zengin bu anam zengiinn
hahaha güle güle kullan hayatım
kargo dahil 30 tl canım hemde 12 ye kadar taksit imkanı var
güle güle kuullan kuşum kuş kadar olda tartı görüp kg nu tartamasın......bekar olup deli gibi para harcimek istedi içim de ondan ........
Cok iyi özelliklerine göre fyatı tatlım
evet canım benım tartı dijital değildi ecmelimde :) sağolsun bu ne diyince değiştirdim :)
ayyy utandım şimdi :26:kuzum ben onun ıcın demedıydım ama o tartıların cok dogru tarttıgını soleyemem yanı ondan demıstımm zarar soktuk kızı eyımı masayıda ben dedım zatenyok kız zengin değilim Allaha şükür geçiniyorum işte. send dedin ya o tartı ne öyle diyeatıcam şimdi onu bak mis gibi tartı :)
ayyyyyevet canım benım tartı dijital değildi ecmelimde :) sağolsun bu ne diyince değiştirdim :)
İyi yapmssn cnm benim hangi siteden alıyosun markası ne mail atarmsn cnm burda reklam olmasn:) bende alayım:)
ayyy utandım şimdi :26:kuzum ben onun ıcın demedıydım ama o tartıların cok dogru tarttıgını soleyemem yanı ondan demıstımm zarar soktuk kızı eyımı masayıda ben dedım zatendov benı
ayyyyy
ayyy utandım şimdi :26:kuzum ben onun ıcın demedıydım ama o tartıların cok dogru tarttıgını soleyemem yanı ondan demıstımm zarar soktuk kızı eyımı masayıda ben dedım zatendov benı
ayyyyy
hatırladım ewet sen demiştinamann bbee aaaa alınmış alınmıştır lasskısım
özelden attıgına cvp yazayım burdan 5dkda bir msj atılıyomus sınır oldumhatırladım ewet sen demiştinamann bbee aaaa alınmış alınmıştır lasskısım
özelden attıgına cvp yazayım burdan 5dkda bir msj atılıyomus sınır oldum
sen yaptırmayabılıyosun sebebını solersen doktorun ne demeye hakkı var kı bebek senın can senın yanıı ben 4 boyutluya gırcem orda tum olcumler yapıylıo dıyıp kestırıp atarsın bosu bosuna tahlıle gerek yok yanıı
geçmiş olsun tatlım ben de kazazedeyim ayağım badajda bişeyi yanlış yapmışız demekki sorun bizde :105:Dizimi incittim sporu yarıda kestim mecbur :26:
ayyy benimde spor kıyafetlerim vaaarkatılıorum kızlar önemli olan düzenli şekilde yapmak ewe gidince şişerimin suyunu değiştircem ve kıafet çıkarcam spor kıafetim olsun die kardolabın kenarna spor kıafetlermi koycam hewes ananm napam
bizim evde halı yok ben çorapla yaptığımda kayıyorum vıjjj vıjjj o yüzden çorapları çıkarıp yapıyorum..yere yatıncada altıma hemen kilim alıyorum çok komik oluyor yetiştirmeye çalışıyorum hemenyok canım ye sakin sakin yapıyorum birde sen çıplak ayaklamı yapıyorsun? Ben spor ayakkabı ile yapıyorum
ay çok güzelmiş lazkızı bayıldım benim de ihtiyacım var evdeki milattan önce kalmışşimdi baskül siparişi verdimmmm indirimdeymiş :)
özellikleri;
Günlük kalori ihtiyacını belirtme
Vücut yağ, su, kas, kemik oranlarını ölçme
150 kg kapasite, 12 kişi hafızalı
74 x 35.6 mm'lik LCD Ekran
6 mm'lik cam taban
Metal teleskobik boru
Otomatik açılma
1 adet 3V lithium pil ile çalışma
Pil zayıf göstergesi
Aşırı yük göstergesi
Eki Görüntüle 689807
çok iyimiş tatlımm güle güle kullannkargo dahil 30 tl canım hemde 12 ye kadar taksit imkanı var
geçmiş olsun tatlım ben de kazazedeyim ayağım badajda bişeyi yanlış yapmışız demekki sorun bizde :105:
ayyy benimde spor kıyafetlerim vaaarama giyemicem bi süre terli terli duruyorlar torbada yıkarsam hevesim kaçar beklesinler onlarda napayım..
bizim evde halı yok ben çorapla yaptığımda kayıyorum vıjjj vıjjj o yüzden çorapları çıkarıp yapıyorum..yere yatıncada altıma hemen kilim alıyorum çok komik oluyor yetiştirmeye çalışıyorum hemen
ay çok güzelmiş lazkızı bayıldım benim de ihtiyacım var evdeki milattan önce kalmışalmam lazım kısa zamanda..
çok iyimiş tatlımm güle güle kullann
internetim gitti maşallah epey muhabbet ilerlemiş canlarımmmm
aman dikkat kayıp totoyu kırma :) evet canım banada baya uygun geldi gerçekten
aman dikkat kayıp totoyu kırma :) evet canım banada baya uygun geldi gerçekten
valla bi orası sağlam kaldı o da giderse tamamdır gari ben 100 kiloyu görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?