yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

evet canım msj attı zaten aynı yerde çalışıyoruz 2 masa var aramızda
aynı yerde çalışıyor olmanız çok can sıkıcı canım..unutmak istesende unutamazsın..

hiç hoş değil bunlar askeriyede eğitim gibi bu ne böyle allah aşkına böyle evlilik mi olur cahillik resmen!!

Ohh felaket istekler bunlar abartmış bence.. Kapanma onun isteğiyle olacak bişey değil insanın içinden gelerek kalben inanarak yapılabilecek bişey bu.. Dinimizde zorlama yok bunun farkında değil sanırım. Rabbim yardımcın olsun canım. Bir de aynı iş yerinde olunca çok zor bende eşimle aynı hastanedeyiz burda tanışıp evlendik herkesin gözü bizim üzerimizde adama küsemiyorumda ya.

çok zor canım gerçekten ya ben kapanırım sorun değil ama o benı resmen eve kapatmak istiyordu

evet canım msj attı zaten aynı yerde çalışıyoruz 2 masa var aramızda

ay ben bunu bilmiodum nasıl yani aynı yerde lanet olsun bilirim çok acıdır bilirim kıama sana ya tatlım aşk ne olursa olsun ama oyle şartlar istenmes sediğinden özbe öz kardeşi araya sokulmaz hadi çalışmamayı anlarım oh ewde rahatım die avunur insan ama ötekliierin yenilir yutulur yanı yok sen yaz bence senin şartların o yüzüğü unutmama yettiii diyeee....uf çok kızdım çok üzülme sen bana bakma yüreğimden geçenleri bilirsin tutamam ama yüzüne tükürcem onun elimden gelse köpekmisin sen yanlız sokağa çıkamıon 1mt lik tasma yapsın bari çatlıodur o şimdi sen buraya yazıon arada takılıodur gözü ah nedir o kafasını yıkamışlar onun bi hocaya gitsin .....özür dilerim lazkısım fazla ileri gittimmm ama tutamıorum kendimi:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

yok canım ya doğru söylüyorsun. ama malesef ki kendisi cemaatten sohbetlere falan gidiyo ve hocalıkda yapıyor

yok canım ya doğru söylüyorsun. Ama malesef ki kendisi cemaatten sohbetlere falan gidiyo ve hocalıkda yapıyor

peki 2 soru sorcam minik meleğim ağlama
1**sewio musun sen hala
2***onun senin sewdiğine inanıomusun

ayrıca ben küçük bi şehirde yaşıorum hocalar cemaatçiler bilmem neler bizler nasıl onlara saygı duosak onlarda bizlere saygı duymallılar böle bi baskıyı saana kabul etrmeye çalışması çok saçma cahillik resmen okumuş cahil...hoca die karısını ewde ewcil haywan yapmaya hakkı yok bi tanem ama yüreğnin sesini dinle.

çok zor canım gerçekten ya ben kapanırım sorun değil ama o benı resmen eve kapatmak istiyordu

Tmm inançlı bir insan olabilir çok şükür bu iyi birşey tmm kapanmırım da diyorsun bu da güzel kabul ediyorsun.. Hangi çağda yaşıyoruz hangi devirdeyiz de seni eve kapamak istiyor bence çok çok abartılı istekler bunlar seni gerçekten seviyorsa güvenir nasıl bir hayat yaşadığını 4 yıldır biliyor gördü. Anlamış değilim.

ewet bi tanem zaten o yüzden ayrılmışlardı şimdi de niekafasını kurcalıo ki kızın utanmadan yani her kesin inançları farklı olabilir ama bugün bunları sıralayan adam yarın komşusuna bile kapı açtırtmaz kızlar

evet kızlar 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum semti turlayayım bir :) görüşürüz gelince de spor yapcam spordan önce ön hazırlık olsun dedim yürüyüş

evet kızlar 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum semti turlayayım bir :) görüşürüz gelince de spor yapcam spordan önce ön hazırlık olsun dedim yürüyüş

harika olur yürüdükten sonra iyice ısınır vücudun spor yaparken de direk yağ yakarsınn tatlımm

Son düzenleme:
tatlım korunuorum ama hapla değil normal şartlarla hapı 3 sene kullandığım için dr bi kaç ay adet gör öle başla çalışmalara dedi

anladım tatlım zaten bildiğim kadarıyla uzun süre hap kullandığın için otomatikman hamile kalamıyorsun çünkü hapın etkisi 3 4 ayda gidiyor..peki şuan hamile kalsan ne gibi bi sıkıntı var o kısmı anlayamadım yani niye 3 aydan sonra demiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…