bende makarna ve pirinç pilavından daha masum cok daha az kalorili ve daha sağlıklı bulgur ye guselim kısırın ıcınde salatalık malzemesıde var bence bı sakınca yok
neden kiiii :26:çok mutluyum ölmek istiorum
komedisin beaa guldurdun benı afıyet olsun akşama mantarlı tavuklu bıberlı yemegım var benımsizlerinde gönüllü olduğu yiyeceğim bişi buldum kuşum
komedisin beaa guldurdun benı afıyet olsun akşama mantarlı tavuklu bıberlı yemegım var benım
gel beraber olsun cnm benımmafiet olsun tatlım
gel beraber olsun cnm benımm
Aneammm regl fena bugun :26:
korkma herşey mukemmel olacak kananam cok yogun yaa gece otobuste resıl olcam dıe ayıptır dımesı kuzumun bezınden bagladım:26:mola yerınde nasıl degıştırcegimi sapıttımzor ya bakalım bnde bu ay yasminsiz hastalancam ya o sistik olmayı ağrıyı herşeyi engelliodu tam vaktinde geliodu falan bni neler beklio bakalım
korkma herşey mukemmel olacak kananam cok yogun yaa gece otobuste resıl olcam dıe ayıptır dımesı kuzumun bezınden bagladım:26:mola yerınde nasıl degıştırcegimi sapıttımAğrım dogumdan berı yok her ayın basında hastalanan ben ... Kaynana yuzunden 22 sinde hasta oldummm cadalozzz allaha havale edıyom cadı bı gelın dusmedı ona duseydı yerden yere vururdu yeminle....
ahhh ne ıyı ne mukemmel nerde bende ole talıhhh keske benım kocamda bunu ayırt etse ama kendı aılesını bıraksa benımkınlede gorusmez... Eşitlik sağlıycak ya aklınca ....boşwer bi tanem takma kafana biz görüşmüoz eşimin istği ile onlardan hiç biriyle:119::119::119::119::119::118::118::119::119::119:
ahhh ne ıyı ne mukemmel nerde bende ole talıhhh keske benım kocamda bunu ayırt etse ama kendı aılesını bıraksa benımkınlede gorusmez... Eşitlik sağlıycak ya aklınca ....
AHAHAHAHAH YAHŞİ CAZİBE AMİP BARIŞ GİBİLERRTEK HÜCRELİ KUŞUM BUNLAR BİLİOSUN KENDİ CANINA TAK ETMESE SAN MA Kİ BNM İÇİN WERSİN BU KAARRI AMANNNNN ......HEPSİNE YANİBİT GİBİLER KEMİRİP DURUOLAR TATLIM BOSWER
Lazkısım enişteniz kısır istio o misafirlikte yedikti ya aklında kalmış bulgur bişi yapmaz mı demiştin napim akşam yemeği yerine bi çerez tabağı kadar ondan mı yesem ne dediydin ogün
ara öğün
1 yeşil çay 2 kepekli galeta +1 form çayıı içim üşüyo sankim beçok çay içesim var
bugun benımle ellerim üşüyor nedense yaaaAra öğün
1 yeşil çay 2 kepekli galeta +1 form çayıı içim üşüyo sankim beçok çay içesim var
inan ki elim ayağım buz gbi vücut direncimiz düşüor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?