yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hahayttttttt nasıl motivasyon ama bak gördün mü spor yapmak için can atıyorsun

evet tatlımm can atıyorum gerçekten yarın eşimin babasına gidiyoruz pazartesi izin günüm salı da 23 nisan resmi tatil çarşamba günü dönücez eve o akşam ayağım iyi olursa başlıcam bekleyemicem valla

çok zor dimi tatlım ayrılar galiba

dün maşamı getirmedi hain kargo :) aradım şimdi hem maşa hem tartı şubede :) saat 1de gidip alcam

gitme yanlız bırakmayın beni bugün 2 cumartesi öğlenen kadar çalıştım ya bu cumartesi tam akşama kadarım yanlız bırakmayın bni

bak şimdi kahvaltı yapıp geldim bir spora mı başlasam gerçi daha pek ayılamadım ama olsun . gofredo canım senin ayağında ne var bu arada

çok zor dimi tatlım ayrılar galiba
evet tatlım ayrılar babası başkasıyla evli bir de kaynım var 4 yaşında ölürüm onun için yok böyle bi sevgi aşk var aramızda resmen..eşim diyor ki kardeş katilimi etceniz ulan beniiii kaynım(deniz)beni gördümü hemen hadi gel yatalım diyor yatağa götürüyor beni orda oynaşıyoruz bütün günnn hain eşim de kıskanıyor bizi
bak şimdi kahvaltı yapıp geldim bir spora mı başlasam gerçi daha pek ayılamadım ama olsun . gofredo canım senin ayağında ne var bu arada
canım spor yaparken yanlış hareket sonucu kaslarımda zedelenme olmuş bi süre ara verdim sporaa o yüzden

abooo yerım ben onu yaaa ne sevilir heeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…