yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ayyy ben bu akşam doner yıycemm:81: çok mutluyummmmm sanırım odulu hakkettın dua edınde kg olarak donmesınnnn benım sonrasında sıkı bır dıyet daha yapmam gerekecekkk baska yontemler bulmalıyım hızlı kg verebılmek adına

Laz fotolarına bayıldım.. Harika görünüyorsun maşALLAH level çok işe yaramış :) Süpersin.. Ay varya tamirciyi aradım laptopumun parçasını ancak bulmuşlar 1 hafta sonra gelcekmiş çok moralim bozuldu ya bende level yapmak istiyorum bana indirseniz mail atsanız göremem mi acaba en azınsa başlamış olayım

olabilirrrr ımmmmm bir parçan kaç kalori yapıyor ona göre ama
woow sen kaptın bu işi kuşummm

valla olabilir aslında daha henüz kahvaltı ile duruyorum yemeğe fırsatım olmadı bugün
yemelisin bi tanem hemen bişiler

tatlım asla suçluluk histme gerçekten bu çok normal....

çok teşekkür ederim canım benim....tatlım mail adresini yaz bende var videolar gönderiyim sana

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ekmeksiz ye sorun olmazzz kii :)
valla lazkızım 2 aydır yemıyom ekmeklı degıl pide varya hanı yuvarlak onun ıcıne doldurtucam tursular pul bıberlerr tıpkı ruyamda gordugum gıbı yıycem yoksa harbı bı yerım sıscek koca gun gozumden gıtmedı colde susuz kalmısm gıbı canım ıstıyoooo bana kızmayın lutfenn 2 aydır bı kacamak olsun hem pıde cok zararlı degıl ekmek gıbı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…