15 gün önce 4 yıllık sevgilimden evlenme teklifi almıştım fakat 1 ay olmuştu ayrılalı. tek taş almış evlenme teklifi etmişti şartları ağır olduğu için kabul etmedim ve artık olmayacağını anlamasını sağladım. biraz önce bana aldığı tektaşın fotosunu çekip mesaj atmış hatırladın mı yazmış
aynı yerde çalışıyor olmanız çok can sıkıcı canım..unutmak istesende unutamazsın..evet canım msj attı zaten aynı yerde çalışıyoruz 2 masa var aramızda
canım 4 yıl çok güzel bir ilişki geçirdik ama o benden kapanmamı istiyo evde oturmamı istiyor çalışmıcaksın bensiz dışarı çıkmıcaksın. o yokken eve kımse gelmıcek kardeşim bile. kardeşimle tokalaşmak bile yasak. düğün oynamalı değil mevlütlü olcak. o izin vermeden hiç bişi alamıcam ve o olmadan bakkala bile gidemicem. misafir geldiğinde bayan ayrı yerde erkek ayrı yerde oturacak tabi düğündede öyle. makyaj yasak kot pantolon giymek yasak televizyon izlemek yasak.... daha bir sürü şey tatlım
canım 4 yıl çok güzel bir ilişki geçirdik ama o benden kapanmamı istiyo evde oturmamı istiyor çalışmıcaksın bensiz dışarı çıkmıcaksın. o yokken eve kımse gelmıcek kardeşim bile. kardeşimle tokalaşmak bile yasak. düğün oynamalı değil mevlütlü olcak. o izin vermeden hiç bişi alamıcam ve o olmadan bakkala bile gidemicem. misafir geldiğinde bayan ayrı yerde erkek ayrı yerde oturacak tabi düğündede öyle. makyaj yasak kot pantolon giymek yasak televizyon izlemek yasak.... daha bir sürü şey tatlım
aynı yerde çalışıyor olmanız çok can sıkıcı canım..unutmak istesende unutamazsın..
hiç hoş değil bunlar askeriyede eğitim gibi bu ne böyle allah aşkına böyle evlilik mi olur cahillik resmen!!
Ohh felaket istekler bunlar abartmış bence.. Kapanma onun isteğiyle olacak bişey değil insanın içinden gelerek kalben inanarak yapılabilecek bişey bu.. Dinimizde zorlama yok bunun farkında değil sanırım. Rabbim yardımcın olsun canım. Bir de aynı iş yerinde olunca çok zor bende eşimle aynı hastanedeyiz burda tanışıp evlendik herkesin gözü bizim üzerimizde adama küsemiyorumda ya.
evet canım msj attı zaten aynı yerde çalışıyoruz 2 masa var aramızda
ay ben bunu bilmiodum nasıl yani aynı yerde lanet olsun bilirim çok acıdır bilirim kıama sana ya tatlım aşk ne olursa olsun ama oyle şartlar istenmes sediğinden özbe öz kardeşi araya sokulmaz hadi çalışmamayı anlarım oh ewde rahatım die avunur insan ama ötekliierin yenilir yutulur yanı yok sen yaz bence senin şartların o yüzüğü unutmama yettiii diyeee....uf çok kızdım çok üzülme sen bana bakma yüreğimden geçenleri bilirsin tutamam ama yüzüne tükürcem onun elimden gelse köpekmisin sen yanlız sokağa çıkamıon 1mt lik tasma yapsın bari çatlıodur o şimdi sen buraya yazıon arada takılıodur gözü ah nedir o kafasını yıkamışlar onun bi hocaya gitsin .....özür dilerim lazkısım fazla ileri gittimmm ama tutamıorum kendimi:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:
yok canım ya doğru söylüyorsun. Ama malesef ki kendisi cemaatten sohbetlere falan gidiyo ve hocalıkda yapıyor
çok zor canım gerçekten ya ben kapanırım sorun değil ama o benı resmen eve kapatmak istiyordu
tmm inançlı bir insan olabilir çok şükür bu iyi birşey tmm kapanmırım da diyorsun bu da güzel kabul ediyorsun.. Hangi çağda yaşıyoruz hangi devirdeyiz de seni eve kapamak istiyor bence çok çok abartılı istekler bunlar seni gerçekten seviyorsa güvenir nasıl bir hayat yaşadığını 4 yıldır biliyor gördü. Anlamış değilim.
evet kızlar 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum semti turlayayım bir :) görüşürüz gelince de spor yapcam spordan önce ön hazırlık olsun dedim yürüyüş
Işte korktuğum oldu yanlız kaldım
evet kızlar 1 saatlik yürüyüşe çıkıyorum semti turlayayım bir :) görüşürüz gelince de spor yapcam spordan önce ön hazırlık olsun dedim yürüyüş
Siz çalışmalara başladınız mı kuzum?korunmuyorsun dimi artık?
tatlım korunuorum ama hapla değil normal şartlarla hapı 3 sene kullandığım için dr bi kaç ay adet gör öle başla çalışmalara dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?