yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

*Kızlar benim 3 mayısa kadar 3 kilo acil vermem gerekiyor düğünümüz o yüzden biraz sıkıyorum kendimi 13 günde bunu yapmam çok mu sağlıksız olur ?

*Kızlar benim 3 mayısa kadar 3 kilo acil vermem gerekiyor düğünümüz o yüzden biraz sıkıyorum kendimi 13 günde bunu yapmam çok mu sağlıksız olur ?

bitanem naptın sen 10 günde en fazla wer wer de 4 kg daha fazlasını werirsin tamam ama olmaz sağlığını bozarsın ayrıca gelinliğin ne durumda içinden mi kaysın sonra ah be tatlım 1 ay bari olsaydı

günaydın tatlımmmm

:) malesef canım benimmmm

canım hoşgeldinnnnnnnn

Tşk hayatm naslsn gune nasl başladn bakem:) ayak kaslarımı zorladm sanki cnm ya 2 saat durmadan sabah sporu yatm.:) maıln gelmedı bıda dene bakalm,ekmek olarak normal beyaz ekmek sorun olurmu ben dger ekmekleri yiyemyorum:)

çok mutlu oldum senin adına canım bana belki kızacaksın ama isveç diyetine başladım bende ne yapayım bir an önce gitsin istiyorum kilolar resminde hiçte kilolu durmuyorsun gayet güzelsin canım :)
canım resime öyle duruyor malesef benı arkadaş olarak ekle spor öncesi ve sonrası fotograflarım var ordan farkı anlarsın canım. isveç diyeti yerine sağlıklı beslenip spor yaparak kalıcı kilo verirsin.
Tşk hayatm naslsn gune nasl başladn bakem:) ayak kaslarımı zorladm sanki cnm ya 2 saat durmadan sabah sporu yatm.:) maıln gelmedı bıda dene bakalm,ekmek olarak normal beyaz ekmek sorun olurmu ben dger ekmekleri yiyemyorum:)

canımmmm adet oldum ağrım var o yuzden. ohhh spor iyi gelmiş 2 mailede attım canım ama gelmedi sana galiba. ekmekten hiç yana değilim canım ben hiç yemıyorum biliyorsun ama yiyeceksen de tam tahıllıyı tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
bitanem naptın sen 10 günde en fazla wer wer de 4 kg daha fazlasını werirsin tamam ama olmaz sağlığını bozarsın ayrıca gelinliğin ne durumda içinden mi kaysın sonra ah be tatlım 1 ay bari olsaydı

canım yanlış anladın benim değil ablamın düğünü ama insan çok önem veriyor işte bende çok güzel görünmek istiyorum çok gezilere gittik arkadaşlarımla bende ortama uydum yedim mecbur

canım ben diyet + jillian sporu ile 15 günde 5 kilo verdim

canım yanlış anladın benim değil ablamın düğünü ama insan çok önem veriyor işte bende çok güzel görünmek istiyorum çok gezilere gittik arkadaşlarımla bende ortama uydum yedim mecbur

amma anlamışım heeeeee seni gelin ettim o zaman sorun yok 4,5,kg weriz ama 10 nayn

çok moral verdin bana çok teşekkür ederim sana ekliyorum hergün de buraya yazıp sonuçlara bakacagız hepimiz kurtuluruz inşallahhhh

Spor cok iyi tatlım ,tam tahıllı ekmek denerm ozaman :)

canım halim kalmıyor ki açım yani isveç diyetini biliyorsundur sende evimde koşu bandı var onu yapsam yarım saat yetmez dimi ah bu tembellik
bak kediciğim olmaz o diyeti yapma bunun sonunda geri alcaksın ben tawsie etmiorummmm bitanem....koşu bandı da süper fakat 25 dk cık ne war ki bişi olmaz yap inan ki çok faydalı
kız çok etkili hemen wc ye çıkardı
annaaaaa senin bağırsaklar dünden heweslimiş güselim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…