yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Bestem canım benım sağoll sızlerde benım ıcın onemlısınız
ne edeyım 2 ayı geckındır o kgyu vermek ıcın ne hallere dustumm gerı almak ıstemıyorum vermek almaktan daha zor hepsi bunun ıcın.basa doncem ama level 1 degıl 2den devam O kadar sabırlı degılım bacım artık ne kadar sekle gırıyosam

tabi tabi lewel 2 yetr kuşum bnm fot. Larda gayet güzelsin tatlım formda vücudun o doğumdan sonraki fot.larla arasında bi dünya fark war

tabi tabi lewel 2 yetr kuşum bnm fot. Larda gayet güzelsin tatlım formda vücudun o doğumdan sonraki fot.larla arasında bi dünya fark war
yani daha var guselım gobegım gergın degıl yanıı yayılan bır tıpı yok ama ıstedıgım gıbı olmasına var
çalışmak lazımm dahaaa tembellık bana gore değil

yani daha var guselım gobegım gergın degıl yanıı yayılan bır tıpı yok ama ıstedıgım gıbı olmasına var
çalışmak lazımm dahaaa tembellık bana gore değil

yazdığın yerlere süreneyimde acık banada bulaşşın bu enerjiklik

merhaba kizlar yasim 20.. bundan 3ay önce bir ayda 4 kg verdim.. suan hamileyim kilo veremiyorum tabiki..
evlenmeden önce cok kolay kilo verip alabiliyordum.. ama evlendikden sonra 6-7 kg aldim nedenin bilmiyorum.. az yemek yememe ragmen..
siz nasil bir diyet yapdiniz??

canım biz tuz un şeker komple çıkarttık hayatımızdan yağlı yiyecekler yok.. nescafe yok akşamları ekmek yemek yok + spor sende bize katıl istersen ?

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tum bayanlarda olan bısı sanırım kg almak bende evlendıkten sonra 9 kg aldım malesef 1 yıl ıcınde 64 dum evlendım 73 kg ıle hamıle kaldım 80 ıle dogurdum eve geldıgımde 72 ıdım oglum 1 yasında ıken 77 kg gordum dedım durrrrrr kg vermen lazım şimdilerde 68kgyum şükürr hedef 60 ben proteın agırlıklı yagsız tuzsun şekersız unsuz beslendım kısaca ara ogun koydum o ogunlerde ya meyve yada yogurt oldu yeşil çay tukettım gunde 2 fincan bole cnm

allahın ewladını sana bağışlasın kuşum sen bence şuan diyet değilde sağlıklı beslensen bence daha doğru bende hamiş olmak istiorum o yüzden şuan rejim yapıorum hamiş olduğunda zaten otomatik alıosun kg en azından sağlıklı beslenerek bunu eşitleyebiliriz mesela unlu yağlı çok tatlı yada çok tuzlu özellikler beyaz ekmek falan yani sağlıksız oln herşeyi azaltabilirsin bana drum öle dedi şimdi diet hamiş olunca dikkat etmeği önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…