olmassss eğer kilo vermek istiyorsan sağlıklı beslenip spor yapmalısın isveç diyeti olmzzzz
bak kediciğim olmaz o diyeti yapma bunun sonunda geri alcaksın ben tawsie etmiorummmm bitanem....koşu bandı da süper fakat 25 dk cık ne war ki bişi olmaz yap inan ki çok faydalı
annaaaaa senin bağırsaklar dünden heweslimiş güselim
o zaman hem jillian hemde koşu bandını yapıyorum bu diyette tek eksik şey kahvaltı yok adam akıllıbende kahvaltıyı değiştirip 2 yumurta yersem sorun olmaz herhalde dimi kızlar ?
anlaştık tatlım süper 1 yumurta 1 kepek ekmeği yiyip bi daha hiş ekmek yemesen de olur sabah koşu bandı akşam jillian da olur
10 gün yapıcaksın tatlımçok kafanızı şişirdim ama bir sorum daha olacak jillian sporunda 1 seviyeyi ne kadar yapayım ne zaman 2.seviyeye geceyim
günaydın millet.
diyete ve jilliana devam.
haftasonu benim için biraz kötüydü. protein ağırlıklı beslendim. fakat cumartesi gecesi ne olduysa midem kötü oldu ve istifra ettim. sabahın 4 buçuğunda. :26:
bu sabah 2 dilim uno çavdar ekmeği yedim 2 dilim kaşarla. ve açık şekersiz çay.
kızlar bitanesinizzzz her gün buradayım artıkk çok sevdim sizi çok çok çokkk :)
o zaman bende yazayım
kahvaltı : kahve ve 2 yumurta yedim sizlerle konuşurkende 4 tanecik çağla
Canımsınnn :) tatlımmm bak bişey daha söyliyim belki çok karışıyorum ama senın iyiliğin için kahve + nescafe yasak
şekersiz türk kahvesi içebilirsin yada yeşil çay
günaydın hoşgeldin geçmiş olsun inşallah önemsiz bişidirgünaydın millet.
diyete ve jilliana devam.
haftasonu benim için biraz kötüydü. protein ağırlıklı beslendim. fakat cumartesi gecesi ne olduysa midem kötü oldu ve istifra ettim. sabahın 4 buçuğunda. :26:
bu sabah 2 dilim uno çavdar ekmeği yedim 2 dilim kaşarla. ve açık şekersiz çay.
lewel 1 10 gün lewel 2 10 gün lewel 3 10 gün 30 days toplamı böle yapıcaz kuşum ara çğün nekadar tırtıklarsan ana öğüne o kadar az acıkırsın tatlım çağla elma muz yeşil yay sade soda vs... aralarda sürekli tüket hepsini birden değil tabiki...çok kafanızı şişirdim ama bir sorum daha olacak jillian sporunda 1 seviyeyi ne kadar yapayım ne zaman 2.seviyeye geceyim
canım süpersin böyle azimli görünce çok mutlu oluyorum. kahve selülit yapar ama türk kahvesi ve yeşil çay metebolizmayı hızlandırır :)Bende metabolizmamı canladırıyor diye içiyordum bundan sonra içmem canım çok teşekkür ederim birazdan koşacagım yarım saat sonra jillian sporu da akşam :)
günaydın yavruşlarım
kızlar geröekten hepimiz birden olunca daha keyifli gidio sanırım ben bi çok kez başladım rejime fakat hiç bu kadar uzun dewam edemedimm (o 3 sene öncekini saymassak)
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık hehe
hanımlar bu jillian sporunu yapıp sıkılaşanlar bu sıkılaşmanın çatlak görünümüne bi etkisi oluyor mu ? yoksa çatlaklar aynı duruyor mu ?
hanımlar bu jillian sporunu yapıp sıkılaşanlar bu sıkılaşmanın çatlak görünümüne bi etkisi oluyor mu ? yoksa çatlaklar aynı duruyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?