yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

tatlım hadi sen doğumdan sonra kaldı der sallarsın ben 3 yıllık ewliyim ve herkes bebek beklio ya hemen aaa hamilemişin diolar yok diorum bebek değil göbek ama deli oluorum merak sadece boğazımızı tutup az da egzersiz tamadır hoşçakal kg cıklar aman yine gelmeyin hiç özlemeyiz

günaydınlar tatlım süpersin nerde oturuosun ne kadar şanslısın en sağlıklı kg weren sen olucan okadar doğal şeyler nerde bulcazzzzzzzzzzzzzzz

KIZLAR AKŞAM ÇIKARKEN HOŞÇAKALIN GELMEMİŞ SİZE BAKTIM DA ERKEN ÇIKTIM BİRAZ YEMEĞİM YOK DİYE EWETTTT 2.GÜN JİLLİAN TAMAMLADIM AMA MAHVOLDUM AYAKLARIM BNM TAŞIMIO HOP BÜKÜLÜO BİLEĞİM SABAH UTANMASAM AĞLICAKTIM KALKARKEN HER YERİM ET KESMİŞ LAKİNNNN UTANIORUM KENDİMİ BU KADAR SAĞLIKSIZ VE HANTAL BIRAKTIĞIM İÇİN....ŞİMDİ GİDİP YAPMAK İSTİORUM YİNE.....AMA AYAKTA ZOR DURUORUM OYSAKİ......WE BEN SINAW ÇEKEMİORUM KIZLARRRRRR KOLLARIMIN ÜSTÜNE GÜÇ WEREMİORUM BİLEKLERİM TAŞIMIO SANKİ NAPMAMI ÖNERİRSİNİZ

günaydın canlarrrr akşam netim yoktu o yuzden yazamadım.

sabah;
1 bardak süt

ara;
1 elma
yeşil çay

öğlen 1,5 bardak yoğurt
şekersiz türk kahvesi

ara;
mandalina
elma çayı

akşam ;
3 kaşık ıspanak

level2/5. gün bitti

canım onu bende yapamıyordum son günlere doğru 5 tane falan yapıyordum zorlama kendini
canım aramıza hoşgeldinnnn

offf bahçe sebzesi gibisi yok çok şanslısın canımmm

canım onu bende yapamıyordum son günlere doğru 5 tane falan yapıyordum zorlama kendini

Canım aramıza hoşgeldinnnn

Offf bahçe sebzesi gibisi yok çok şanslısın canımmm

zorlamıyım dimi bitek onu yapamadım diğerlerin tam yapıorum ama diodunuz ya minik şişeler sonradan zaten 5 kg gibi gelio die aynen de ölemiş yaaaaa

zorlamıyım dimi bitek onu yapamadım diğerlerin tam yapıorum ama diodunuz ya minik şişeler sonradan zaten 5 kg gibi gelio die aynen de ölemiş yaaaaa

canım ben başlarda hiç yapamıyordum zorlamıyordum yapabıldıklerını yap zarar verme kendine canım ben öyle yaptım o şişeler öldürüyo adamı zaten

günaydın canlarımmm hemn dünkü bildirimimi yapayım;
sabah
1 simit
peynir
1 bardak süt
ara
adaçayı
öğle
ton balıklı salata
1 bardak ayran
ara
küçük süt
akşam
1 dilim pizza :105evde hiçbirşey yoktu birde misafir geldi onların yanında ben yemicem demek olmazdı)
ara
1 avuç çiğdem :105:

2 litre su içildi..

bu arada günaydın canlarımmmmm...

gofredommmm günaydınnnn pizza olmasaydı iyiydi ama hadi hastasın o yüzden yırttın

Son düzenleyen: Moderatör:
gofredommmm bu arada senın hala uyku açılmamış baştada günaydın sondada günaydın yazmışsın kurban olurum kızzz sana

hakkikaten yaa zaten işe de geç kaldım saatim çaldı kapattım uykuya devam etmişim hiç yapmazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…