yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hoşgeldin aramıza tatlım ay bu topikte 2.benimle aynı yaşamı olan kişisin hoşgeldin ii ettin ben ve bi arkadaş daha var yaz aylarında bebiş çalışmalarına başlamadan kg wermeye çalışan umarım sende kg larından kurtulursun ama çok sabır etmen lasımmmmmm
kızlar bugun schefer dan çeyiz seti aldım yemek takımı + kahvaltı takımı + çatal bıçak seti + 2 seramik tava + 2 seramik tencere 1500 tl sizce çok mu?
güle güle kullan allah ağız tatlılığı wersin bebem bnm aklım sendeydi numaran olsan falan hani arıcam nasıl oldun die çok üzüldüm ii misin bi daha bişi yaptı mı
dün ki bildirimim
sabah 1 dilim kepek ekmeği peynir zeytin salatalık çay
ara kiraz saplı çay
öğlen den sonra yarım dilim kek yarım tabak kısır
mecbur kaldığım bi ortam üstüne 2 bardak kiraz saplı form çay
akşam hiç bişi yemedim bi avuç kflaks yedim
we sınırsız su
arada kaçırdığım için o kısırla keki ceza werdim ya o barsakları çalıştıran çay dan içtim aktar sabah aksam dedi ben bi kerede 3 kupa içince cır cır oldum ama pek ii oldu en azından kg yapamadan gittiler
günaydın kızlar

Son düzenleme:
günaydın canlar

laskısım 25 dk değil her level 12 dk mış ondan benim biyerim tutulmadı...gofredom werdi bi linkk senden sonra onları indrdim flasa aldım ewde açtık falan 25 dk buldum sonunda cumartesi ilk yapttım akşam ama war ya öldümmmm kız çişimi yapamadım ya oturamıorum elimde bişi tutamadım pazar sabahıda yaptım ve adım atamaz haldeydım buına rağmen yaptım ama ağladım itiraf ediorum oturdum ağladım sonra başa aldım tekrar yaptım pazar sabahı duş aldım kahw hazırladım sonrada pazar akşamı yaptım yine duş aldım yattım ve şimdi burdayım gerçekten tam bi hafta sürer bu ağrılar kızlar ama arayı kapatmak için pes etmeicem 2 haftadır aynı kg dayım olmaz azalması lazım

canımmmmmmmmm benımmmmm teşekkür ederim. oh ceza olmuş sana :) kız ne çayı o hemen cırcır oldun bakıyımmmm. ben iyiym canım daha başka bişi demedi uyuz çocuk

kızlar bugun schefer dan çeyiz seti aldım yemek takımı + kahvaltı takımı + çatal bıçak seti + 2 seramik tava + 2 seramik tencere 1500 tl sizce çok mu?

allah ii günlerde kullanmak nasip etsin inşallah. fiyatları gayet ii. e markada sonuçta. damat adayı şanslı. seramik tencere tavalar sağlıklı beslenecek. :)

canım günaydınnnnnnn her level 12 dk değil ama canım ya 27 dk olması lazım

canımmmmmmmmm benımmmmm teşekkür ederim. oh ceza olmuş sana :) kız ne çayı o hemen cırcır oldun bakıyımmmm. ben iyiym canım daha başka bişi demedi uyuz çocuk

bitanem 9 u biyerde aktardan bi çay aldım içinde biberiye otu sinamike otu kekik otu melisa rezene herşey war bi de normal bu özhan şaypa herhangi birinde adı doğadan form kiraz saplı yazıo bide o ikisini 1 kupada birleştirdim ben sabh içtim öğlen 3 tane içtim akşam üstü kflaksle içtim işte sonra malum

kız sen mideyi bozmuşsun resmen :)

pazar
sabah: 1 dilim ekmek; zaytin,peynir,
ara:yeşilçay
öğle:1 tabak çorba,1 dilim ekmek
ara:yeşil çay, sayılı fındık
akşam:1ş5 tabak barbunya,2 dilim ekmek
kaçamak:1 çikolata, azcık cips

bugün ii egzersiz yaptım ona güvenerek çikolata vs kaçtı. akşamları ne yapacam bilmiom. illaki ucu kaçıo.
bende level 1 yaptım 12 dk duruo. youtube dan bakıom. 25 dk yok yada bulamıorum

kaçamak olmasa çok iyiymiş canım. level 1 27 dk sürüyor canım link.
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

kızlar benide aranıza alın aranıza yeni katıldım her gün buraya yazmak istiyorum ne yediğimi
1.63 boyunda 56 kiloyum 1 hazırana kadar 48 olmayı planlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…