:) yakın olsaydık gelirdim vallahi aşkım benim
valla lazkızım 2 aydır yemıyom ekmeklı degıl pide varya hanı yuvarlak onun ıcıne doldurtucam tursular pul bıberlerr tıpkı ruyamda gordugum gıbı yıycem yoksa harbı bı yerım sıscek koca gun gozumden gıtmedı colde susuz kalmısm gıbı canım ıstıyoooobana kızmayın lutfenn 2 aydır bı kacamak olsun hem pıde cok zararlı degıl ekmek gıbı :26:
hopppsss ayrılın ben kıskancım bılmıyonuz muuuuu benı ayırmayınnnsen de bi tanesin cankuşum bnm
:) Çok tşk ederim ALLAH razı olsun senden laz
valla lazkızım 2 aydır yemıyom ekmeklı degıl pide varya hanı yuvarlak onun ıcıne doldurtucam tursular pul bıberlerr tıpkı ruyamda gordugum gıbı yıycem yoksa harbı bı yerım sıscek koca gun gozumden gıtmedı colde susuz kalmısm gıbı canım ıstıyoooobana kızmayın lutfenn 2 aydır bı kacamak olsun hem pıde cok zararlı degıl ekmek gıbı :26:
hopppsss ayrılın ben kıskancım bılmıyonuz muuuuu benı ayırmayınnn
hopppsss ayrılın ben kıskancım bılmıyonuz muuuuu benı ayırmayınnn
öperım senıı sagollllkıyamam ya nasıl anlatıyor ye sen canım ye boşver arada bir kaçamak yap ama aşırıya kaçmadan . yanında turşu acı biber de ye
gonderdım ozelden bebişşşay baskül alamadım lanet olasıcalar kapıda ödeme yazıyor işlemi bitirdim ödeme seçeneklerinde kapıda ödeme çıkmıyor uff sinir oldum..kredi kartım yok ki benimm :105: neyse artık başka zamana kaldıı
öperım senıı sagollll
gonderdım ozelden bebişşş
kızlar ben kaçar eşim gelmek üzere biz çoruma naşlar.... kendinize ii bakın pazartesi görüşürüz
ay baskül alamadım lanet olasıcalar kapıda ödeme yazıyor işlemi bitirdim ödeme seçeneklerinde kapıda ödeme çıkmıyor uff sinir oldum..kredi kartım yok ki benimm :105: neyse artık başka zamana kaldıı
öperım senıı sagollll
kızlar ben kaçar eşim gelmek üzere biz çoruma naşlar.... Kendinize ii bakın pazartesi görüşürüz
öperım senıı sagollll
kızlar ben kaçar eşim gelmek üzere biz çoruma naşlar.... kendinize ii bakın pazartesi görüşürüz
fıstığım müşteri hizmetleriyle görüş bi
yarın ben kredi kartı bulup öyle alayım lazkızım müşteri hizmetlerine ulaşmak bi mesele
ben çıkıyorum yavrukuşlar öpüyorum birer birer hepiniziii
Selam kızlar.
beni de aranıza alınnn.....
doğum yaptım sonrasında kilolardan kurtulamıyorum tabii boğazıma da dur diyemiyorum.....
boyum:162
kilom:71
son tartılmam 19.04.2013
inş kilolarımızdan kurtuluruz....
beni her gören 6 aylık hamile misin diyor....bıktım.....
kilo vermeliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?