bendehoş bulduk bestekız canım aslında bende masa başında çalışıyoruz. özel bir firmada muhasebe işlerine bakıyorum.
benide öppppppppppppp
bendezaten bi gofredom sekreter dersanede bi de asyam 2 çocuk annesi gerisi muhasebe bildiğim kadarıyla
muuuummmaaaahhhhhhh
OH BEEEEEEEEçok iyi geldiiiiiiiii
bendezaten bi gofredom sekreter dersanede bi de asyam 2 çocuk annesi gerisi muhasebe bildiğim kadarıyla
muuuummmaaaahhhhhhh
canım jillian michaels 30 day shred diye bir spor 3 levelden oluşuyor her level 10 gün yapılıyor. benım resimlerime bak başlamadan önce ve sonrasını yukledım daha 16. gundeyım ve değişim çok var albümden bakabılırsın canım level 1 linki;
Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
yerim kız seni ben kuşuuuuummmm ben sabah öle akşam öperiiim ne olcakkkkkk yeter ki mutlu ol sen böle gülücükler saç zaten fot.eklmesin çok güzeelller maşlh
haha haklısın vallahi banamısın demiyorlar maşallah :) menunu beğendim canımmmgünaydın kızlar . dünkü bildirimimi şimdi yapıcam dün bütün vücudum et kesiği oldu ondan uyuyup kalmışım. ama bugün çok daha iyiyiyim
22.04.2013 bildirim
Sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 kibrit kutusu peynir
1 salatalık
1 domates
Ara öğün
15 erik( 1 erik 8 kalori)
Öğlen
Yok
Ara öğün
1 dilim kepekli ekmeğin 2 ye bölünmüş haliyle yapılan mini mini tost
Akşam
1 kase yoğurt
yağsız tuzsuz bol yeşillik
2 adet yaprak sarma
level 1/ 3.gün
kızlar dün bir tespitte bulundum da survivordakiler bizden daha tok yaşıyor
ben hep anaokulu öğretmeni olmak istemişimdiryok be kuşum bende çocuklarlayım ana sınıfıçok üzüyolar beni
izliyorum canım video yalnız kadındaki kaslar ne öyle
haha haklısın vallahi banamısın demiyorlar maşallah :) menunu beğendim canımmm
ben hep anaokulu öğretmeni olmak istemişimdir
olcak okadar canım ağırlıkla yapıyorlar o yuzden biz su şişesiyle yapıyoruz
valla o menü bi beni öldürdü dün ara öğünde pek yapamadım ya ondan bayılcaktım bi ara ondan karar verdim artık dışarı çıkarken form bisküviler krakerler falan alıcam çantaya. valla canım oluyorsun öğretmen de canın çıkıyor be . valla canın çıkıyor
muuuummmaaaahhhhhhh
aşk olsun beni adamdan saymıyormusun? :105: bende öğrenciyim
estafurallah kuşum ya olur mu hiç öle şey unuttuğum die bi cümle kurmuştum zaten ben.... Kaçak naptınız ceza aldınız mı o gün
uzaklaştırma vereceklermiş ama okul bitti artık gitmiyorum zaten
Uzaklaştırma vereceklermiş ama okul bitti artık gitmiyorum zaten
tatlım menün harika ama istersen akşam menüne 1 kase çorba ekle ne dersin?kızlar benim tüm günün menüsü belli oldu yazayım yazınca başka bişey yemiyorum size ihanet etmişim gibi oluyor :1
kahvaltı :200 gram yoğurt + 3 çilek
ara:10 erik
öğlen: salata yanında 1 kase yoğurt
ara:1 salatalık
akşam: 300 gram yoğurt + 3 çilek
birazdan yürümeye çıkacağım 1 bucuk saatte yürüyüş
Aşk olsun beni adamdan saymıyormusun? :105: Bende öğrenciyim
tatlım menün harika ama istersen akşam menüne 1 kase çorba ekle ne dersin?
canım sebze çorbası yapıp eklemeli miyim sence yoğurt diyetinin ilk günündeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?