yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kızlar meyvemi yiyeyim di mi?

yalnız elmayı portakalla değiştirdim. (çok affedersiniz) tuvalete çıkamıyorum birkaç gündür doğru dürüst. iyi geliyo portakal.

yalnız elmayı portakalla değiştirdim. (çok affedersiniz) tuvalete çıkamıyorum birkaç gündür doğru dürüst. iyi geliyo portakal.

doğadan form kiraz saplı yada çilekli gün de 3 bardak iç bak nasıl çıkıcaksın süüüpppeeerrrrr

canım dağıtımda saat 5e kadar elimde olcak :)
hadı bakalım hayırlı olsun ben 5,30da cıkıyom ısten bugun kullan resım ekle mutlaka merak edıyorumm okk
saç maşasımıydı
eet tatlımmm
yok canım ye sakin sakin yapıyorum birde sen çıplak ayaklamı yapıyorsun? Ben spor ayakkabı ile yapıyorum
çorapla yapıyom ben bızım bına 60 yıllık spor ayakkabıyla bu kgla hoplarsam kanımda asagı komsunun kucagında bulurum kendımı bulmasam bıle gecenın 12sınde spor yapıyom cogu zaman cok ses çıkar bebeğim

afiyet olsun ye tatlım okıs meyve olsunda ne yersen ye ama elma herzaman tok tutarr greyfurt bulabılırsen yag yakma ozellıgı var babyler

hamileyken zor oluo muş tualete çıkamamk dimi
yookk ben normalde hep kabızlık cekerdım eymos rahmıme dustu duselı bı daha olmadım hatta olekı 2 kere mutlaka cıkar oldum hamıleykende bebek cok baskı yaptıgı ıcın bagırsaklar epey rahatlıyo ıcerde bısı kalmıyo hatta son ay hemoroıtte olmustum... kalın bagırsak dısarı cıktı.ben aglar aglarrr doktora gıttım nasıl guluo gamze hanım bısı olmaz ıc organların o kadar sıkısıkkı hayatım dısarı cıkmıs dıyo bole olan cokmus dogumda toparlıyca yakısıklı olcak yıne toton dedıydı
ya pekii ora dedım basladı gulmeye bak eskısınden saglam olsun heee dedımm
dogumdan cıkıncada (40ım cıktıktan sonra)esıme sordum nasıl bı degısme varmı yokk gayet ıyı eskısınden bıle ıyı perfect dedıydı

canım ciddi misin? hemen alayım ozaman
ewet bitanem ama çok içince ishal yapıo bnm tansionum düşüo hemen o yüzden kullanamıorum
slm kızlar nasılsnz
saol tatlım sen nasılsın

anasının gözü kankicanlar ben baby yamaktan wazgeçtimmmmmmmmmmmm

ahanda buda doktorum sıddetle tavsiye edıyorum o kadar anaç kı o kadar yumusak kalpliki dogum esnasında tek elı hep elımdeydı allah razı olsunnn zeytınburnu avrasya hospitalde gorev yapıyo bi daha dogursam bı daha gıderım sevgıler hocammm

gamze baykan

ewet bitanem ama çok içince ishal yapıo bnm tansionum düşüo hemen o yüzden kullanamıorum

saol tatlım sen nasılsın

anasının gözü kankicanlar ben baby yamaktan wazgeçtimmmmmmmmmmmm
bak yaaa sana bebek yapmaktan vazgeç dıe solemedım ınsanlık her sey bızım ıcın

şimdi baskül siparişi verdimmmm indirimdeymiş :)

özellikleri;
Günlük kalori ihtiyacını belirtme
Vücut yağ, su, kas, kemik oranlarını ölçme
150 kg kapasite, 12 kişi hafızalı
74 x 35.6 mm'lik LCD Ekran
6 mm'lik cam taban
Metal teleskobik boru
Otomatik açılma
1 adet 3V lithium pil ile çalışma
Pil zayıf göstergesi
Aşırı yük göstergesi

çenin çok payan mı way (((((((14:

Güzel bişeye benzio cnm fyatı nekadarmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…