tatlım açılmıyormu sende video?2 tur olmaz ama hareketler farklı..
ayyy ağlıcam şimdi sinirden napcam ben şimdi hep geride kalıorum heeppp
alıorum bakalım ne olcak bekliorum bişi sorcam kardiyo derken ritme alışmamı demek ötekiler necanım çünkü belli bi tempoda ilerliyorsun ilk bölümde kardiyo ağırlıklı sen 24 dk boyunca kardiyo yaparsan kalbini yorarsın o yüzden 2 tur yapma hiç..tam anlamıyla indir öyle başla.geç başla ama tam olsun anladın mı?üzülme ben de ara verdim bak haftaya başlıcam..
alıorum bakalım ne olcak bekliorum bişi sorcam kardiyo derken ritme alışmamı demek ötekiler ne
Kızlar bn yawaştan çıkıorum allha emanet olun
canım önunde böyle seçenekler olunca insan ister istemes uzaklaşıyor sevgi bi yere kadar malesef...peki 2 soru sorcam minik meleğim ağlama
1**sewio musun sen hala
2***onun senin sewdiğine inanıomusun
ayrıca ben küçük bi şehirde yaşıorum hocalar cemaatçiler bilmem neler bizler nasıl onlara saygı duosak onlarda bizlere saygı duymallılar böle bi baskıyı saana kabul etrmeye çalışması çok saçma cahillik resmen okumuş cahil...hoca die karısını ewde ewcil haywan yapmaya hakkı yok bi tanem ama yüreğnin sesini dinle.
o bunu anlamak istemıyor canım bulunduğu ortam bunu içine çekmiş..Tmm inançlı bir insan olabilir çok şükür bu iyi birşey tmm kapanmırım da diyorsun bu da güzel kabul ediyorsun.. Hangi çağda yaşıyoruz hangi devirdeyiz de seni eve kapamak istiyor bence çok çok abartılı istekler bunlar seni gerçekten seviyorsa güvenir nasıl bir hayat yaşadığını 4 yıldır biliyor gördü. Anlamış değilim.
:) evet malesef o yokken açamazdım. kurtuldummmewet bi tanem zaten o yüzden ayrılmışlardı şimdi de niekafasını kurcalıo ki kızın utanmadan yani her kesin inançları farklı olabilir ama bugün bunları sıralayan adam yarın komşusuna bile kapı açtırtmaz kızlar
afiyet olsun canımcımmmmkızlar bildirimimi yapım
sabah yarım simit iki zeytin
öğlen 2 tabak çorba
şuana kadar 2 kuoa ıhlamur
1 kupa yeşil çay
1 kupa kiraz saplı çay
aralarda 1 awuç leblebi
1 awuç çağla
sınırsız su
canım videolar 27 dk olması lasımmmmçerezim bnm bişi sorcam ya bana lazkızım mail attı ya widioları 11 dlk 40 sn falan hani 25 dk dı
merhaba kızlar benımde 10 kılo fazlam var 63 kıloyum suanda ve yaza kısmetse bebek dusunuyorum ama bu kıloları vermem gerek sorun su kı su içmeyi hiç sevmiyorum ve uykuyu cok sevıyorum bu yuzden kawaltı olayı oglene kalıyorrama bı yerden de baslamak lazımm
canım aramıza hoş geldinnnn bizimle birlikte diyet + spor yapmaya ne dersin
evet kızlarrrrrrrrr
sabah;
1 bardak süt
öğlen;
1 domates + 1 biber + 1 yumurta ile 1 çk sızma zeytin yağı ile menemen
ara;
1 kase yoğurt
akşam;
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yağsız makarna
level 2 / 6. gün bitti canlarım öpüyorum hepiniziiii
diyette sporda harika valla canım sende. ben cuma denedim. level 1 'i. ama kaslarım öyle tutuldu ki
zor yürüdüm o gün. sende de oldu mu. devam edeyimmi. aslında sürekli egzersiz yapan biriyim ama gerçekten bunlar çok hareketli
o zaman tekrar hoş geldin canımmmmwalla varım canım ya kendımı hıc begenmıyorum elbıselerım olmuyor hemen zayıflamam lazım
canım her gün bizimle birlikte jilian yaparsan emınım sende dahazayıf gözükeceksın ve kilo vereceksin ben öyle düşünüyorum.Merhaba, ben 18yaşındayım. ÖSS senemde 12 kilo birden aldım ondan önce de zayıf değildim. Şu an temmuz başına kadar en az 10 kilo vermeyi hedefliyorum, boyum 170 kilom 73. Fakat ocak başından beri düzenli diyet ve haftada en az 3 kez fitness'ta 1buçuk saatlik spor yapmama rağmen sadece 6 kilo verebildim bugüne kadar. Metabolizmam çok yavaş. L-Carnitin kullanıyorum son zamanlarda kilo vermem hızlandı gibi. Günde 2 bardak yeşil çay ve 1buçuk litre kadar su içiyorum. Kahvaltımı yumurta,2dilim ekmek,1 adet salatalık ve sütlü kahve olarak yapıyorum. Öğlen ve akşam sebze olarak ne varsa yiyorum. Arada noodle, makarna, bulgur pilavı,çiğ köfte tarzı şeyler de yiyorum(olabildiğince az yağlı). Kızartmayı nerdeyse hiç ağzıma sürmüyorum. Tatlıyı çok arada yediğim oluyor ya da kebap tarzı şeyleri ayda 1-2 falan. Spor ve okul harici evde nerdeyse hiç hareket etmeden evde oturuyorum. Sizce bi yerlerde yanlış bişey mi yapıyorum ya da bu saatten sonra daha mı hızlı kilo veririm? Gerçekten bu 10 kiloyu temmuz başına kadar kesinlikle vermem lazım. Yardım ederseniz sevinirim :)
canımmmmm afiyet olsunnn süpersinnnnngünaydın kızlarrrrdünkü menümü hemen yazayım size;
sabah
1 simit
peynir
ara
şekersiz türk kahvesi
öğle
180 gr ton balığı
1 ice tea şeftali
ara
süt
akşam
2 kaşık pilav
2 kaşık et sote
ara
1 avuç çiğdem
2 litre su içildiii..
canım ilk 5 6 gün ağrıların oldak ara verme hepimizde oldu devam ett canımdiyette sporda harika valla canım sende. ben cuma denedim. level 1 'i. ama kaslarım öyle tutuldu ki
zor yürüdüm o gün. sende de oldu mu. devam edeyimmi. aslında sürekli egzersiz yapan biriyim ama gerçekten bunlar çok hareketli
canım bence gayet iyi makarnayı çok yemiyorsan soun yok benceDÜNKÜ MENÜM
sabah:5 zeytin, çok az peynir, 1 dilim ekmek
ara:yeşil çay
öğlen:1 tas çorba 1 dlm ekmk
ara:yeşil çay
akşam: çorba, makarna, salata
1 litre su1 avuç mısır
3 gündür akşamları kaçırıyorum. hareketsizim de. ne zaman spora başlasam bişey çıkıo offf
canımmmm tabiki katılabilirsinn hoşgeldinnnn aramızaBiraz geç kaldım sanırım ama kabul ederseniz bende katılmak istiyorum. :) Boyum 162 kilom 60 10 kilo kadar vermek istiyorum.Tartıda pek sorun etmiyorum da görüntü olarak biraz daha zayıflamak istiyorum.
canım hepsi iyi de 3 dilim ekmekgünaydın kızlar 20.04.2013(dün) bildirimimi yapıyorum
sabah
yarım lavaş ekmeği
biraz peynir
1 domates
ara öğün
bir kase çilek
1 bardak yoğurt
öğlen
az yağda (z.yağı) pişmiş yumurta (yemek bulamadım evde en kolayını yaptım)
3 dilim ekmek
akşam
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 bardak yoğurt
level 1/ 1. gün
canım hepsi iyi de 3 dilim ekmekçokkk olmamış cnım daha dikkatli olmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?