geçmiş olsun cnm :26:dizimi incittim sporu yarıda kestim mecbur :26:
Dizimi incittim sporu yarıda kestim mecbur :26:
Dizimi incittim sporu yarıda kestim mecbur :26:
valla anlamadım bende ama uzgunum:26: demirbas olarak 3 kişi kaldık mıllett heyss
dıkkat edın kendınızeee saglam spor yapın
dikkat et kendıne bak sağ tarafta alıntı ıle cevaplanın yanında "+ işareti var ona tıkladıgında kaç kısıye alıntı yapacaksan tıklatım alla sol tarafta cevap ver yerıne tıkladıgında herkesın alıntısını gorebılırsınGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Toplu alıntı yapmayı beceremediğim için böyle cevap veriyim bari
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Toplu alıntı yapmayı beceremediğim için böyle cevap veriyim bari
dikkat et kendıne bak sağ tarafta alıntı ıle cevaplanın yanında "+ işareti var ona tıkladıgında kaç kısıye alıntı yapacaksan tıklatım alla sol tarafta cevap ver yerıne tıkladıgında herkesın alıntısını gorebılırsın
yazdıklarımızın altında alıntı ile cewapla war ya onun yanındaki tiki tıklarsan istediğinin altına yorum yapabilirsin şekerim...
saçmalama be allah korusun gozunun onune bakkk amannn en ıstıkdarlı gıden sensın bebeeem nolur aman dıyımmm gozunu acc valla yavas yapp acele etme asırı zorlama kendınısıra bende sanırım
saçmalama be allah korusun gozunun onune bakkk amannn en ıstıkdarlı gıden sensın bebeeem nolur aman dıyımmm gozunu acc valla yavas yapp acele etme asırı zorlama kendını
lazkızı makınen geldımı ???
canım dağıtımda saat 5e kadar elimde olcak :)
saçmalama be allah korusun gozunun onune bakkk amannn en ıstıkdarlı gıden sensın bebeeem nolur aman dıyımmm gozunu acc valla yavas yapp acele etme asırı zorlama kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?