Öğle menüm
yarım kase limonlu şehriye çorbası
tavuk haşlama limonlu tutsuz
ıspanak
yoğurt
ekmek 0
hmmm ozman bişey diyemıcem canım yoğurt diyetinde sebze yenebiliyor diye biliyorum canım
bugün yemeyeyim acıkmadım zatenbu ne güzel diyetmiş ya 2.gün karında ki şişlik gidiyormus falan doğru mu
canım hiç yapmadım ama dün ilk defabaktım ben o diyete benım beslenme tarzımla aynı
5 günde 3 kilo diyor ama sanmam 10 gün yaparım ben onu sonra başka diyete
Ben geldim şekerler 1 tabak çorba
az pilav üstüne halanmış tavukları serpiştirdim
aralarda yicek yok sadece içiceklerim war
aksamda yemeğim yok kendime salata kocişede yumurta
wuwwwww helal olsun kuzumaaaaaaa
sana hayranım bitanemmmmmmm
hep güzel diyosun ama 200 gramdan fazla veremiyorum çok moralim bozuk bakalım bu hafta hiç eksilmişmiyim çok merak ediyorum .. Dışardan görenler sen zayıfladınmı diye soruyorlar ama tartıya çıkmadan hiç bir yorum yapamayacağım artık 56 nın altında görmek istiyorum ya
wuwwwww helal olsun kuzumaaaaaaa
selamlar guseller ben geldimmm 2 gün gecikmeli olarak
pazar ogleden sonra donecekten eşim arabayla bır kaza geçirdi çok şükür ucuz atlatmış ve verilmiş sadakamız varmış...
şehir içi trafiğinde ilerlerden aniden lastık patlıyo ve tam donel kavsaktan donerken kaldırıma girmiş... arabada ha yapıldı ha yapılcak derken haftasonuna kaldı kasto ekspertirizi yuzunden bizde otobusle donmeye karar verdik bole işte....
pazar ogleden sonra donecekten eşim arabayla bır kaza geçirdi çok şükür ucuz atlatmış ve verilmiş sadakamız varmış...
şehir içi trafiğinde ilerlerden aniden lastık patlıyo ve tam donel kavsaktan donerken kaldırıma girmiş... Arabada ha yapıldı ha yapılcak derken haftasonuna kaldı kasto ekspertirizi yuzunden bizde otobusle donmeye karar verdik bole işte....
amn güselim allahtan ucuz atlattık yoksa ne olurdu? yola çıkmış suratlı bır sekılde gıdıyo olsaydık dusunmek bile istemiyorummÇok geçmiş olsn canım rabbim beterinden korusun..
sağol guselim bende sizi çok ozledımhoşgeldin bi tanem ya geçmiş olsunnnnnnnn çok özledik seni
canımmm jillian sıkılaştırıyor ya fark o yuzdendir benceHep güzel diyosun ama 200 gramdan fazla veremiyorum çok moralim bozuk bakalım bu hafta hiç eksilmişmiyim çok merak ediyorum .. Dışardan görenler sen zayıfladınmı diye soruyorlar ama tartıya çıkmadan hiç bir yorum yapamayacağım artık 56 nın altında görmek istiyorum ya
lazkısım bu da benden
canım ben yoğurt yedımmmmsen ne yiceksin tatlım
canımmm büyük geçmiş olsunnn tatlım yaaa Allah bir daha göstermesinnnselamlar guseller ben geldimmm 2 gün gecikmeli olarak
şehir içi trafiğinde ilerlerden aniden lastık patlıyo ve tam donel kavsaktan donerken kaldırıma girmiş... arabada ha yapıldı ha yapılcak derken haftasonuna kaldı kasto ekspertirizi yuzunden bizde otobusle donmeye karar verdik bole işte....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?