ehh işte k.pederım bılgıdıgın sezeryan ameliyatı gıbı 10 cm kesı acmıslar kasık fıtıgından amelıyat oldu ama buyukmus epey adam zor yatık kalıyo...nasıl geçti tatlım
amın cnm bende meyve salatası yaptım kendımecanımmm jillian sıkılaştırıyor ya fark o yuzdendir bence
Canım ben yoğurt yedımmmm
Canımmm büyük geçmiş olsunnn tatlım yaaa allah bir daha göstermesinnn
ehh işte k.pederım bılgıdıgın sezeryan ameliyatı gıbı 10 cm kesı acmıslar kasık fıtıgından amelıyat oldu ama buyukmus epey adam zor yatık kalıyo...
Oturduk kalktık gelen gideni agırladık bi yaramazlık yok son gunde eşimin benı ailesinin yanında ufak bır azarlaması yuzunden tartıstık yıne... Ama sonu pek hoş olmadı ne ıse şimdi yine iyiyiz gibi ama ben saygıdan cıktım artık kaynanamda sağolsun her zaman oldugu gıbı oglundan yana olup verdı verıstırdı...
Yangına korukle gıder mısalı... Allahtan kocamın aklı bakıde ...şükür halimize
amın cnm bende meyve salatası yaptım kendıme
çilek,karadut,erik,elma,portakal,kivi ara ogun gıbı ogun yaptım ılk kez canım yemek ıstemedı
selamlar kızlar 23 nisan gösterimizi yaptık geldim sonrada misafir geldi kahvaltıya onlarla birazcık kaçırdım
sağol asyacım 23 nisan bayramınız mubarek olsunçok geçmiş olsun
aynen bebegım mıdeme bısı gırsın ıstemıyom.sabah tok karnına tartıldım 69kgyum adetım ustune heralde ondan bi 500 gr fazla cıktımm cumaya gorcez sonucu. bu arada uzulerek soyluyorum içim acıyo bu duruma ınternet baglantım olmadıgı ıcın jıllan yapamadım ve hıc vaktım olmadı gece 1den asagı yatmadım sabah 7 lerde kalktım malum bıde oglan ... Kalkıoo muhtemelen level 2 devam etcem bastan siz sakın benı ornek almayın dovun benıafiyet olsun dicem ama canın istememiş kıyamam ki
sağol asyacım 23 nisan bayramınız mubarek olsunYerim ben yavrularııı bızede gostersın rabbım ınsallah
aynen bebegım mıdeme bısı gırsın ıstemıyom.sabah tok karnına tartıldım 69kgyum adetım ustune heralde ondan bi 500 gr fazla cıktımm cumaya gorcez sonucu. bu arada uzulerek soyluyorum içim acıyo bu duruma ınternet baglantım olmadıgı ıcın jıllan yapamadım ve hıc vaktım olmadı gece 1den asagı yatmadım sabah 7 lerde kalktım malum bıde oglan ... Kalkıoo muhtemelen level 2 devam etcem bastan siz sakın benı ornek almayın dovun benı
valla tatlım elim vicdanımda ınan boşluk bulaydım ezberımde yapmaya calısacaktım ...canımmmm çok yoğun bir hafta sonu geçirdiğin için kızamıyorum sanaKilo fazlalığın adet yüzünden tatlımmmm
selamlar kızlar 23 nisan gösterimizi yaptık geldim sonrada misafir geldi kahvaltıya onlarla birazcık kaçırdım
keske yemeseydın :26:yarım simit 2 dilim beyaz ekmek:26:
keske yemeseydın :26:
Asyacım cnm bısı sorcam be sevabına bı anlatsan ya su tıckerını çizelgeye eklergen tam tamına kodda ne yazdın bı anlat ekleyemıyom yaa
canım alttaki linkte bbcode yazan yerde altı kırmızıyla çizili yeri kopyala yapıstır yap
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
valla tatlım elim vicdanımda ınan boşluk bulaydım ezberımde yapmaya calısacaktım ...
Ordada bısı yemedım dogru durust gunde 2 ogun yemek yerler aclıktan oldumm ekmek hıc yemedım kepek ekmegı bulamadık...oturdukları çevrede... Hamur ısı yaptılar hep agzıma surmadım ... Anlıycagın arada agzıma attıgım elmalar sagolsun duzensız beslendım haftasonu:26:
napayım tatlıskoo kg olarak gerı donecegıne yemeyım dedım ama mıdemın gurultusuyla cok savastımhelal olsun canım vallahi
Annemin bugün günü var. Pastalar, börekler havada uçuşuyor biri beni tutsun :18:
Acaba 1 poğaça yesem mi küçüklerden :26: Sabah zaten hiç ekmek yemedim :44:
napayım tatlıskoo kg olarak gerı donecegıne yemeyım dedım ama mıdemın gurultusuyla cok savastım
duzensız saçma sapan şeyler yedımm arada çorbalardan ıctım hepsı ooo mantılar borekler sacda gozlemeler havada ucustu ve ben sadece kokularıyla doydum
canım sağol ama kaydederken çizelge onerılen formatta değildir diooo
anla benıı lazkızı kg vermek ugruna nelerden vazgeciyozzçok kötü bir duygu senı anlaya biliyorum
ah be bitanem sonu kızgınlıkla kaza oldu heralde üzme sen canını ii yapmışşsın aferin sana idolümüssün aç kalıp bi lokma gözleme atmadın ağzına bn okadr iradeli değilim kuşum süpersinehh işte k.pederım bılgıdıgın sezeryan ameliyatı gıbı 10 cm kesı acmıslar kasık fıtıgından amelıyat oldu ama buyukmus epey adam zor yatık kalıyo...
Oturduk kalktık gelen gideni agırladık bi yaramazlık yok son gunde eşimin benı ailesinin yanında ufak bır azarlaması yuzunden tartıstık yıne... Ama sonu pek hoş olmadı ne ıse şimdi yine iyiyiz gibi ama ben saygıdan cıktım artık kaynanamda sağolsun her zaman oldugu gıbı oglundan yana olup verdı verıstırdı...
Yangına korukle gıder mısalı... Allahtan kocamın aklı bakıde ...şükür halimize
amın cnm bende meyve salatası yaptım kendıme
çilek,karadut,erik,elma,portakal,kivi ara ogun gıbı ogun yaptım ılk kez canım yemek ıstemedı
kıamam bn sana nie dövelim sen herşeyden önemlisin ve bizim için bitanesin dimi laskısım bu kadarcıktan hiç bişi olmaz dön başa daha ii form tutarsın kuşumsağol asyacım 23 nisan bayramınız mubarek olsunYerim ben yavrularııı bızede gostersın rabbım ınsallah
amin
aynen bebegım mıdeme bısı gırsın ıstemıyom.sabah tok karnına tartıldım 69kgyum adetım ustune heralde ondan bi 500 gr fazla cıktımm cumaya gorcez sonucu. Bu arada uzulerek soyluyorum içim acıyo bu duruma ınternet baglantım olmadıgı ıcın jıllan yapamadım ve hıc vaktım olmadı gece 1den asagı yatmadım sabah 7 lerde kalktım malum bıde oglan ... Kalkıoo muhtemelen level 2 devam etcem bastan siz sakın benı ornek almayın dovun benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?