yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Herkese günaydın :) Sözünüzü dinledim 1 bardak süt yanında da 1 tanecik bisküvi yedim :)

korkma bitanem sakin ol

sonuçta geçen hafta antibiotik kullanıodum hastadım annem war dı biraz düzenim bozuldu ama şuan yani cumadan beri inanılmaz azimliiym ve jillian aşık oldum şu kadına ben ya onlar en son rahatlama haerekti yapıo ya bn o arada 20 30 neyse mekik çekiorum yarım sonradan hareketleri yapıorum alıştım hemen bitio 25 dakika eh bu kadr motiveken bi de gram wermedisem war ya oturup kocabi patates ekemek yicem ketçaplı turşulu

ketçapmış turşuymuş döferimmmmmmmm heeeeeeeeeeeee

bişi dicem canimcım ya ben hersabah ewden çıkarken bi ikilem düşüorum
KONU : ayakkabı
SEÇENEK : topuklumu normal mı
sonuç : normal babet giyilim yada normal ayakkabı giyip aklım tapuklumda kalıp işe gelmek
neden: ben de bildiğiniz gibi sadece erkek olan bi ortamda çalışıorum ve aynı zmanda peraken deye açık bi ortam dayım....çok istiorum tapuklumu bol paçamı giymek dolgu topuğumu giymek ama sabah oluo uff ya babetlı dar kotlu görürsem canım kalır aman ben babet giyim gömlek giyim dar paça kot giyim oluourum sonradan bi bakıorum aaa bol paça dolgu tapuk giymiş kız hadi onada canım kalıo ertesi gün giycem diorum aaa dükkanda tak tuk dikkat üstüme çekmiiyim diorum yani hep bi ikilemdeyim sizede böle oluomu yada napmamı önerirsiniz pis pisine sabahları geç kalmaktan we sürekli bunu düşünmekten bıktım tabi allah başka dert wermesinde diom ki yarın dolgu topuğumu bol paçamı giyim hem hamile kalsam giyememicem tadını çıkarem aaa sabah oluo ben vın dönüş yapıorum sonrada gün içinde pişmanlık .......................

Akşamdan babetlerinizi ıslatın ertesi gün mecburen topuklu giyersiniz. Böylece gün içinde pişmanlığa son

canım ben kendimi bildim bileli spor giyiyorum babet yada convers rahatlıkk gibisi yok. hem sporda yapıyorsun topuklu ayaklarını yorarr bence

kızlarrrrr günaydınnnn

kahvaltı : 200 gram yoğurt + 3 çilek
aferin be benim tontişime günaydın
canım ben kendimi bildim bileli spor giyiyorum babet yada convers rahatlıkk gibisi yok. hem sporda yapıyorsun topuklu ayaklarını yorarr bence

ya iste benim de bacıklı babetim var bi görsen tezesi bitiorum ona parlak çorappla da giyilio hem de rahat....ama canım da kalıo hamile olunca hiç giyemicem yada çocukla koşturmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…