yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

ne çektim be ağlamaktan öldüm sabah sabah tipimi bi görseniz kafamı koysam uyucam bi gram makyajım yok saçlar tepeden toplu

keyifler nasıl canlarımm , yoldaşlarım
ben süperim canımmmmm sen nasılsınnn
ne çektim be ağlamaktan öldüm sabah sabah tipimi bi görseniz kafamı koysam uyucam bi gram makyajım yok saçlar tepeden toplu

ahh ahhh şuan bende öyleyim kendimle çok mu barışığım neee benım hoşuma gidiyo topuz yapmak sade olmak doğal olmak

keyifler nasıl canlarımm , yoldaşlarım
gördüğün gibi psikom bozuk zaten böle taillerde çalışınca bende yan etki yapabilio
malesef öyle sanırım canım

aslında biraz da fesatlıktan eşimiin iş yerinde muhtemelen tapuklu gezio uyuzlar tık tık onlardan farklı olmadğımı görsün die ama nerde görcek taaa evin kapısında karşılaşıoz bütün eziyeti bn çekcem onun tepesinde

canım sırf eşin görsün diye kendine eziyet etme bence

kıyamam sana ben ya içinden nasıl geliyorsa öyle giyin bence canımm

doğumdan sonra kilolarım kaldı çok acil vermem lazım 70 kg öncelikle hedef 65kg sonrada 55 kg inmek istiyorum.eski kıyafetlerimi giymek istiyorummmm...

doğumdan sonra kilolarım kaldı çok acil vermem lazım 70 kg öncelikle hedef 65kg sonrada 55 kg inmek istiyorum.eski kıyafetlerimi giymek istiyorummmm...

15 kilo verilmeyecek bişey değil ki insanlar 120 kilolardan 50ye düşüyor işiniz çok bile kolay aslında spor ve sıkı bir diyet güzel anneler başarır bunu sizin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…