kızlar benim en büyük düşmanım sevgilim bence diyette olduğumu öğrenip eve pizza göndermiş ama yemiyorum biri beni durdursunnnnnnnnnn
onu alıp hemen komşuya veriyorsun tatlımmmmmmmmmm
annem yiyecek çok uyuz bu çocuk ya görüyorsunuz dimi tek destekçim sizsinizz
canım bu işin şakası bıle olmaz ona söyel böyle yapmasın bir daha
Buyrun şekersiz türk kahveye
annem yiyecek çok uyuz bu çocuk ya görüyorsunuz dimi tek destekçim sizsinizz :d
Ben hiç sabah kahvaltısı yapamıyorum kimisi kilo veremezsin öyle diyor. Sizce sabah kahvaltısı şart mı :44:
inan bana hep öleler hiç birinin farkı yok bn eşimde hiç destekçim değil.dün alşwerişe gittik ne almadık patlıcan pasta bıraktı ne cips ne çuklata ben garibim 2 paket kflaks aldım tuzsuz leblebi ayran bitki çayı ayıcım akşam bir tepsi yaptırdı hepsinden görmmeniz lazım katur kutur yarabbim ölüorum dedim gittim elimi yüzümü yıkadım 3 bardak su içtim falan dikaatmi dağtm aşkım bi lokmadan bişi olmaz oo gel yiyelim oy yiyelim
inan bana hep öleler hiç birinin farkı yok bn eşimde hiç destekçim değil.dün alşwerişe gittik ne almadık patlıcan pasta bıraktı ne cips ne çuklata ben garibim 2 paket kflaks aldım tuzsuz leblebi ayran bitki çayı ayıcım akşam bir tepsi yaptırdı hepsinden görmmeniz lazım katur kutur yarabbim ölüorum dedim gittim elimi yüzümü yıkadım 3 bardak su içtim falan dikaatmi dağtm aşkım bi lokmadan bişi olmaz oo gel yiyelim oy yiyelim
offfffffff ben öle kocayı boğarımmmmmmmmmmm
kesinlikle şart canım kilo veremessin 1 bardak süt dahi olsa iç
pilavı az nohutu bol dimi tatlım bide bol su iç emi
evet. 4 veya 5 kaşık pilav ve suyu az nohut bir kepçe
Bnm eşimde uzun boylu renkli gözlü yanında kendimi şişkonun allahı hissediorum bak mailin duruo ya bnde mailine telden fotomuzu atarım pc atamamıorum ama ben zayıfça çocuğa tam 15 kg aldırdım eti butu oldu da adam benzedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?