tatlım hadi sen doğumdan sonra kaldı der sallarsın ben 3 yıllık ewliyim ve herkes bebek beklio ya hemen aaa hamilemişin diolar yok diorum bebek değil göbek ama deli oluorum merak sadece boğazımızı tutup az da egzersiz tamadır hoşçakal kg cıklar aman yine gelmeyin hiç özlemeyizSelam kızlar.
beni de aranıza alınnn.....
doğum yaptım sonrasında kilolardan kurtulamıyorum tabii boğazıma da dur diyemiyorum.....
boyum:162
kilom:71
son tartılmam 19.04.2013
inş kilolarımızdan kurtuluruz....
beni her gören 6 aylık hamile misin diyor....bıktım.....
kilo vermeliyim...
Herkese günaydın
Akşam eve gittim bahçeden taze marul , yeşil sağon , maydanoz topladım
salatalık , domates karışımı koca bir kase salata yaptım yanınada yoğurt , sonra şekersiz kahve
sabah
ayran
mısır kevreği 2 tane
canım onu bende yapamıyordum son günlere doğru 5 tane falan yapıyordum zorlama kendinitatlım hadi sen doğumdan sonra kaldı der sallarsın ben 3 yıllık ewliyim ve herkes bebek beklio ya hemen aaa hamilemişin diolar yok diorum bebek değil göbek ama deli oluorum merak sadece boğazımızı tutup az da egzersiz tamadır hoşçakal kg cıklar aman yine gelmeyin hiç özlemeyiz
günaydınlar tatlım süpersin nerde oturuosun ne kadar şanslısın en sağlıklı kg weren sen olucan okadar doğal şeyler nerde bulcazzzzzzzzzzzzzzz
KIZLAR AKŞAM ÇIKARKEN HOŞÇAKALIN GELMEMİŞ SİZE BAKTIM DA ERKEN ÇIKTIM BİRAZ YEMEĞİM YOK DİYE EWETTTT 2.GÜN JİLLİAN TAMAMLADIM AMA MAHVOLDUM AYAKLARIM BNM TAŞIMIO HOP BÜKÜLÜO BİLEĞİM SABAH UTANMASAM AĞLICAKTIM KALKARKEN HER YERİM ET KESMİŞ LAKİNNNN UTANIORUM KENDİMİ BU KADAR SAĞLIKSIZ VE HANTAL BIRAKTIĞIM İÇİN....ŞİMDİ GİDİP YAPMAK İSTİORUM YİNE.....AMA AYAKTA ZOR DURUORUM OYSAKİ......WE BEN SINAW ÇEKEMİORUM KIZLARRRRRR KOLLARIMIN ÜSTÜNE GÜÇ WEREMİORUM BİLEKLERİM TAŞIMIO SANKİ NAPMAMI ÖNERİRSİNİZ
canım aramıza hoşgeldinnnnSelam kızlar.
beni de aranıza alınnn.....
doğum yaptım sonrasında kilolardan kurtulamıyorum tabii boğazıma da dur diyemiyorum.....
boyum:162
kilom:71
son tartılmam 19.04.2013
inş kilolarımızdan kurtuluruz....
beni her gören 6 aylık hamile misin diyor....bıktım.....
kilo vermeliyim...
Herkese günaydın
Akşam eve gittim bahçeden taze marul , yeşil sağon , maydanoz topladım
salatalık , domates karışımı koca bir kase salata yaptım yanınada yoğurt , sonra şekersiz kahve
sabah
ayran
mısır kevreği 2 tane
canım onu bende yapamıyordum son günlere doğru 5 tane falan yapıyordum zorlama kendini
Canım aramıza hoşgeldinnnn
Offf bahçe sebzesi gibisi yok çok şanslısın canımmm
tatlım hadi sen doğumdan sonra kaldı der sallarsın ben 3 yıllık ewliyim ve herkes bebek beklio ya hemen aaa hamilemişin diolar yok diorum bebek değil göbek ama deli oluorum merak sadece boğazımızı tutup az da egzersiz tamadır hoşçakal kg cıklar aman yine gelmeyin hiç özlemeyiz
günaydınlar tatlım süpersin nerde oturuosun ne kadar şanslısın en sağlıklı kg weren sen olucan okadar doğal şeyler nerde bulcazzzzzzzzzzzzzzz
Orduda oturuyorum :) evimiz çok güzel yerde bahçeli denize yakın kayınvalidemin emekleri
zorlamıyım dimi bitek onu yapamadım diğerlerin tam yapıorum ama diodunuz ya minik şişeler sonradan zaten 5 kg gibi gelio die aynen de ölemiş yaaaaa
canım onu bende yapamıyordum son günlere doğru 5 tane falan yapıyordum zorlama kendini
canım aramıza hoşgeldinnnn
offf bahçe sebzesi gibisi yok çok şanslısın canımmm
Tşk ederim ewt biraz şanlıyım sanırım :) malini bekliyorum bu arada yeni adres yazdım
günaydın canlarımmm hemn dünkü bildirimimi yapayım;
sabah
1 simit
peynir
1 bardak süt
ara
adaçayı
öğle
ton balıklı salata
1 bardak ayran
ara
küçük süt
akşam
1 dilim pizza :105evde hiçbirşey yoktu birde misafir geldi onların yanında ben yemicem demek olmazdı)
ara
1 avuç çiğdem :105:
2 litre su içildi..
bu arada günaydın canlarımmmmm...
gofredommmm bu arada senın hala uyku açılmamış baştada günaydın sondada günaydın yazmışsın kurban olurum kızzz sana
hakkikaten yaa zaten işe de geç kaldım saatim çaldı kapattım uykuya devam etmişim hiç yapmazdım..
gördüğünüz gibi cumartesi sabahı tembeliniz ben oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?