yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Ben hiç sabah kahvaltısı yapamıyorum kimisi kilo veremezsin öyle diyor. Sizce sabah kahvaltısı şart mı :44:
Iki gündür yediğimi toplasan bi öğün etmez, o derece az yedimKahvaltı yapmadım, öğlen bi iki parça bisküvi kemirdim akşam 7 olmadan domates salatalıkVe 2 gün sonrasında ne almışım ne vermisimInsan 100 gr da mi vermez bu açlığaAnladım ki az da olsa bisiler yenicek sabahları ve gun boyuYemeyince metabolizma duruyo sanırım

Zaten bu metabolizma çalışsın diye uğraştığım kadar hiçbirşeye uğraşmadım

Zaten bu metabolizma çalışsın diye uğraştığım kadar hiçbirşeye uğraşmadım

canlarım bugün kiraz saplı çeyil çay aldım 3 4 kere wc çıkarttı wallahi

Bende günde 2 bardak ondan içiyorum ama wc ye gittiğim yok :44:
bana yaradı canım ya
gördün mü ama çok içme çünkü zaten bişi yemioruz bi tanem bu sefer bedenimiz gerekli beseini tutamaz
yok canım günde 1 tane içiyorum ben
Diyet yapıyoruz ama sporda önemli.Bence deneyin,çok faydalı ve sadece 10 dk. Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube

biz sporda yapıyoruz zaten konuyu okumadın sanırım.

Kiraz ucuzlasa da direk sapini yesek canim yaa
evet süper fikir canım

Bu yoğurt diyeti nasil?sadece yoğurt mu yiycez

Haftada en az 2 kilo verdiren çok sağlıklı yoğurt diyetini deneyin. Yoğurt içindeki yararlı probiyetikler yağ yakmanıza neden olur. En hızlı kilo verdiren protein yoğurttur.

Yoğurt diyetinde dikkat etmeniz gereken ise yoğurdun az yağlı olması. Layt yoğurtları kullanabilir yada kaymağı alınmış sütten kendi yoğurdunuzu kendiniz yapabilirsiniz.

Uyanınca ve ana öğünlerden yarım saat önce sirkeli su içiyorsunuz

Sabah : Yarım simit, bir yemek kaşığı lor peyniri, şekersiz çay, mevsim yeşillikleri

Ara: Bir bardak ayran , bir mandalina

Öğlen: Bir kase yağsız yoğurt, yağsız salata, 1 Kepekli galeta

Ara: 1 elma, bir kase yağsız yoğurt

Akşam : Yağsız sebze yemeği, bir kase yağsız yoğurt

Ara : 1 kivi yada 1 küçük muz , 1 kase yağsız yoğurt

ayy ben yarın buna başlayayım o zaman 1 haftada 3 kilo çok güzel yaa zaten hemen yiyeceklere saldırmam ki bundan sonra hep dikkatli yerim çok mutlu oldum insallah bende veririm 53 kilo olursam daha rahat olurum 56 ilk defa bu kiloya çıktım

verirsin canımm ama sporuda yap mutlaka

10 gün uygulayıp 4 kilo vermeyi planlıyorum canım sporumuda hep yapacağımm 3 mayısta gezi var o gün abur cubur partisi var en hafif şekilde atlatacağım kızlar :) canım senin azminede hayran kaldım resimlerine baktım senin gözlerin yeter ama iyice güzelleşiyorsun başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…