yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

hoşbulduk arkadaşlar 1 yıl oldu doğum yapalı aslında 86kg dan 70kg kadar düştüm.70 kg takıldım kaldım birde kış ayı kalın kazak giyoruz diye umursamadım ama kalın kazaklar çıkınca hüsran. Emziriyorum ama çalışan bi anneyim ne kadar emzirmek denirse tabi oda

canım 16 kilo vermişsin 15i de veririsin senin ihtiyacın olan şey motivasyon

tekrar hoşgeldin tatlım meryemcim biz hem akşamları yatmadan spor hemde sağlıklı beslenmeye çalışıoruz ama az yiyerek ama az koşarak bi şekilde aynı amaç için burdayız seninde çalışman çok ii ewde hep atıştırmak ister insanın canı bizim çoğunluğıumuz masa başı işinde malum göbişler büyüdü die işte toplandık bizde sen ne iş yapıosun

haklısın arkadaşım motivasyona ihtiyacım var nasıl yapıcam nerden başlıcam bilemiyorum.:18::18:

canım öncelikle sağlıklı beslenceksın bol bol su içiceksin un tuz şeker hayatında olmıcak. akşamları ekmek yok sadece sabah 1 dilim tahıllı yada kepekli. aralarda yoğurt yiyeceksin yada yeşil çay içiceksin canım veee akşamlarıda bizim gibi jillian sporunu yapıcaksınnn hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…