Offf ewden gir barim napıcan soğuk soğuk gezme dışardaBenim eşimin anne babası ayrı olan çocuklara oluo allahım kimsenin yuwasını bozmasın
abooo yerım ben onu yaaa ne sevilir heeeee
çok tatlı çoook bi görsenizz...
Offf ewden gir barim napıcan soğuk soğuk gezme dışardaBenim eşimin anne babası ayrı olan çocuklara oluo allahım kimsenin yuwasını bozmasın
benim annem ve babamda ayrı hem de ben çok küçükken ayrılmışlar hiç birlikte bilmiyorum onları
gitme yanlız bırakmayın beni bugün 2 cumartesi öğlenen kadar çalıştım ya bu cumartesi tam akşama kadarım yanlız bırakmayın bni
Mahaşallah inanılmaz fark war we sadece 15 gün de dimi
Yarın pazar ya hem uyandığımda hem yatarken yapıcam bi an önce alışsın vücdudum
yap tatlımm benimmmm gitsin göbecikler.. Ben bugün hem göbek atıcam hem temizlik yapıcam
hadi bana kız we erkek isim fikirleri werin kızçeler akşam düşündük eşimle ama bi bulamadık ikimizinde sewdiği
hadi bana kız we erkek isim fikirleri werin kızçeler akşam düşündük eşimle ama bi bulamadık ikimizinde sewdiği
yap tatlımm benimmmm gitsin göbecikler.. Ben bugün hem göbek atıcam hem temizlik yapıcam
aaa bnmde erkek ismi düşündüğüm yiğit koca bi et bebeğim war yiğit ismi de ha hay
teşkür kızlar yazdım hepsini akşama konseye sunucam
benım annem babamda ben 17 yaşındayken ayrıldılar ben annemle yaşıyorum
seninki daha zor olmuştur tatlım sonuçta ikisiyle yaşamaya alışmışsın ben sadece annemle büyüdüm..
ayaz ismine bayılırım..bir de hazarrrcanım eğer benım kızım olursa;
sudenaz
oğlum olursa;
yiğit koymayı düşünüyorum. ama sevdiğim isimler;
ayaz...
gökhan
elifnur
buse
mislina
nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?