anladım bi tek bn bu ikilme düşüomuşum yaaaaaaa
ben süperim canımmmmm sen nasılsınnnkeyifler nasıl canlarımm , yoldaşlarım
ne çektim be ağlamaktan öldüm sabah sabah tipimi bi görseniz kafamı koysam uyucam bi gram makyajım yok saçlar tepeden toplu
gördüğün gibi psikom bozuk zaten böle taillerde çalışınca bende yan etki yapabiliokeyifler nasıl canlarımm , yoldaşlarım
malesef öyle sanırım canım
gördüğün gibi psikom bozuk zaten böle taillerde çalışınca bende yan etki yapabilio
aslında biraz da fesatlıktan eşimiin iş yerinde muhtemelen tapuklu gezio uyuzlar tık tık onlardan farklı olmadğımı görsün die ama nerde görcek taaa evin kapısında karşılaşıoz bütün eziyeti bn çekcem onun tepesinde
bende iyiyim bir enerjiyimmm 1 saat geçsede spor yapsam diye bekliyorum
gördüğün gibi psikom bozuk zaten böle taillerde çalışınca bende yan etki yapabilio
aslında biraz da fesatlıktan eşimiin iş yerinde muhtemelen tapuklu gezio uyuzlar tık tık onlardan farklı olmadğımı görsün die ama nerde görcek taaa evin kapısında karşılaşıoz bütün eziyeti bn çekcem onun tepesinde
canım süpersin yaaaa helal olsunnn sana vallahi tebrik ederim işte bize senın gibi arkadaşlar lazımmmm enerjikkkkkkkkkk :) canım sen nerde oturuyorsun yaş kaç?
kıyamam sana ben ya içinden nasıl geliyorsa öyle giyin bence canımm
doğumdan sonra kilolarım kaldı çok acil vermem lazım 70 kg öncelikle hedef 65kg sonrada 55 kg inmek istiyorum.eski kıyafetlerimi giymek istiyorummmm...
hemen sölim yakalı böle lekostum war laciwert altına da laciwert kotum bi de babatlerim elime de kahve çantam saçlarım fönlü gözlüğüm tepesinde
23 yaşındayım canım haziranda 24 işteKüçükçekmecede oturuyorum sen nerede oturuyorsun ?
doğumdan sonra kilolarım kaldı çok acil vermem lazım 70 kg öncelikle hedef 65kg sonrada 55 kg inmek istiyorum.eski kıyafetlerimi giymek istiyorummmm...
oleeeyyyy bi kankican daha buldum annnaaammmne kadar güzelsin işte aynı benim gibi takıntılısın sende sanırım canımm
hahahaaaaaaaaaaaaaa bende 24 bende küçükçekmecede oturuyorum :) neresındesın kızzzzzzzzz
hahahaaaaaaaaaaaaaa bende 24 bende küçükçekmecede oturuyorum :) neresındesın kızzzzzzzzz
inanmıyorum yaa :) tepeüstünde oturuyorum ben sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?