıyodum paçalarıma yapıştı benı baktır dıyo aldım baktırıyom camdan karsı komsu camasır asıyodu balkonda aaaaaaahahhhh dıe bagırdı sert ve erkekce kadın bakınca basladı el sallamaya kadında ona el sallıyo çılgın laf atmayıda ogreenmıss sıpaaa ahhh anne dıe bı bagırısı var koparsın yemınleeayyy onun ben pipisini yirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
size video paylaşıyım ama alıntılamayın kı sileyim bakınca eymenın 4 aylık ılk gulus vıdeosuu telefondan cekmısım tabı telefonu gorunce gulmuyo dıe uzaga koymusum ne kadar goruntu aldıysa ama koparsınız ...bide anne karnındayken 4 boyutlu vıdeosu var onları koyycam ok alıntı nayyynn
tatlım şimdilik sil onlar gelınce tekrar yüklersinherkes baksın dıycem ama beste kayboldu gofredo yoksonra silemiyomda onune gelen baksın ıstemıyom ne yapayımm :26:
ahh şu ekmekler yokmuuuuusalata ye tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?