yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

olmassss eğer kilo vermek istiyorsan sağlıklı beslenip spor yapmalısın isveç diyeti olmzzzz

o zaman hem jillian hemde koşu bandını yapıyorum bu diyette tek eksik şey kahvaltı yok adam akıllı bende kahvaltıyı değiştirip 2 yumurta yersem sorun olmaz herhalde dimi kızlar ?

o zaman hem jillian hemde koşu bandını yapıyorum bu diyette tek eksik şey kahvaltı yok adam akıllı bende kahvaltıyı değiştirip 2 yumurta yersem sorun olmaz herhalde dimi kızlar ?

anlaştık tatlım süper 1 yumurta 1 kepek ekmeği yiyip bi daha hiş ekmek yemesen de olur sabah koşu bandı akşam jillian da olur

günaydın millet.

diyete ve jilliana devam.

haftasonu benim için biraz kötüydü. protein ağırlıklı beslendim. fakat cumartesi gecesi ne olduysa midem kötü oldu ve istifra ettim. sabahın 4 buçuğunda. :26:

bu sabah 2 dilim uno çavdar ekmeği yedim 2 dilim kaşarla. ve açık şekersiz çay.

canım geçmiş olsun yaaa

kızlar bitanesinizzzz her gün buradayım artıkk çok sevdim sizi çok çok çokkk :)
o zaman bende yazayım
kahvaltı : kahve ve 2 yumurta yedim sizlerle konuşurkende 4 tanecik çağla

kızlar bitanesinizzzz her gün buradayım artıkk çok sevdim sizi çok çok çokkk :)
o zaman bende yazayım
kahvaltı : kahve ve 2 yumurta yedim sizlerle konuşurkende 4 tanecik çağla

Canımsınnn :) tatlımmm bak bişey daha söyliyim belki çok karışıyorum ama senın iyiliğin için kahve + nescafe yasak
şekersiz türk kahvesi içebilirsin yada yeşil çay

Canımsınnn :) tatlımmm bak bişey daha söyliyim belki çok karışıyorum ama senın iyiliğin için kahve + nescafe yasak
şekersiz türk kahvesi içebilirsin yada yeşil çay

Bende metabolizmamı canladırıyor diye içiyordum bundan sonra içmem canım çok teşekkür ederim birazdan koşacagım yarım saat sonra jillian sporu da akşam :)

günaydın hoşgeldin geçmiş olsun inşallah önemsiz bişidir
çok kafanızı şişirdim ama bir sorum daha olacak jillian sporunda 1 seviyeyi ne kadar yapayım ne zaman 2.seviyeye geceyim
lewel 1 10 gün lewel 2 10 gün lewel 3 10 gün 30 days toplamı böle yapıcaz kuşum ara çğün nekadar tırtıklarsan ana öğüne o kadar az acıkırsın tatlım çağla elma muz yeşil yay sade soda vs... aralarda sürekli tüket hepsini birden değil tabiki...

Bende metabolizmamı canladırıyor diye içiyordum bundan sonra içmem canım çok teşekkür ederim birazdan koşacagım yarım saat sonra jillian sporu da akşam :)
canım süpersin böyle azimli görünce çok mutlu oluyorum. kahve selülit yapar ama türk kahvesi ve yeşil çay metebolizmayı hızlandırır :)
günaydın yavruşlarım

günaydın bitanemmmmmmmm

kızlar geröekten hepimiz birden olunca daha keyifli gidio sanırım ben bi çok kez başladım rejime fakat hiç bu kadar uzun dewam edemedimm (o 3 sene öncekini saymassak)

hanımlar bu jillian sporunu yapıp sıkılaşanlar bu sıkılaşmanın çatlak görünümüne bi etkisi oluyor mu ? yoksa çatlaklar aynı duruyor mu ?

hanımlar bu jillian sporunu yapıp sıkılaşanlar bu sıkılaşmanın çatlak görünümüne bi etkisi oluyor mu ? yoksa çatlaklar aynı duruyor mu ?

off bnde hep bunu merak ettim ama olmuo sanırım fot.gördüğüm kadarıyla

ya şu çatlakların bi çözümü yok daha... sıkılaşırsam belki azalır diye sevinmiştim hevesim yine kursağımda kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…