10 gün uygulayıp 4 kilo vermeyi planlıyorum canım sporumuda hep yapacağımm 3 mayısta gezi var o gün abur cubur partisi var en hafif şekilde atlatacağım kızlar :) canım senin azminede hayran kaldım resimlerine baktım senin gözlerin yeter ama iyice güzelleşiyorsun başımıza :)
Alışverişe sevgilimle gideceğiz ben kendime meyveli yoğurt diyet bisküvi ve yanıma erik almayı düşünüyorum ama bir kaç tane cips ve bir ısırık çikolata yerim yalan söylemeyeyim
kızlarım buyrunnnnn size güzel bir salataaa
Eki Görüntüle 692217
canım üzülerek söylüyorum böyle kilo veremezsin.....
ama sadece o güne özel olarak azıcık yiyeceğim ertesi günü telafi etsem olmaz mı
olmaz tatlımmm ben nelere katlanıyorum bir bilsen ama bi damla dahi yemiyorum. iradene sahip çıkmalısın.
olmaz tatlımmm ben nelere katlanıyorum bir bilsen ama bi damla dahi yemiyorum. Iradene sahip çıkmalısın.
ne bileyim 4 saat boyunca ormanda yürüyecektik yakarım diye düşündümyemem o zaman
haha iyiyimiş omas teyze :) ama napim tatlım bak geçen gun eve pasta tatlım aldım kendi ellerimle servis yaptım ama bi damla tatmadım. evde sahlep nascafe içiyorlar ben diğer odaya kaçıyorum. gezmeye gidiyorum ne güzel yemekler var ama yemıyorum önce kafada bitirmek lazımhastayım sana ya bebişim olursa sana omas teze dedirtcem doğru sölüosun bak artık bn ağlanmıorum eeee mecbur napsın ooo kadar sporu bouşuna mı yapıp wc de bil ay ay die çiş babıorum tutuk heryerim
haha iyiyimiş omas teyze :) ama napim tatlım bak geçen gun eve pasta tatlım aldım kendi ellerimle servis yaptım ama bi damla tatmadım. Evde sahlep nascafe içiyorlar ben diğer odaya kaçıyorum. Gezmeye gidiyorum ne güzel yemekler var ama yemıyorum önce kafada bitirmek lazım
kesinlikle katılıorum işte diorum ya küçücük oda koca bi cips tabağı buz gibi kola yemin ederim böle war ya ölüorum sandım o koku o bildik tat öpmedim bile kocamı yiyip kaldırasıya kadar
50 kilo olduktan sonra her hafta 1 şeyi yeme hakkım olacak zaten o zaman yerim tutayım şu boğazımı
50 kilo olduktan sonra her hafta 1 şeyi yeme hakkım olacak zaten o zaman yerim tutayım şu boğazımı
aynen öyle canım hedefine ulaş ve kendıne bir gun belirle o zaman ye ama yinede fazla kaçırma ve sporu asla bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?