yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

canımm teşekkür ederimmmm aman abur cubura dalma sakınnn

Alışverişe sevgilimle gideceğiz ben kendime meyveli yoğurt diyet bisküvi ve yanıma erik almayı düşünüyorum ama bir kaç tane cips ve bir ısırık çikolata yerim yalan söylemeyeyim

ben geldim şekerler çok acıktım ama sabah yemediğim yiyemediğim için pek bişey açlık vurdu başıma bişeyler atıştırmam lazım hemen bayılcam yoksa. 1-2 saate kadar da akşam yemeği yerim ondan atıştırcam

olmaz tatlımmm ben nelere katlanıyorum bir bilsen ama bi damla dahi yemiyorum. Iradene sahip çıkmalısın.

hastayım sana ya bebişim olursa sana omas teze dedirtcem doğru sölüosun bak artık bn ağlanmıorum eeee mecbur napsın ooo kadar sporu bouşuna mı yapıp wc de bil ay ay die çiş babıorum tutuk heryerim

hastayım sana ya bebişim olursa sana omas teze dedirtcem doğru sölüosun bak artık bn ağlanmıorum eeee mecbur napsın ooo kadar sporu bouşuna mı yapıp wc de bil ay ay die çiş babıorum tutuk heryerim
haha iyiyimiş omas teyze :) ama napim tatlım bak geçen gun eve pasta tatlım aldım kendi ellerimle servis yaptım ama bi damla tatmadım. evde sahlep nascafe içiyorlar ben diğer odaya kaçıyorum. gezmeye gidiyorum ne güzel yemekler var ama yemıyorum önce kafada bitirmek lazım

Son düzenleyen: Moderatör:

kesinlikle katılıorum işte diorum ya küçücük oda koca bi cips tabağı buz gibi kola yemin ederim böle war ya ölüorum sandım o koku o bildik tat öpmedim bile kocamı yiyip kaldırasıya kadar

kesinlikle katılıorum işte diorum ya küçücük oda koca bi cips tabağı buz gibi kola yemin ederim böle war ya ölüorum sandım o koku o bildik tat öpmedim bile kocamı yiyip kaldırasıya kadar

süpersin canım böyle devam et b,i taneden ne olur diyip sakın şeytana uyma yoksa devamı gelır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…