yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Dizimi incittim sporu yarıda kestim mecbur :26:

valla anlamadım bende ama uzgunum:26: demirbas olarak 3 kişi kaldık mıllett heyss
dıkkat edın kendınızeee saglam spor yapın

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Toplu alıntı yapmayı beceremediğim için böyle cevap veriyim bari

ewet ecmelim doğru diosun çok dikkatli olmamız lazım ya walla benim koca yaptırmaz bidaha

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Toplu alıntı yapmayı beceremediğim için böyle cevap veriyim bari

dikkat et kendıne bak sağ tarafta alıntı ıle cevaplanın yanında "+ işareti var ona tıkladıgında kaç kısıye alıntı yapacaksan tıklatım alla sol tarafta cevap ver yerıne tıkladıgında herkesın alıntısını gorebılırsın

yazdıklarımızın altında alıntı ile cewapla war ya onun yanındaki tiki tıklarsan istediğinin altına yorum yapabilirsin şekerim...

yazdıklarımızın altında alıntı ile cewapla war ya onun yanındaki tiki tıklarsan istediğinin altına yorum yapabilirsin şekerim...

Artık bende çoklu alıntı yapabiliyorum

Teşekkürler birşey daha öğrenmiş oldum

saçmalama be allah korusun gozunun onune bakkk amannn en ıstıkdarlı gıden sensın bebeeem nolur aman dıyımmm gozunu acc valla yavas yapp acele etme asırı zorlama kendını

katılıorum kızlar önemli olan düzenli şekilde yapmak ewe gidince şişerimin suyunu değiştircem ve kıafet çıkarcam spor kıafetim olsun die kardolabın kenarna spor kıafetlermi koycam hewes ananm napam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…