bestem canım benım sağoll sızlerde benım ıcın onemlısınız
ne edeyım 2 ayı geckındır o kgyu vermek ıcın ne hallere dustumm gerı almak ıstemıyorum vermek almaktan daha zor hepsi bunun ıcın.basa doncem ama level 1 degıl 2den devamO kadar sabırlı degılım bacım artık ne kadar sekle gırıyosam
yani daha var guselım gobegım gergın degıl yanıı yayılan bır tıpı yok ama ıstedıgım gıbı olmasına vartabi tabi lewel 2 yetr kuşum bnm fot. Larda gayet güzelsin tatlım formda vücudun o doğumdan sonraki fot.larla arasında bi dünya fark war
yani daha var guselım gobegım gergın degıl yanıı yayılan bır tıpı yok ama ıstedıgım gıbı olmasına var
çalışmak lazımm dahaaa tembellık bana gore değil
maşşlah
level 2 çok çabuk geçti level 1 gibi sıkmıyo hareketler güzel canım
habire yatıp kalkıoz ya ona uyuz oluourm ya alkış çırpıo ya hadi die deli oluorum three two and and one ulan diorum de şu one artık de
yumruk atıosun ya o süper acaip hoşuma gidioposh posh :) haha level 2 güzel canım gerçekten
yumruk atıosun ya o süper acaip hoşuma gidio
ahahah ayy surun surun benım gıbı zamansızlıktan baska bı sıkıntında olmasın ınsallahyazdığın yerlere süreneyimde acık banada bulaşşın bu enerjiklik
ahahah ayy surun surun benım gıbı zamansızlıktan baska bı sıkıntında olmasın ınsallah
vur lazkızı ex aska degıl tum erkeklere gıcık suratlı gergedan yavruları...
hahahahagergadan yawrısı
aynenn seri imalat beyinlerheheeeeeee hepsi aynıııııııı
merhaba kizlar yasim 20.. bundan 3ay önce bir ayda 4 kg verdim.. suan hamileyim kilo veremiyorum tabiki..
evlenmeden önce cok kolay kilo verip alabiliyordum.. ama evlendikden sonra 6-7 kg aldim nedenin bilmiyorum.. az yemek yememe ragmen..
siz nasil bir diyet yapdiniz??
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tum bayanlarda olan bısı sanırım kg almak bende evlendıkten sonra 9 kg aldım malesef 1 yıl ıcınde 64 dum evlendım 73 kg ıle hamıle kaldım 80 ıle dogurdum eve geldıgımde 72 ıdım oglum 1 yasında ıken 77 kg gordum dedım durrrrrr kg vermen lazım şimdilerde 68kgyum şükürr hedef 60 ben proteın agırlıklı yagsız tuzsun şekersız unsuz beslendım kısaca ara ogun koydum o ogunlerde ya meyve yada yogurt oldu yeşil çay tukettım gunde 2 fincan bole cnmmerhaba kizlar yasim 20.. Bundan 3ay önce bir ayda 4 kg verdim.. Suan hamileyim kilo veremiyorum tabiki..
Evlenmeden önce cok kolay kilo verip alabiliyordum.. Ama evlendikden sonra 6-7 kg aldim nedenin bilmiyorum.. Az yemek yememe ragmen..
Siz nasil bir diyet yapdiniz??
merhaba kizlar yasim 20.. Bundan 3ay önce bir ayda 4 kg verdim.. Suan hamileyim kilo veremiyorum tabiki..
Evlenmeden önce cok kolay kilo verip alabiliyordum.. Ama evlendikden sonra 6-7 kg aldim nedenin bilmiyorum.. Az yemek yememe ragmen..
Siz nasil bir diyet yapdiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?