ben geldimmmmmmmmmmmmmm
canımmm hoşgeldinnnnn sefalar getirdinnnn
hoşbuldum canım . geldim gelir gelmez aç geldim ne yesem ki diye düşünerek geldim
hoşbuldum canım . geldim gelir gelmez aç geldim ne yesem ki diye düşünerek geldim
içtersen beni ye
canım saat ilerledi ben senın yerinde olsam çorba + salata yerdim
içtersen beni ye
canım saat ilerledi ben senın yerinde olsam çorba + salata yerdim
seni ben yicem hemde göbişini :)
laskısım sen kaçta akşam yemeğe yiosun ki ben acıkırm erken yemiorum masus
olabilirrrr ımmmmmbir parçan kaç kalori yapıyor ona göre ama
valla olabilir aslında daha henüz kahvaltı ile duruyorum yemeğe fırsatım olmadı bugün
ayyy ben bu akşam doner yıycemm:81: çok mutluyummmmm sanırım odulu hakkettın dua edınde kg olarak donmesınnnn benım sonrasında sıkı bır dıyet daha yapmam gerekecekkk baska yontemler bulmalıyım hızlı kg verebılmek adına
yemelisin bi tanem hemen bişilerolabilirrrr ımmmmmbir parçan kaç kalori yapıyor ona göre ama
woow sen kaptın bu işi kuşummm
valla olabilir aslında daha henüz kahvaltı ile duruyorum yemeğe fırsatım olmadı bugün
ayyy ben bu akşam doner yıycemm:81: çok mutluyummmmm sanırım odulu hakkettın dua edınde kg olarak donmesınnnn benım sonrasında sıkı bır dıyet daha yapmam gerekecekkk baska yontemler bulmalıyım hızlı kg verebılmek adına
Laz fotolarına bayıldım.. Harika görünüyorsun maşALLAH level çok işe yaramış :) Süpersin.. Ay varya tamirciyi aradım laptopumun parçasını ancak bulmuşlar 1 hafta sonra gelcekmiş çok moralim bozuldu ya bende level yapmak istiyorum bana indirseniz mail atsanız göremem mi acaba en azınsa başlamış olayım
aaa ben de 7 de sofra kurmuş olurorum hep 6 da çıkıorum e gel buyur bize buakşamcanım ben 7de işten çıkıyorum 7 çeyrekde evdeyım buçukdada yemek yiyorum :)
canım ekmeksiz ye sorun olmazzz kii :)
aaa ben de 7 de sofra kurmuş olurorum hep 6 da çıkıorum e gel buyur bize buakşam
ewet tabakta bol yoğurt ohhhh az pide tırtıkla
çok teşekkür ederim canım benim....tatlım mail adresini yaz bende var videolar gönderiyim sana
valla lazkızım 2 aydır yemıyom ekmeklı degıl pide varya hanı yuvarlak onun ıcıne doldurtucam tursular pul bıberlerr tıpkı ruyamda gordugum gıbı yıycem yoksa harbı bı yerım sıscek koca gun gozumden gıtmedı colde susuz kalmısm gıbı canım ıstıyoooocanım ekmeksiz ye sorun olmazzz kii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?