Iki gündür yediğimi toplasan bi öğün etmez, o derece az yedimKahvaltı yapmadım, öğlen bi iki parça bisküvi kemirdim akşam 7 olmadan domates salatalıkVe 2 gün sonrasında ne almışım ne vermisimInsan 100 gr da mi vermez bu açlığaAnladım ki az da olsa bisiler yenicek sabahları ve gun boyuYemeyince metabolizma duruyo sanırımBen hiç sabah kahvaltısı yapamıyorum kimisi kilo veremezsin öyle diyor. Sizce sabah kahvaltısı şart mı :44:
Iki gündür yediğimi toplasan bi öğün etmez, o derece az yedimKahvaltı yapmadım, öğlen bi iki parça bisküvi kemirdim akşam 7 olmadan domates salatalıkVe 2 gün sonrasında ne almışım ne vermisimInsan 100 gr da mi vermez bu açlığaAnladım ki az da olsa bisiler yenicek sabahları ve gun boyuYemeyince metabolizma duruyo sanırım
yemin ederim allah yeter sınama bni diorum ya o cips ve kolanın kokusu odayı sarıo resmen oda hasta olcan zayıflama ben seni böle sewiorum doğumdan sonra yaparsın die lasskısım ama anlamıo işte o ayrııntıyı ben sewmiorum böle kendimi
Iki gündür yediğimi toplasan bi öğün etmez, o derece az yedimKahvaltı yapmadım, öğlen bi iki parça bisküvi kemirdim akşam 7 olmadan domates salatalıkVe 2 gün sonrasında ne almışım ne vermisimInsan 100 gr da mi vermez bu açlığaAnladım ki az da olsa bisiler yenicek sabahları ve gun boyuYemeyince metabolizma duruyo sanırım
Zaten bu metabolizma çalışsın diye uğraştığım kadar hiçbirşeye uğraşmadım
bir daha ki yaza evleniyoruz bizde ördeğimle ama ne yapacagım onu bilmiyorum ikna ettim spor yapalım diye baktım 1 hafta sonra 1 kilo almısım spordan sonra börekler çörekler
canlarım bugün kiraz saplı çeyil çay aldım 3 4 kere wc çıkarttı wallahi
canlarım bugün kiraz saplı çeyil çay aldım 3 4 kere wc çıkarttı wallahi
bana yaradı canım yaBende günde 2 bardak ondan içiyorum ama wc ye gittiğim yok :44:
yok canım günde 1 tane içiyorum bengördün mü ama çok içme çünkü zaten bişi yemioruz bi tanem bu sefer bedenimiz gerekli beseini tutamaz
Diyet yapıyoruz ama sporda önemli.Bence deneyin,çok faydalı ve sadece 10 dk. Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circuit - YouTube
bana yaradı canım ya
yok canım günde 1 tane içiyorum ben
biz sporda yapıyoruz zaten konuyu okumadın sanırım.
Biliyorum da sadece paylaşırken bir şey yazayım istedim :)
kızlar bir de bu yoğurt diyeti hakkında düşünceleriniz neler ??
ben zaten öyle besleniyorum :) yoğurtt vazgeçilmezim
Kiraz ucuzlasa da direk sapini yesek canim yaacanlarım bugün kiraz saplı çeyil çay aldım 3 4 kere wc çıkarttı wallahi
kızlar bir de bu yoğurt diyeti hakkında düşünceleriniz neler ??
1 haftada 3 kilo bile veren varmış aman allahımmmmm 3 mayısa kadar 3 kiloyu vermeliyim taktımmmmm
Kiraz ucuzlasa da direk sapini yesek canim yaa
evet süper fikir canım
Bu yoğurt diyeti nasil?sadece yoğurt mu yiycez
Haftada en az 2 kilo verdiren çok sağlıklı yoğurt diyetini deneyin. Yoğurt içindeki yararlı probiyetikler yağ yakmanıza neden olur. En hızlı kilo verdiren protein yoğurttur.
Yoğurt diyetinde dikkat etmeniz gereken ise yoğurdun az yağlı olması. Layt yoğurtları kullanabilir yada kaymağı alınmış sütten kendi yoğurdunuzu kendiniz yapabilirsiniz.
Uyanınca ve ana öğünlerden yarım saat önce sirkeli su içiyorsunuz
Sabah : Yarım simit, bir yemek kaşığı lor peyniri, şekersiz çay, mevsim yeşillikleri
Ara: Bir bardak ayran , bir mandalina
Öğlen: Bir kase yağsız yoğurt, yağsız salata, 1 Kepekli galeta
Ara: 1 elma, bir kase yağsız yoğurt
Akşam : Yağsız sebze yemeği, bir kase yağsız yoğurt
Ara : 1 kivi yada 1 küçük muz , 1 kase yağsız yoğurt
verirsin canımm ama sporuda yap mutlakaayy ben yarın buna başlayayım o zaman 1 haftada 3 kilo çok güzel yaa zaten hemen yiyeceklere saldırmam ki bundan sonra hep dikkatli yerim çok mutlu oldum insallah bende veririm 53 kilo olursam daha rahat olurum 56 ilk defa bu kiloya çıktım
verirsin canımm ama sporuda yap mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?