yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

güle güle kuullan kuşum kuş kadar olda tartı görüp kg nu tartamasın......bekar olup deli gibi para harcimek istedi içim de ondan ........

yok kız zengin değilim Allaha şükür geçiniyorum işte. send dedin ya o tartı ne öyle diye atıcam şimdi onu bak mis gibi tartı :)
ayyy utandım şimdi :26:kuzum ben onun ıcın demedıydım ama o tartıların cok dogru tarttıgını soleyemem yanı ondan demıstımm zarar soktuk kızı eyımı masayıda ben dedım zaten dov benı
evet canım benım tartı dijital değildi ecmelimde :) sağolsun bu ne diyince değiştirdim :)
ayyyyy

hatırladım ewet sen demiştin amann bbee aaaa alınmış alınmıştır lasskısım

hatırladım ewet sen demiştin amann bbee aaaa alınmış alınmıştır lasskısım
özelden attıgına cvp yazayım burdan 5dkda bir msj atılıyomus sınır oldum
sen yaptırmayabılıyosun sebebını solersen doktorun ne demeye hakkı var kı bebek senın can senın yanıı ben 4 boyutluya gırcem orda tum olcumler yapıylıo dıyıp kestırıp atarsın bosu bosuna tahlıle gerek yok yanıı

wwooowww kapiş tatlımn ii miş bu dediğin mantıklı yazım bn bunu beynimin en rahat köşesine....

Dizimi incittim sporu yarıda kestim mecbur :26:
geçmiş olsun tatlım ben de kazazedeyim ayağım badajda bişeyi yanlış yapmışız demekki sorun bizde :105:
katılıorum kızlar önemli olan düzenli şekilde yapmak ewe gidince şişerimin suyunu değiştircem ve kıafet çıkarcam spor kıafetim olsun die kardolabın kenarna spor kıafetlermi koycam hewes ananm napam
ayyy benimde spor kıyafetlerim vaaar ama giyemicem bi süre terli terli duruyorlar torbada yıkarsam hevesim kaçar beklesinler onlarda napayım..
yok canım ye sakin sakin yapıyorum birde sen çıplak ayaklamı yapıyorsun? Ben spor ayakkabı ile yapıyorum
bizim evde halı yok ben çorapla yaptığımda kayıyorum vıjjj vıjjj o yüzden çorapları çıkarıp yapıyorum..yere yatıncada altıma hemen kilim alıyorum çok komik oluyor yetiştirmeye çalışıyorum hemen
ay çok güzelmiş lazkızı bayıldım benim de ihtiyacım var evdeki milattan önce kalmış almam lazım kısa zamanda..
kargo dahil 30 tl canım hemde 12 ye kadar taksit imkanı var
çok iyimiş tatlımm güle güle kullann

internetim gitti maşallah epey muhabbet ilerlemiş canlarımmmm

aman dikkat kayıp totoyu kırma :) evet canım banada baya uygun geldi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…