yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

inan ki elim ayağım buz gbi vücut direncimiz düşüor sanırım
zayıflayınca vucuttakı demır dusermıs her zaman ıcın guselım bende demır zaten dusuk ustune regl sırf bu yuzden proteın dıyetı yapıom
bugun benımle ellerim üşüyor nedense yaaa
bol boll kan yapıcı şeyler yıyın kızlar hatta benden tavsıye sabah ac karnına 1 tatlı kasıgı pekmez ıcın hem tatlı ıhtıyacınızı karsılayın hemde demırınız artsın recel baldan daha yararlı

haklısın canım hem sabah yediğimiz için sorun olmaz

Al bendende okadar bi görsen tipi mi bu sen misin dersin insanlar dışarda mutlu mutlu dolanıo aaayyy aradım eşimi gel tam saatimden önce sen geldin die çıkaım dedim ama kıçını kaldırana kadar yakalancam sanyiye

kızlar geldi cipsleri almıslar çünkü depresyondalar yediler karşımda ben ne mi yaptım? ağzıma sürmedim marul yedim cips gibi kızlar biz başaracagız yaaa

öyle bir arkadaş çevrem var ki gezmeye gideriz nereleri gezelim yerine nesi meşhur ne yiyelim derler ilk ama başaracagızzzzzz

bende eski sevgililm sayesınde aldım bu kiloları her dışarı çıktığımızda pizza, iskender kola çitos abur cubur herşeyden tıkınıyorduk maşallahhhh bide biz hafta sonları ful ve hafta içi 2 3 akşamda beraberdık dusun yanı ha bıre yıyorduk o hiç kılo almazdı ben 60 ları geçtiğimi hatırlıyorum

benim sevgilimde öyle habire yiyor ördeğim bende çoköpüyorumseni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…