yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Ayrılıklar hep zor hep zor kızlar.....bu arada isimlerin maşşallhı war bizde hep 10 yıldır kıza sıla erkeğe yiğit düşündük ama son teknolji de bilelim dedik

Kızlar size birşey sorcam benim boy 1.74 kilo 60 dı 1 aydır 62yim 2 kilo aldım sizce kilolumuyum eğer öyleyse bunu önüme gelen 10 kişiden 3ünden bu cevabı alırsam bende aranıza girebilirmiyim kilolu olmak istemiyorum bende göbek var biraz onu yok etmek için öneriniz varsa bide vücut sıkılaşması için bana söyleyin uygulamak istiyorum

seremcemim hoşgeldin oh oh ii ki geldin biz hem diyet hem de jilian nın bi egzersizini yapıoruz 30 days die istersen katılabilirsin kızçem

canımmmm aramıza katıl benceeee 2 kiloda olsa vermelisin

Neler yapıyosunuz anlatın o zaman en azından yapabildiklerimi yapayım :) yemek zaten az yiyebilirim diye düşünüyorum zaten çok yemiyorum bu ara ders çalıştığımdan hareketsiz kaldım ondan aldım hareket sorunu var bende ben akşamları bi kase çorbaylada doyan biriyim birazda salata tabi ama bana yaptığınız egzersizleri anlatın

tatlım ekmek yok kattien tatlı şeker yok unlu şeyler yok jillian wiliams 30 days yaz çıkıo nete 3lewel her lewel 10 gün yapıoruz 30 günde fark ortada netten hepsini bak kız ekim topiği burayamı taşınıo ne takılın peşime anacım

kızzz anam kaçımışım ya ben onu nerden bilim ağrın war sandım

jillian williams değil tatlımm jillian michaels

15 gün önce 4 yıllık sevgilimden evlenme teklifi almıştım fakat 1 ay olmuştu ayrılalı. tek taş almış evlenme teklifi etmişti şartları ağır olduğu için kabul etmedim ve artık olmayacağını anlamasını sağladım. biraz önce bana aldığı tektaşın fotosunu çekip mesaj atmış hatırladın mı yazmış

kıamam tüylerim diken diken oldu ama çok üstüne gelmişti haklısın sakin ol dur bişi yapma hmen mesaj MI atmış şimdi

Son düzenleme:

Üzülme canım 4 yıl aradan sonra ayrılmak zor olmuştur ikiniz içinde yokluğuna alışmak biraz zor olucak gb gözüküyor hayırdır tatlım evlilikte şartmı olur ya birbirinizi sevdikten sonra.. Neler yapmanı istediki özel değilse tabiki merak ettim ?

canım 4 yıl çok güzel bir ilişki geçirdik ama o benden kapanmamı istiyo evde oturmamı istiyor çalışmıcaksın bensiz dışarı çıkmıcaksın. o yokken eve kımse gelmıcek kardeşim bile. kardeşimle tokalaşmak bile yasak. düğün oynamalı değil mevlütlü olcak. o izin vermeden hiç bişi alamıcam ve o olmadan bakkala bile gidemicem. misafir geldiğinde bayan ayrı yerde erkek ayrı yerde oturacak tabi düğündede öyle. makyaj yasak kot pantolon giymek yasak televizyon izlemek yasak.... daha bir sürü şey tatlım

ne oldu tatlımm?

canımmm 15 gün önce 4 yıllık sevgilimden evlenme teklifi almıştım fakat 1 ay olmuştu ayrılalı. tek taş almış evlenme teklifi etmişti şartları ağır olduğu için kabul etmedim ve artık olmayacağını anlamasını sağladım. biraz önce bana aldığı tektaşın fotosunu çekip mesaj atmış hatırladın mı yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…