canım ben başlarda hiç yapamıyordum zorlamıyordum yapabıldıklerını yap zarar verme kendine canım ben öyle yaptım o şişeler öldürüyo adamı zaten
ewet bende ıh ıh deye deye 15dk gecikmeli geldim kızlar
haydi canlanınnnnn jilliannnn yapanlarrrrrrrr
Eki Görüntüle 690248
ayağım bi an önce iyileşsiiiiiiiiin artııııkkk..
hahayttttttt nasıl motivasyon ama bak gördün mü spor yapmak için can atıyorsun
evet tatlımm can atıyorum gerçekten yarın eşimin babasına gidiyoruz pazartesi izin günüm salı da 23 nisan resmi tatil çarşamba günü dönücez eve o akşam ayağım iyi olursa başlıcam bekleyemicem valla
azme bak yaaa süpersin canımmm ama çok zorlamadan yap canımm
haydi canlanınnnnn jilliannnn yapanlarrrrrrrr
Eki Görüntüle 690248
yok çok zorlamıcam tatlımm bu sefer
uuufff mükemmel ötesi ewe gidip spor edesim war
evet tatlımm can atıyorum gerçekten yarın eşimin babasına gidiyoruz pazartesi izin günüm salı da 23 nisan resmi tatil çarşamba günü dönücez eve o akşam ayağım iyi olursa başlıcam bekleyemicem valla
dün maşamı getirmedi hain kargo :) aradım şimdi hem maşa hem tartı şubede :) saat 1de gidip alcam
çok zor dimi tatlım ayrılar galiba
gitme yanlız bırakmayın beni bugün 2 cumartesi öğlenen kadar çalıştım ya bu cumartesi tam akşama kadarım yanlız bırakmayın bni
bak şimdi kahvaltı yapıp geldim bir spora mı başlasam gerçi daha pek ayılamadım ama olsun . gofredo canım senin ayağında ne var bu arada
evet tatlım ayrılar babası başkasıyla evli bir de kaynım var 4 yaşındaçok zor dimi tatlım ayrılar galiba
canım spor yaparken yanlış hareket sonucu kaslarımda zedelenme olmuş bi süre ara verdim sporaa o yüzdenbak şimdi kahvaltı yapıp geldim bir spora mı başlasam gerçi daha pek ayılamadım ama olsun . gofredo canım senin ayağında ne var bu arada
evet tatlım ayrılar babası başkasıyla evli bir de kaynım var 4 yaşındaölürüm onun için yok böyle bi sevgi aşk var aramızda resmen..eşim diyor ki kardeş katilimi etceniz ulan beniiii kaynım (deniz)beni gördümü hemen hadi gel yatalım diyor yatağa götürüyor beni orda oynaşıyoruz bütün günnn hain eşim de kıskanıyor bizi
canım spor yaparken yanlış hareket sonucu kaslarımda zedelenme olmuş bi süre ara verdim sporaa o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?