yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

kıyamam ya nasıl anlatıyor ye sen canım ye boşver arada bir kaçamak yap ama aşırıya kaçmadan . yanında turşu acı biber de ye

ay baskül alamadım lanet olasıcalar kapıda ödeme yazıyor işlemi bitirdim ödeme seçeneklerinde kapıda ödeme çıkmıyor uff sinir oldum..kredi kartım yok ki benimm :105: neyse artık başka zamana kaldıı

hadi bi kerelik affedelim :)

kıyamam ya nasıl anlatıyor ye sen canım ye boşver arada bir kaçamak yap ama aşırıya kaçmadan . yanında turşu acı biber de ye
öperım senıı sagollll
gonderdım ozelden bebişşş

kızlar ben kaçar eşim gelmek üzere biz çoruma naşlar.... kendinize ii bakın pazartesi görüşürüz

Selam kızlar.

beni de aranıza alınnn.....

doğum yaptım sonrasında kilolardan kurtulamıyorum tabii boğazıma da dur diyemiyorum.....

boyum:162
kilom:71
son tartılmam 19.04.2013

inş kilolarımızdan kurtuluruz....

beni her gören 6 aylık hamile misin diyor....bıktım.....

kilo vermeliyim...

aynıymışız seninle minik yaramaz,4 kilo verdikten sonra şehir dışına gezmeye çıktım derken adetim yaklaştı falan yemeye başladım bak 69 iken 71.4 olmuşum...müslim az kalmışı gittim yulaf ezmesi aldım bu defa akşamları yemek üzere, bu yaz fit geçecek başka çözümü yok!!!

Herkese günaydın

Akşam eve gittim bahçeden taze marul , yeşil sağon , maydanoz topladım

salatalık , domates karışımı koca bir kase salata yaptım yanınada yoğurt , sonra şekersiz kahve

sabah

ayran
mısır kevreği 2 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…