yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

Lazkısım enişteniz kısır istio o misafirlikte yedikti ya aklında kalmış bulgur bişi yapmaz mı demiştin napim akşam yemeği yerine bi çerez tabağı kadar ondan mı yesem ne dediydin ogün

Bende makarna ve pirinç pilavından daha masum cok daha az kalorili ve daha sağlıklı bulgur ye guselim kısırın ıcınde salatalık malzemesıde var bence bı sakınca yok

zor ya bakalım bnde bu ay yasminsiz hastalancam ya o sistik olmayı ağrıyı herşeyi engelliodu tam vaktinde geliodu falan bni neler beklio bakalım
korkma herşey mukemmel olacak kananam cok yogun yaa gece otobuste resıl olcam dıe ayıptır dımesı kuzumun bezınden bagladım:26:mola yerınde nasıl degıştırcegimi sapıttım Ağrım dogumdan berı yok her ayın basında hastalanan ben ... Kaynana yuzunden 22 sinde hasta oldummm cadalozzzallaha havale edıyom cadı bı gelın dusmedı ona duseydı yerden yere vururdu yeminle....

boşwer bi tanem takma kafana biz görüşmüoz eşimin istği ile onlardan hiç biriyle:119::119::119::119::119::118::118::119::119::119:

boşwer bi tanem takma kafana biz görüşmüoz eşimin istği ile onlardan hiç biriyle:119::119::119::119::119::118::118::119::119::119:
ahhh ne ıyı ne mukemmel nerde bende ole talıhhh keske benım kocamda bunu ayırt etse ama kendı aılesını bıraksa benımkınlede gorusmez... Eşitlik sağlıycak ya aklınca ....

ahhh ne ıyı ne mukemmel nerde bende ole talıhhh keske benım kocamda bunu ayırt etse ama kendı aılesını bıraksa benımkınlede gorusmez... Eşitlik sağlıycak ya aklınca ....

TEK HÜCRELİ KUŞUM BUNLAR BİLİOSUN KENDİ CANINA TAK ETMESE SAN MA Kİ BNM İÇİN WERSİN BU KAARRI AMANNNNN ......HEPSİNE YANİ BİT GİBİLER KEMİRİP DURUOLAR TATLIM BOSWER

TEK HÜCRELİ KUŞUM BUNLAR BİLİOSUN KENDİ CANINA TAK ETMESE SAN MA Kİ BNM İÇİN WERSİN BU KAARRI AMANNNNN ......HEPSİNE YANİ BİT GİBİLER KEMİRİP DURUOLAR TATLIM BOSWER
AHAHAHAHAH YAHŞİ CAZİBE AMİP BARIŞ GİBİLERR
HAKLISIN KESİNLİKLEE İNŞALLAH BİRGÜN BENİMKİNİNDE CANINA TAK EDER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…