yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Ewet komşu huh hu çabuk nefes bile almadan komşuya Yada köpiciklere

Ben hiç sabah kahvaltısı yapamıyorum kimisi kilo veremezsin öyle diyor. Sizce sabah kahvaltısı şart mı :44:

annem yiyecek çok uyuz bu çocuk ya görüyorsunuz dimi tek destekçim sizsinizz :d

inan bana hep öleler hiç birinin farkı yok bn eşimde hiç destekçim değil.dün alşwerişe gittik ne almadık patlıcan pasta bıraktı ne cips ne çuklata ben garibim 2 paket kflaks aldım tuzsuz leblebi ayran bitki çayı ayıcım akşam bir tepsi yaptırdı hepsinden görmmeniz lazım katur kutur yarabbim ölüorum dedim gittim elimi yüzümü yıkadım 3 bardak su içtim falan dikaatmi dağtm aşkım bi lokmadan bişi olmaz oo gel yiyelim oy yiyelim

offfffffff ben öle kocayı boğarımmmmmmmmmmm

gerçekten hepsi aynı yemek yiyoruzz ee hadi tatlı ne yiyoruz diyor karşımda yiyince insanın kendini kontrol etmesi zor sabırrr sabırrr

offfffffff ben öle kocayı boğarımmmmmmmmmmm

yemin ederim allah yeter sınama bni diorum ya o cips ve kolanın kokusu odayı sarıo resmen oda hasta olcan zayıflama ben seni böle sewiorum doğumdan sonra yaparsın die lasskısım ama anlamıo işte o ayrııntıyı ben sewmiorum böle kendimi

Bnm eşimde uzun boylu renkli gözlü yanında kendimi şişkonun allahı hissediorum bak mailin duruo ya bnde mailine telden fotomuzu atarım pc atamamıorum ama ben zayıfça çocuğa tam 15 kg aldırdım eti butu oldu da adam benzedi canım

bir daha ki yaza evleniyoruz bizde ördeğimle ama ne yapacagım onu bilmiyorum ikna ettim spor yapalım diye baktım 1 hafta sonra 1 kilo almısım spordan sonra börekler çörekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…