yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

fıstıklarrrrrrr

sabah;
1 bardak süt

ara;
yeşil çay

öğlen;
1kase yoğurt

ara;
yeşil elma

akşam;
1 kase çorba
1 adet yağsız köfte
1 kase yoğurt

level 2 /9. gün bitti :)

fıstıklarrrrrrr

sabah;
1 bardak süt

ara;
yeşil çay

öğlen;
1kase yoğurt

ara;
yeşil elma

akşam;
1 kase çorba
1 adet yağsız köfte
1 kase yoğurt

level 2 /9. gün bitti :)

mrb canım. sürekli takipteyim seni de menün çok zayıf değil mi. üzerine egzersiz de yapıyorsun. hastalanacaksın. tecrübelerime bağlı olarak konuşuyorum. en azından kahvaltın zengin olsa.

sabah: 5 zeytin, peynir, salata domates
ara:yeşil çay
öğle:1 kase çorba
ara:haşlanmış buğday, form çayı
akşam:1 kase çorba, 4 kasık ıspanak, bol salata,şekersiz kayısı komposto

level1 ve level 2 'nin yarısı toplam 40 dk:) yorucu ama güzeldi. akşam yemeğe misafir var ama istikrarlıyım yemicem. belki sporu ihmal ederm ama belkiii:)

canımmm çok iyi gidiyorsunnnnn aman sakın ihmal etme umarım o belki gerçekleşmezzz :)
Akşam

2 yumurta haşlaması yoğurtlu

sabah

3 bardak ılık su
ayran

ve kızlar 55 kilo olmuşum :) 1 haftada
wowwwwwwwww bitanemmmmmmm süpersin
mrb canım. sürekli takipteyim seni de menün çok zayıf değil mi. üzerine egzersiz de yapıyorsun. hastalanacaksın. tecrübelerime bağlı olarak konuşuyorum. en azından kahvaltın zengin olsa.

canım merhaba takipte olduğun için teşekkür ederim emin ol midem küçüldü sanırım canım yemek yemek istemiyor sürekli yoğurt yemek istiyorum normalde kahvaltımı yapıyorum ama bu aralar uykudan kalkmak zor geliyo

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet canım ya bu gazla kısa sürede 50 ye düşerim die düşünüyorum.. Ama jilian yapmamış halim bende şans yok gönderdiklerinde açılmadı çünkü hastane sisteminden kaynaklı bir durum bütün videoları engellemişler

ah birde jillian yapsan düşün artık var yaaaa fıstık gibi olcazzzzz tekrar gönderiyim istersen canım?

kızlar bugun schefer dan çeyiz seti aldım yemek takımı + kahvaltı takımı + çatal bıçak seti + 2 seramik tava + 2 seramik tencere 1500 tl sizce çok mu?
oo çok iyi tatlımm ya bence gayet uygun bi fiyata almışsın..

yok be kuşum bende çocuklarlayım ana sınıfı çok üzüyolar beni
ayy ne güzel tatlımm ben de çocuk gelişimi mezunuyum fakat üni. olmadı mesleğimi yapamadımm
çok geçmiş olsun canımmm..

herkese günaydınlarrrr 2 günlükl tatilin ardından yine geldimmm..2 gün boyunca yememem gereken şeyleri yedim.dün piknikteydik mangal,meyve,çerez ne varsa süpürdüm valla.bugün eve gittiğimde jilliana başlıyorum ayağım hala ağrıyor fakat ben spora başlıcam kızlar.dün de kötü bi kaza yaşadım pikniğe gittiğimiz yerde dereden karşıya geçerken bastığım taş ters döndü ben cumburlooop dereye düştüm üstüm başım su içinde kaldı.neyse ki etrafta kimse görmedi rezalet!!hemen eve gittik üstümü değiştirdim tekrar piknik yerine döndük omzumu incittim sanırım ağrıyor hafif hafif.bu ara bi aksilik var üzerimde bi yerlerime bişeyler oluyor sürekli.

Son düzenleme:
gunaydın balım sanada cok gecmiş olsunnn yahuu kursun mu dokturcen bı sadaka mı vercen balım dıkkat et allah koruusn yanıı cıddı seylerde olabılırmıs :26:

lazkızımmm maşan geldı mı yaptın mı saçlarını ???

amin canim saol.. ben 4kg vermisdim dedim ya ztn un, seker, tuz, yag herseyi birakmisdim... ama cok zor oluyor.. tbi sporda yapmisdim.. haftada 3-4 kez spor yapiyordum.. bebis istedim icin birakdim diyeti.. ama hamile olmama ragmen yinede.. fazla kilo almak istemiyorumm.. ilk bebegimi düsük yapdim bundan 4-5ay önce.. simdi 2 aylik hamileyim.. ne yapsam bilmioyrum.. fazla kilo almamak icin... birde doktor cok vitamin haplari fln verdi onlarda sisiriyor galiba..

aaa super valla guselım o hamılelıkte kg alanların cogu kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyıp herseyı canı ıstıyomus gıbı yapanlar kanımca ekmege yuklenme kendını ac koyma sık sık meyve vs ye kilo almassın 10-15 kg arası almak normal bebegın sıvısıyla kendı agırlıgı 10kg yapıomus zaten 2 kgda odem oluyo vıtamınler vs kg yapmıyo rahat ol... ben 7 kg almıstım toplamda ama mıdem cok kucuk oldugundan yemek yoyemedım ondan once 4 kg verdım 4 ayda ondan sonra almaya baslamıstım yanii dogumdan cıktıgımda hamıle kaldıgım kgdan 3 kg az geldım eve hepsi bebeğin agırlıgıymıs suyu vssı ve odem atıyo 2 gune ınsan zaten son aylar eller ayaklar sısıyo basınca cukurlasan etler oluyo ayakkabılarım olmamıstı bana

ekle benı arkadaş listene hamılelık dogum vs sımdıkı fotolarıma bak

Son düzenleme:

ilk bebegimi 18 haftalikdi kaybettim ve sadece 2,5kg almisdim cünkü cok asiri derecede mide bulantilarim vardi.. nerdeyse birsey yiyemiyordum.. ama bu hamilelimde mide bulantim yok arada bi oluyor.. ama ilk olan gibi diyel Allaha sükür iste o yüzden korkuyorum kilo alicam diye.. ama cok yorgunluk ve halsizlik var bende.. arada sirada canim cok seyler cekio kimi zmn oluyor istemioyrum hic birsey.. esim diyor yeg iste ztn cok halsizin fln diye mecbur kaliyorum biseyler yemege.. tbi bebis icin..

hiç kıyamam allah sabrını vermıs guselım yasadıkların kolay degıl rabbım yanında olsun kuzununda senınde gyneferon,bi vitamın vardı ne ıdı o onu mutlaka ıc magnezyum al bunları sakın bırakma balık yağı ıce bılıyosan ıc bebek ıcınde senın ıcınde oldukça faydalı eşim mumessil ya sağolsun bu konuda cok bılgılendırdı ve cok sey tasıdı bana hamıleyken allah razı olsun canının cektıgı seyı mutlaka ye ben kg kg lımon yıyodummm en cok onu canım cekıyodu bol bol dınlen ımkanın var ıse calısmıyosan... pekmez mutlaka ıccc mumkunse kecı boynuzu bıle yıyebılırsın erkek galıba senın mınnos

ilk bebegim kizdi cok bulantilarim vardi bu bebegimde cok az bulantim var iste arada bi dedim gibi belki erkekdir.. senin icinemi dogdu ?? ..
esimde diyor bu sefer erkek diye bakalim saglikli olsunda bu cok önemli..
trizomi 18 vardi bebegimde.. o yüzden kaybettim.. cok zor hemde cok.. ama Allah bana yine bir bebis nasip etti..
canim ne isterse yiyiorum ama kilo alicam diye korkuyorum.. sen dogumdan sonra diyet fln yapdinmi??
birde ben sütüm oldugu sürece bebegimi emzirmek istiyorum ozmn diyet yapilabiliyormu??..
arkadas olarak ekledim seni !

canım maşam geldi süperrr ya hemen ısınıyo ve 5 saniyede oluyo :) süper bişi çok teşekkür ederim tavsiyen için canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…